Melih Kader 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Aracım 2013 1.25i trend 82 ps manuel bilhassa yeni kasa fiestalara kendim keşfettim titanıum donanımı mevcut sayın arkadaşlar... Az önce ayak aydınlatma yerine ampul taktım gecikmeli olarak yanıp sönmekte,araçta hız sabitleme modülü mevcut kontrol ettim tesisatı çekili ve herşey faal durumda.kendim bursa yetkili servis sorumlusuyum.bizim teknisyenlere kontrol ettirdim.tesisatı tam olup sadece direksiyonda kumanda yok direksiyonun gri kısmını söktüm yeri ve soketleri bile var yani bu demek oluyor ki hız sabitleyici bile oluyor yarında elektronık iklim kontrollü testi yapıcam oda olursa tüm trend donanımlar olucak titanıum... 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 ARACIM 2013 1.25İ TREND 82 PS MANUEL BİLHASSA YENİ KASA FİESTALARA KENDİM KEŞFETTİM TİTANIUM DONANIMI MEVCUT SAYIN ARKADAŞLAR... AZ ÖNCE AYAK AYDINLATMA YERİNE AMPUL TAKTIM GECİKMELİ OLARAK YANIP SÖNMEKTE,ARAÇTA HIZ SABİTLEME MODÜLÜ MEVCUT KONTROL ETTİM TESİSATI ÇEKİLİ VE HERŞEY FAAL DURUMDA.KENDİM BURSA YETKİLİ SERVİS SORUMLUSUYUM.BİZİM TEKNİSYENLERE KONTROL ETTİRDİM.TESİSATI TAM OLUP SADECE DİREKSİYONDA KUMANDA YOK DİREKSİYONUN GRİ KISMINI SÖKTÜM YERİ VE SOKETLERİ BİLE VAR YANİ BU DEMEK OLUYOR Kİ HIZ SABİTLEYİCİ BİLE OLUYOR YARINDA ELEKTRONIK İKLİM KONTROLLÜ TESTİ YAPICAM ODA OLURSA TÜM TREND DONANIMLAR OLUCAK TİTANIUM... Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız. 2 Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Bu kadar ugrasacaginiza malzemeye / ekipmana harciyacaginiz parayı baştan verip titanium neden almadınız 2 Yorum bağlantısı
Melih Kader 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Bu kadar ugrasacaginiza malzemeye / ekipmana harciyacaginiz parayı baştan verip titanium neden almadınız para vardıda araba yok tu dokuz ay beklememi söyledi bayı bende beklemek istemedim trend aldım yapıcak bir şey yok Yorum bağlantısı
Melih Kader 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 2009 model için ne dersiniz? onunla ilgili bir bilgim yok hakikatten aracın pedallarının orda uy ve tesisat varmıdır bakın var ise diyt tesisatlara çekilidir emin olabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Benim 2012 trend ayak aydınlatma dediğiniz gibi vardı. Bu iş için gem modülü önemli. Ona da bakın. Yorum bağlantısı
Melih Kader 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 oda mvut sade dirksiyonda düğme yok Yorum bağlantısı
Gökhan Bulut_2 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Hız sabitleyici takmanın maliyeti nedir araştıran var mı bide 1.25 trend modele takıla biliyor mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Bilmediğimiz şeyler değildi aslında. Forumda arasaydınız bulabilirdiniz. Yine de iyi oldu, hatırlatma oldu. Teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Evet bu tip şeyler daha önceden tespit edilmişti..Sizin çok daha evvel biliyor olmanızı beklerdim 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 C-max trend de normalde olmayan yağmur sensörü çıkmıştı forumda bir arkadaşın aracında... Ford işte olmadığını söylediği şeyi koyar, asıl olması gereken şeyi koymaz... 65-70 bin lira ver c-max tit-x al gündüz farı olmasın, sonra yarı fiyatında dacia da yada ticari sınıfta peugeot partnerde gündüz farı olduğunu görünce çileden çıkma.... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 C-max trend de normalde olmayan yağmur sensörü çıkmıştı forumda bir arkadaşın aracında... Ford işte olmadığını söylediği şeyi koyar, asıl olması gereken şeyi koymaz... 65-70 bin lira ver c-max tit-x al gündüz farı olmasın, sonra yarı fiyatında dacia da yada ticari sınıfta peugeot partnerde gündüz farı olduğunu görünce çileden çıkma.... Aksesuara takılmayalım Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 o zaman ben 2012 focus style yerine trend alayım belki tamponlarda park sensörü vardır ? otomatik park'ta olur o zaman değilmi ? neden daha fazla para veryim ? Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Teşekkür mesajı yazmak için foruma girdim. Daha önce ayak aydınlatması dikkatmi çekmemişti. Gece gece indim babamın arabasından park ampüllerini söküp benim fiestaya taktım harika çalışıyor. (Pederin parkları artık yok ) Benim bilmediğim başka bir şey var mı buna benzer acaba? 1 Yorum bağlantısı
Melih Kader 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 başkaaaa bakıcaz bakalım hız sabitleyici olucak mı şu an ar-ge aşamasında... Teşekkür mesajı yazmak için foruma girdim. Daha önce ayak aydınlatması dikkatmi çekmemişti. Gece gece indim babamın arabasından park ampüllerini söküp benim fiestaya taktım harika çalışıyor. (Pederin parkları artık yok )Benim bilmediğim başka bir şey var mı buna benzer acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Torpidoya da şerit led çektim şimdi. Çok kısa çektim. Akşam yeterli olup olmadığını göreceğiz. Yorum bağlantısı
Melih Kader 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 Torpidoya da şerit led çektim şimdi. Çok kısa çektim. Akşam yeterli olup olmadığını elektriği nerden aldınız birde onun açıldığı zamanyanması lazım Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Sacma bir yerden aldığım için elektriği yazmak istememiştim. Ayak aydınlatması söndüğünden kendi kendine duyun içine kablo soktum aldım. Yorum bağlantısı
Haldun Kaplan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 2012 fiesta 1.25 de yolcu ayak aydınlatması var Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Bazı donanımlar alırken alınmalı. Sonradan yapılanlar sahibini mutlu etse de orjinal kadar verimli olmayabiliyor. Ayrıca maliyette cabası. Yorum bağlantısı
Emre Candan 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Bu ayak aydınlatması olayına nasıl bakabiliriz, neler gerekli? Yorum bağlantısı
Melih Kader 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 Emre bey,yapmanız gereken normal bir oto elektrikçiden 2 tane ampul almak arabayıda götürün yuvası ona göre uymalı sürücü tarafında eğildiğiniz zaman görüceksiniz.Daha sonra yolcu tarafında birazcık daha içeride kalıyor eğildiğinizde onuda görüceksiniz ampulleri oraya takıcaksınız aynı orjınal gibi bir görüntü sizi beklicek... Yorum bağlantısı
Emre Candan 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Emre bey,yapmanız gereken normal bir oto elektrikçiden 2 tane ampul almak arabayıda götürün yuvası ona göre uymalı sürücü tarafında eğildiğiniz zaman görüceksiniz.Daha sonra yolcu tarafında birazcık daha içeride kalıyor eğildiğinizde onuda görüceksiniz ampulleri oraya takıcaksınız aynı orjınal gibi bir görüntü sizi beklicek... Gerçekten bu kadar basit mi? Yani 2 tane boş duy bizi bekliyor öyle mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts