Devrim Kara 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Günaydınlar bugün Fırat Toptaş arkadaşımızın rs jantlarından siparişimi verdim cumartesi günü taktıracağım inşallah bütçem kısıtlı olduğu için lastik de kararsız kaldım 205/45/17 alacağım parama göre petlas veya falken önerdiler petlasın pt741 200 lira falken de japon 190 lira 200ün üzerine çıkamayacağım ne önerirsiniz Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 (düzenlendi) merhaba Falken hangi desen ? Petlas PT741 yeni desen oldukça başarılı bir lastik. Falkenin desenide aynı v değil ama satıcı falken i daha çok övdü ek dış desen ve yumuşak olduğunu söyledi link attım bakabilirsin http://www.pirelliotolastik.com/?urun-1553-FALKEN-205-45-17-88-W-XL-ZE914.html http://petlas-lastikturk.com/Petlas-PT741%20Velox%20Sport-2054517-88W.html 6 Mart 2014 tarihinde Devrim Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 bir forumdaşınız olarak ve lastik sektöründe olan biri olarak söyleyeyim. petlas 741 mükemmel diyebilirim falkende çok güzel. demek istediğim şu petlasın olmadığı yerde falken gözü kapalı alınabilir ama petlas kadar güçlü değil ( sadece dost tavsiyesidir ) ayrıca size fiyat veren bayii falkenden kazandığı parayı petlastan kazanamaz. çünkü petlas lastiğinden çok para kazanamaz bayii.. yani kazanırda hemen kazanamaz 1-3 aylık dönemlerde prim olarak şirketten alacağı olur yani cebine anında yansımaz kar farkı.. o yüzden satıcılara pek inanmayın derim sadece çıkarlarını düşünürler. örneğin sizin alacağınız. falkenden lastik başına 35 lıra kazanır. petlastan 5 lira.. kalite bakımındanda ikiside üst düzey lastik ama petlas tercihimdir... jant da aynı yerden alınacağından en son falken i 600 liraya bırakıyor petlas ta hiç indirim yapmadı 750 lirada ona istiyor Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Ankara da isen Pt711 =160 tl Pt741 = 185 tl WE912 falken = 185 tl olarak özel fiyat verebiliriz. Arkadaşım teşekkür ederim jantı aldığım yer Falken i 150 liraya verecek janttan kazanırım diyor petlas da 185 e verecek hangisini almamı tavsiye edersin Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Ankara da isen Pt711 =160 tl Pt741 = 185 tl WE912 falken = 185 tl olarak özel fiyat verebiliriz. Arkadaşım teşekkür ederim jantı aldığım yer Falken i 150 liraya verecek janttan kazanırım diyor petlas da 185 e verecek hangisini almamı tavsiye edersin Bayi daha uygun fiyat vermiş sanki Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 hayırlı olsun abi jantların eyvallah kardeş Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 hadi artık takta görek bir foto at abiii yaaa eyvallah kardeş bir sorun olmazsa cumartesi takacağız inşallah fotolar gelecek ) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 bu arada devrim abi 711 ses yapabilir. 741 e göre ama gösterişlidir yani balık sırtı 'V' kanallı lastiktir. yol tutuşu ve yakıta direk fayda istiyosan tavsiyem 741 dir.. ankara da nereyi tavsiye edersin serdar, şurası iyidir alınabilir diyebilecegin bir yer varmı, 741 için. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 ankara da nereyi tavsiye edersin serdar, şurası iyidir alınabilir diyebilecegin bir yer varmı, 741 için. daha önceden v desen kullandım o yüzden 741 veya falken e yöneldim hala araştırıyorum cumartesine kadar karar vereceğim ama falken daha sessiz ve yumuşak olduğu için konfor kaybı olmuyormuş Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 süleyman abi ben toptan satıcıyım ama tabi hatrımız olan bayiler var kazım karabekir caddesinde fiyat alırız ebata, uygun olursa sanada gelırsın bı cayımızı içersin hem tanışmış oluruz yüzyüze hemde karşımızda zaten lastikçi söktakını güzelce yaptırırız. elektrik ustası motor ustasıda var aynı zamanda adamlarda iyi insanlar hiç kırmazlar beni. varsa ufak defek arızaların onlarıda giderirler hem. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana. ama bazen fiyat tutmayabiliyor bayiler arasında kimi çok prim alır kiminin petlas yada starmaxx tabelası bile yoktur yada lastik takas eder ucuza verir elden çıkarmak için, tabi bide lastiğin dotu, garantisi, yol yardımı varmı yani satan arkadaş bunlarıda karşılayacak mı buda önemli.. sonuçta okadar para veriliyo günahtır hizmeti tam almak lazım... saolasın serdar düşünmen yeter, gelirim tabi, hiç bişey olmassa çay içeriz. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 saolasın serdar düşünmen yeter, gelirim tabi, hiç bişey olmassa çay içeriz. hocam bende ankaradayım keşke üç gün önce tanışmış olsaydık pazarlığımız falan bitti mecburen jant aldığım yere taktıracağım saolasın serdar düşünmen yeter, gelirim tabi, hiç bişey olmassa çay içeriz. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Devrim Bey,umarım Falken almışınızdır.Zamanında kullanmıştım,gayette güzel lastiktir.. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Devrim Bey,umarım Falken almışınızdır.Zamanında kullanmıştım,gayette güzel lastiktir.. Devrim Bey,umarım Falken almışınızdır.Zamanında kullanmıştım,gayette güzel lastiktir.. yarın takılacak inşallah ama hala kararsızım arasında 100 lira fark var takımda falken ucuz yarın gidince karar vereceğim bu kararsızlık ne kötü birşey Yorum bağlantısı
Devrim Kara 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Evet serkan v desen bayaa ses yapıyo p yüzden petlas pt 741 taktiracagim olumlu yorumlar aldım sessiz ve kullanisliymis 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Hadi hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan Hadi hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan eyvallah kardeş canımı sıktılar jant ı istanbuldan kargoya veremedik falan dediler pazartesi vereceklermiş çarşambaya gelir dediler 300 lira kapora vermiştim kaporayı alana kadar canım çıktı şimdi şaşmazda biyerde buldum jantı daha hesaplı ondada istediğim lastik yok sipariş ettiler yarın yada pazartesi gelecek lastikler bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hesabı oldu neye acele ettiysem bişey çıkıyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Petlas PT 741 serisi gerçekten çok kaliteli bir lastik. 3.kez piste çıktım. Normal yol kullanım koşullarında beni rahatsız eden hiçbir olumsuzluğunu görmedim.. 225/40/18 ölçülerinde kullanmama rağmen oldukçada sessiz bir lastik.. Kullananlar tarafından, oldukça memnuniyet ile karşılanıyor, kullanmayanlar ise önyargılı davranmakta halen devam ediyor.. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Sağolun arkadaşlar sizlerinde görüşleriniz dogrultusunda pt741 e karar verilmistir bu form olmasa napardik sorunlarımızı kararlarimizi burada cozebiliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts