İçeriğe Yönlendir

Bakımda Ford Servis Kampanyasında Faydalansam Mı?

Kemal Arslan

Recommended Posts

Kemal Arslan

Selamlar,

Fordun kendi sitesinde 31 Marta kadar geçerli, aracın yaşı ile doğru orantılı, maksimum %24 olan servis indirim kampanyası var. Daha önceki aracım renault idi. Servis kampanyası bile olsa kendi ustama götürüyordum. Aracı 107.000 'de Aralık ayında aldım. Daha önceki sahibi hep serviste yaptırmış. 115.000 'e kadar bir şey yaptırmana gerek yok dedi. Aracın yağı, yağ ve mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişecek benim bildiğim. Hazır kampanya varken yaptırsam mı diye düşündüm. Bu kampanyayı tekrar yapıyorlar mı yaz girmeden ?  115.000 'i bekleyeyim mi sizce ? Şu anda 110.800 de araç. Beklersem sonbaharı bulur. Kışa girmeden mi yaptırayım yoksa ? Bir de bu servis kampanyasından yaptırınca bu dediklerimi dışarıda ustama yaptırmamla aşağı yukarı aynıya mı gelir ? Eğer yakın olursa maliyetleri serviste kampanya ile yaptırmak daha mantıklı  olacak. Önceki sahibi gibi serviste yapılır her şeyi. Siz ne dersiniz, nasıl yaptırıyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Selamlar,

Fordun kendi sitesinde 31 Marta kadar geçerli, aracın yaşı ile doğru orantılı, maksimum %24 olan servis indirim kampanyası var. Daha önceki aracım renault idi. Servis kampanyası bile olsa kendi ustama götürüyordum. Aracı 107.000 'de Aralık ayında aldım. Daha önceki sahibi hep serviste yaptırmış. 115.000 'e kadar bir şey yaptırmana gerek yok dedi. Aracın yağı, yağ ve mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişecek benim bildiğim. Hazır kampanya varken yaptırsam mı diye düşündüm. Bu kampanyayı tekrar yapıyorlar mı yaz girmeden ?  115.000 'i bekleyeyim mi sizce ? Şu anda 110.800 de araç. Beklersem sonbaharı bulur. Kışa girmeden mi yaptırayım yoksa ? Bir de bu servis kampanyasından yaptırınca bu dediklerimi dışarıda ustama yaptırmamla aşağı yukarı aynıya mı gelir ? Eğer yakın olursa maliyetleri serviste kampanya ile yaptırmak daha mantıklı  olacak. Önceki sahibi gibi serviste yapılır her şeyi. Siz ne dersiniz, nasıl yaptırıyorsunuz ?

yanlış bilmiyorsam kampanya dahilinde olmada 500 ila 550 tl arası bir para tutması lazım bu saydıklarınızın indirimden sonra ne kadar tutar ve dışarda ne kadar tutar siz hesaplayın ama iyi bir ustanız yoksa servisten vazgeçmeyin bence

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bende 115 bin kilometrenin dolmasını bekleyin. Sonuçta daha 5 bin km var bakım zamanına.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kampanya yıl sonuna kadar uzatılmış durumda, rahat olun zaman bol :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ali abi aracı götürsek sorunu bulun desem ve sorunu bulsalar ama ben dışarda yaptırcam dersem ne olur ?

Kesin teşhis koyamazlar. Ancak bundan olabilir derler..

Sende gidip dışarıda değiştirirsin olmaz. Olan gene sana olur

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali abi aracı götürsek sorunu bulun desem ve sorunu bulsalar ama ben dışarda yaptırcam dersem ne olur ?

Olurda zaten indirim var, işçlikte almıyor bizim burası, eğer sizinkide almıyorsa dışardan bile daha ucuza gelir.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Cumartesi günü direksiyonun kasma probleminden dolayı kendi ustama gittim(sanayide servis), direksiyon yağ değişti, mafsallar yağlandı. Sonra genel bakım yaptırdım. Yağ değişimi, mazot, hava, polen, yağ filtre, antifiriz değişimi, genel kontroller (balatalar, alt takım) vs, motor yıkandı toplamda 275 tl verdim. (Normalde 300 tl ama 2 adet eski lastik verdim, onlardan 25 tl düştü, sineğin yağına 2 yumurta hesabı :biggrin: Direksiyon işine girmeseydik 220 tl civarı tutacaktı..

Yorum bağlantısı
Misafir

yanlış bilmiyorsam kampanya dahilinde olmada 500 ila 550 tl arası bir para tutması lazım bu saydıklarınızın indirimden sonra ne kadar tutar ve dışarda ne kadar tutar siz hesaplayın ama iyi bir ustanız yoksa servisten vazgeçmeyin bence

Fiyat farketmiyor. Ben 45000 bakımı için gittiğimde aracım aralık ayında 4 yaşındaydı %16 indirim uyguladılar. Toplam masraf 230 TL gibi birşey çıkmıştı. Yağ bakımı,filtreler (mazot hariç) ve v kayışı değişti yapılan bakımda.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim egzoz manifolt contasi değişecek ses yapıyor.Conta elimde var uzun delikli metal bir parca.Tahminimce bizim turbo manifolt ile birlikte olduğu için egzoza bağlantı noktasındaki parça bu.Değişim için alttan egzosun o kısmı falan sökülmesi gerekiyor.Burada asıl olay işçilik fazla olması.Serviste işçilik almıyorlar sa sadece parça parasına mi yapacaklar bu işi o zaman.Conta da elimde mevcut hadi geçtim conta onlardan olsun max fiyatı 30_50.tl busidir yani.Olur bu bu sekilde merak ettim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...