İçeriğe Yönlendir

Sizlere Bir Süprizim Var Arkadaşlar

Melih Kader

Recommended Posts

Emre Candan

aynen öyleee

Cevap için teşekkürler, yarın bakacağım, haftaya da yıllık bakıma girecek araç ilk defa, o sırada birşeyler yaparım. 

Yıllık bakım hakkında bilginiz var mı? İlk bakımda neler değişiyor ve tahminen ne kadar tutar? 

Yorum bağlantısı
Emre Candan

370-380 falan tutar yağ,hava,polen filitleleri yağı bu kadarr 

Teşekkür ederim. Şöför tarafı boş duyu buldum sanırım, fren hizasında küçücük gri renkli bir parça olduğunu düşünüyorum duy gibi çünkü. Ancak yolcu kısmını bulamadım sanırım :)

Yorum bağlantısı
Melih Kader

:) Azıcık daha eğ kafanı göreceksin bende ilk zaman bulamamıştım birazcık daha eğdim kafamı gördüm bağıra bağıra ben burdayım diyor... :)

Yorum bağlantısı
Emre Candan

:) Azıcık daha eğ kafanı göreceksin bende ilk zaman bulamamıştım birazcık daha eğdim kafamı gördüm bağıra bağıra ben burdayım diyor... :)

Bugün oto aksesuarcı iyi anlayan bir dükkana gittim, iyi anlıyorlar, oğlan hemen osram turuncu ampullerden aldı 2 saniyede taktı oldu, gerçekten güzel oldu, dert ettiğim bir konuydu, çok teşekkür ederim bu yararlı konuyu açtığınız için.  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
M Buğrahan GÜNAY

benim araçta hız sabitleyici var 1 kere kullanmadım valla :)

uzun yolda iyiişe yarıyor bide dizinde menisküs olanlar içinde iyi oluyor...

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
hacı bayram gür

evet arkadaşlar resimler için teşekkürler. resimlere bakmadan önce benim aracın torpido tarafına eğilip baktım duy vardı şöför tarafındada vardı  daha önceden dipsiz ampul almıştım bir elektirikçi arkadaştan bunları taktım ışıklar yanıyor sadece ampul iş gördü

benim araç 

Ford Fiesta 2012 model 1.4 TDCi Trend olandan teşekkürler.
Yorum bağlantısı
hacı bayram gür
(düzenlendi)

arkadaşlar birde torpido ışık resmi olsaydı çok makbule geçerdi belki şimdi sende çok şey istiyorsun diyen olabilir ama resim çok çok işe yarar teşekkürler.

tarihinde hacı bayram gür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...