kadir ergül 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 aracım 2007 c max simit lpg mevcut bagaj havuzu almak istiyorum fakat uymayacagından korkuyorum deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .çünkü simit tüp bagajı en az 4 cm yüksetiyor şimdiden tşk. Yorum bağlantısı
Emre Tatlı 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 bagaj havuzları artık araçların ölçülerine göre üretiliyor her marka aracın bagajına göre neden uymayacağından korkuyorsunuz anlamadım Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Yükselen bagajın etrafına dolgu yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz dolgu sonrasında bagaj havuzu problemsiz bir şekilde duruyor. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 İlkokuldan beri havuz problemleri,bu nedir kardeşim. 6 Yorum bağlantısı
Baturhan Aykut 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 İlkokuldan beri havuz problemleri,bu nedir kardeşim. İYİMİŞ Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 bauhaus a git. duvar için yalıtım malzemeleri satılan bölüme gir. kalıp olarak al. bagajına göre traşla. oldu sana düz zemin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 en güzeli strafor, mehmet abi (özyürek)eski aracına yapmıştı, aratırsanız çıkar forum da. Yorum bağlantısı
Murat Gök 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Bence sikinti olmaz alin uygun olanini... Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Markalara göre özel olalnlarından alın. Sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Markalara göre özel olalnlarından alın. Sıkıntı olmaz. straforun mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 straforun mu? Ben bagaj havuzunu demiştim ama strafor olarak algılayınca ben de çok güldüm. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Focus 1'e söylemiş olduğunuz gibi yaklaşık 4 cm yükselmiş şekline herhangi bir sıkıntı yaşamadan gayet güzel olmuştu. Yorum bağlantısı
kadir ergül 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 tüpün yanına strafor uygulanıp zemin düzlendi. fakat orjınal bagaj halısı eskiden tam uyarken şimdi kenarlarda kilit kısmın orda egimli yerlerlerde 2-3 cm açık olustu. bagaj havuzuda o şekilde açık kalacaksa boşuna almak istemedim onun yerine olmassa halı kestirecegim 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 tüpün yanına strafor uygulanıp zemin düzlendi. fakat orjınal bagaj halısı eskiden tam uyarken şimdi kenarlarda kilit kısmın orda egimli yerlerlerde 2-3 cm açık olustu. bagaj havuzuda o şekilde açık kalacaksa boşuna almak istemedim onun yerine olmassa halı kestirecegim Halı yerine araç döşeme malzemecilerinde satılan muşambalardan alın, kenarlarını 3 er cm uzun bırakın köşe / büküm yerlerinden falçata ile düzgünce kesin, döşemecide bu kesikleri ilave muşamba parçaları ile ek yaparak yapıştırtın, (bali tabir edilen tutkalla kendiniz de yapıştıranilirsiniz), dilerseniz içerden köşelere siyah silikon da uygulayın, hayırlı olsun bagaj havuzu.. Malzeme örneği.. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Halı yerine araç döşeme malzemecilerinde satılan muşambalardan alın, kenarlarını 3 er cm uzun bırakın köşe / büküm yerlerinden falçata ile düzgünce kesin, döşemecide bu kesikleri ilave muşamba parçaları ile ek yaparak yapıştırtın, (bali tabir edilen tutkalla kendiniz de yapıştıranilirsiniz), dilerseniz içerden köşelere siyah silikon da uygulayın, hayırlı olsun bagaj havuzu.. Aydın bey, akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler, bunu hemen deneyeceğim. , 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 aracım 2007 c max simit lpg mevcut bagaj havuzu almak istiyorum fakat uymayacagından korkuyorum deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .çünkü simit tüp bagajı en az 4 cm yüksetiyor şimdiden tşk. Simit tankın etrfını sert strafor ile kaplayıp pandizotu düz hale getirirseniz havuz kullana bilirsiniz. Bagaj elbette biraz daralacaktır ama o da işin cilvesi. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Başka bir çözüm yolu da aracını dizelle değişmek. Yorum bağlantısı
kadir ergül 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 aydın abi sgl dedigin güzel bi öneri bunlardan kısa zamanda alıp deniycem hem maliyetide daha uygun olur. sgl. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 bagaj dolgusu resimlerde var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-arac-ilk-el-cok-temiz-tuplu-45-bin-km-orjinal-154461646/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts