Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 (düzenlendi) Evde el emeği göz nuru yaptığım künefenin aşamaları 14 Mart 2014 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 19 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 künefe yapmamışsınız maalesef, show yapmışsınız resmen. Harikaaa Ellerinize sağlık afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Olmamış, beğenmedim. Nerde peynir? Ellerine sağlık, ağızım sulandı. İstanbul da olsam da HE künefe ısmarlasa Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Ali Ozan Yurtsever yazdı: künefe yapmamışsınız maalesef, show yapmışsınız resmen. Harikaaa Ellerinize sağlık afiyet olsun Teşekkürler tevecühünüz. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Gören gözün hakkı vardır Adresi ben mi göndereyim , yoksa sen mi istersin 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Kerem Minaz yazdı: Olmamış, beğenmedim. Nerde peynir? Ellerine sağlık, ağızım sulandı. İstanbul da olsam da HE künefe ısmarlasa Peynir var aslında ama künefe heyecanından fotoğrafını çekmeyi unutmuşum Tahir İlter yazdı: Gören gözün hakkı vardır Adresi ben mi göndereyim , yoksa sen mi istersin Nasıl istersen Tahir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Serkan KARADAĞ yazdı: Peynir var aslında ama künefe heyecanından fotoğrafını çekmeyi unutmuşum İyi en azından hepsini yedikten sonra da aklına gelebilirdi Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 O zaman İstanbul'a yolum düşerse sözün var olarak kabul ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Tahir İlter yazdı: O zaman İstanbul'a yolum düşerse sözün var olarak kabul ediyorum Tamam inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Kerem Minaz yazdı: Olmamış, beğenmedim. Nerde peynir? Ellerine sağlık, ağızım sulandı. İstanbul da olsam da HE künefe ısmarlasa Valla benim de canım çekti şimdi...gel yiyelim akşama Ama güzel olmuş... Yorum bağlantısı
ümit kobuz 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 off diyorum sadece, yenmez mi o künefe ellerinize sağlık afiyet olsun . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Hakan Erken yazdı: Valla benim de canım çekti şimdi...gel yiyelim akşama Ama güzel olmuş... Kaynanamın doğum günü var akşama Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Göksen Gürbüz yazdı: Şimdi nereden buluruz künefeyi ..... Allah yardımcın olsun. Ayhan Onaran yazdı: Valla güzel olmuş.. Teşekkürler. ümit kobuz yazdı: off diyorum sadece, yenmez mi o künefe ellerinize sağlık afiyet olsun . Teşekkürler. Serkan Karakoca yazdı: Adaşım sen ne yaptın yaaa canımızı çektirdin.Ellerine sağlık Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Kerem Minaz yazdı: Kaynanamın doğum günü var akşama O arkasından yazıp tuttuğun kaynanan değilmi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Serkan Karakoca yazdı: Şimdi ankara ekibi burayı basar Başımın üstünde yerleri var. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Veysel İçen yazdı: Güzel görünüyor Eyvallah. Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 (düzenlendi) Size ufak bir ip ucu vereyim künefe tepsisini yağlarken cok az miktarda pekmez sürerseniz nar gibi kızaracaktır. 14 Mart 2014 tarihinde Erkan Uygur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Hakan Erken yazdı: O arkasından yazıp tuttuğun kaynanan değilmi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 aynısının tıpkısından kalaylanmış özel bakır tabağında bende yaptırırım evde, bu işin sırrı peynirinde iyi künefe peyniri olmalı vede sabırla yakmadan kısık ateşte çevrilmeli.Elinize sağlık Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Erkan Uygur yazdı: Size ufak bir ip ucu vereyim künefe tepsisini yağlarken cok az miktarda pekmez sürerseniz nar gibi kızaracaktır. Bu dediğinizi deneyecektim ama ilk defa yaptığımdan cesaret edemedim. Erol Eser yazdı: aynısının tıpkısından kalaylanmış özel bakır tabağında bende yaptırırım evde, bu işin sırrı peynirinde iyi künefe peyniri olmalı vede sabırla yakmadan kısık ateşte çevrilmeli.Elinize sağlık Afiyet olsun. Haklısınız, peynirin kalitesi gibi miktarı da çok önemli, Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Göksen Gürbüz yazdı: Şimdi nereden buluruz künefeyi ..... Ismarlarım Ayıp ediyon Yorum bağlantısı
Recommended Posts