Recep Güney 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Arkadaşlar aracım kaput acık uyarısı vermiyor ve bu özellik mi yok arıza mı danışmak istedim.aracım 2011 1.6 tdci collection 1 yılı askındır kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Aracta kilit mekanizmasina baglanan bir kablo vardi o ne ise yariyor peki tamamen merakımdan soruyorum:) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bu uyarıyı hangi marka araçlar veriyor? Ben kullandığım hiçbir araçta böyle bir uyarı görmedim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bagaj kapağı açık uyarısını bildik de kaput uyarısını ilk defa duydum bende Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 O zaman kilit mekanizmasına bağlanan kablo ne o la ki? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Bu uyarıyı hangi marka araçlar veriyor? Ben kullandığım hiçbir araçta böyle bir uyarı görmedim. Saygılarımla. Titanium da vardı. Ayrıca A3 de araba resmi üzerinde açık olan kapı kaput ya da bagaj kapağı ikaz ışığı yanıp sönüyor 8 Mart 2014 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bu uyarıyı hangi marka araçlar veriyor? Ben kullandığım hiçbir araçta böyle bir uyarı görmedim. Saygılarımla. Focus 2006 ghiada da var abi bu ozellik... Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Hatta bi surpriz daha oldu kumandam calismiyor. Kapatmistim gezdim geldim ama tik yok bir anda pili mi bitti acaba. Kablonunda yarin fotografini cekip koyarim buraya. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bi bakmak lazim pili de bitmis olabilir tabi de..Dustu falansa icindeki devre zarar gormus olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Focus 2006 ghiada da var abi bu ozellik...evet.ghia ve titanyum da var Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bi ara gösterge bölümünden 15-20 saniyede bir bip sesi geliyordu birkaç gün ne olduğunu çözemedim .... neredeyse konu bile açacaktım,yolda giderken ortala yakıt tüketimine bakarken kaput açık yazısı belirdi ekranda.. meğersem 2-3 gün kaput acık dolaşmışım.... Allah'tan çift kilit var.... buda ghia'nın bir özelliği olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Cengiz ekranda kaput açık diye yazmıyor mu? Abi menü bölümünü kurcalayınca yazdı....normal k.m ekrandayken yazmıyordu....kapı açık uyarı sesi gibi ikaz veriyor... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Olur bazen böyle. Ben de şu benim kutusundan kırık çıkan samsung s4 meselesinde çok sinirli olduğum bir an arabayı park ettim. el frenini çektim. Daha arabayı stop etmemiştim ki baktım ekranda kırmızı bir uyarı işareti var. bildiğin el freni çekik uyarısı ama onun ne olduğunu idrak edene kadar arabayı 3 kez stop edip tekrar çalıştırdım. hatta neredeyse servisi çağırıyordum. ^_^ Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 2. Sahibiyim aracın ama ilk sahibi opetten motorin alıp serviste bakim yaptirmak dısında arabaya dokunmamıs bir arkadasim.kumandayı dusurmedim evde bi sokup bakayim diyorum bi anda gitti cünkü. Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Bu arada kumandanın pilini degistirdim yine tık yok servis yollari göründü mü acaba..yok arkadas araba konusunda gercekten meraksızdır ayni yerde calisiyoruz ondan yana süphem yok.fotografi yarın koycam insallah. Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Kaput kilidinin altindan baglanmıs siyah bir soket var ve kablo devam ediyordu bende de.oyuzden sordum aslinda.anahtarla cift kilitle açilan bir mekanizma da neden kablo olur ki uyarı vermeyecekse dedim kendimce 8 Mart 2014 tarihinde Recep Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 [ Dayanamadim indim cektim fotografını Soket gorünüyor ve tırtıklı kablo devam ediyor sol farın arkasında bir kablo demetine katılıyor. Aküyü kontrol ettim yesil gorünüyor. Anahtarın pilini degistirdim ama kumandada tık yok. Yorum bağlantısı
onurdursun 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Titanium da vardı. Ayrıca A3 de araba resmi üzerinde açık olan kapı kaput ya da bagaj kapağı ikaz ışığı yanıp sönüyor ne hikmetse benim arkadaşın a3 ünün yolda kaputu açılıp ön camını patlattı ya uyarı yoktu ya da uyarının ne olduğunu anlamadı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Kilit arıza yapıp komple uçan bir iki araba gördüm. Rüzgarın etkisi ile bir anda herşey olup bitebilir. Yorum bağlantısı
Recep Güney 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Benim de basima geldi o yuzden ilgileniyorum bu isle:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts