İçeriğe Yönlendir

Bakım Ücreti

Hüseyin Hakan Yurtal

Recommended Posts

Hüseyin Hakan Yurtal

Merhaba forum sakinleri,

Dün itibari ile aracımın yağı , yağ filtresi ve hava filtresini değiştirttim. Km 98.900 de değişim yapıldı 10 bin km sonra tekrar gelmem istendi.

Yağ olarak : Castrol Magnatec 5W-30 A1 Tam sentetik

Yağ açıklaması: Akıllı Moleküller sayesinde ilk çalıştırma anından itibaren sürekli koruma.

Castrol Magnatec 5W-30 A1, üstün katık ve sentetik bazyağ teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için üretilmiş, Ford WSS-M2C913-C performans seviyesini karşılayan özel bir motor yağıdır. Castrol Magnatec 5W-30 A1, Ford’un hedeflediği üstün yakıt ekonomisini karşılar ve sürtünmeleri azaltarak yüksek motor performansı sağlar.

Ford için özel ibaresi bu yağı seçmemde etkili oldu.

Aracım 2006 Fiesta 1.4 TDCİ

Ücrete gelecek olursam toplamda işçilik de dahil 110 lira verdim. Uygun mudur çünkü ford da ilk defa girdim bakıma ücretler hakkında bilgim yok. Tek internette aynı yağa baktım 75 lira yazıyor  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fiyat bence uygun.

Not: konunuzu uygun yere taşıdım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Hakan Yurtal

Teşekkürler mehmet bey dikkat edemedim foruma uygun alanı. 

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Gayet uyguna halletmissiniz..Iyi gunlerde kullanin..

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Bu kadar uygun fiyatta parçalardan şüphe etmek lazım .

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

fiyat uygun ancak forumda biraz daha konulari okuyarak cok rahatlikla kendinin degistirebilecegi ve en az 60-70 tl tasarruf yapabilecegin parcalar..:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Fiyat gerçekten uygun ben 11 ay önce 230TL ye yaptırdım, mazot filtresi hariç.

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

gayet uygun hatta sanırım işçilik alınmadan yapılmış parçalar bu fiyata geliyor insanın aklına başka şeylerde gelmiyor değil

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

Merhaba forum sakinleri,

Dün itibari ile aracımın yağı , yağ filtresi ve hava filtresini değiştirttim. Km 98.900 de değişim yapıldı 10 bin km sonra tekrar gelmem istendi.

Yağ olarak : Castrol Magnatec 5W-30 A1 Tam sentetik

Yağ açıklaması: Akıllı Moleküller sayesinde ilk çalıştırma anından itibaren sürekli koruma.

Castrol Magnatec 5W-30 A1, üstün katık ve sentetik bazyağ teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için üretilmiş, Ford WSS-M2C913-C performans seviyesini karşılayan özel bir motor yağıdır. Castrol Magnatec 5W-30 A1, Ford’un hedeflediği üstün yakıt ekonomisini karşılar ve sürtünmeleri azaltarak yüksek motor performansı sağlar.

Ford için özel ibaresi bu yağı seçmemde etkili oldu.

Aracım 2006 Fiesta 1.4 TDCİ

Ücrete gelecek olursam toplamda işçilik de dahil 110 lira verdim. Uygun mudur çünkü ford da ilk defa girdim bakıma ücretler hakkında bilgim yok. Tek internette aynı yağa baktım 75 lira yazıyor  :i-ih:

:unsure2: yağ- 80 tl 

hava filitresi 15 tl

+   yağ filitresi 30 tl 

--------------------------------

toplam 125 tl 

usta sizden 110 tl istemiş işçilik 0 tl almış ancak kullandığı ürünler pek kaliteli değil anlaşılan, iyi yanı yağın castrol olması. 

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Fiyat gayet iyi. Yağ olarak mobil 5/30 tam sentetik de çokca tavsiye edilir forumumuzda.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Hakan Yurtal

teşekkürler yorumlarınız için malzemede öyle kötü malzemeler değildi yani. Bakalım 10 bin km bi yapalım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...