İçeriğe Yönlendir

A3 1.8Turbo 150

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Cüneyt Işıkkent

İstabuldaki abimleriminde bildiği gibi uzun zamandır kendime araba arayışı içindeydim özellikle Süha abi ile sürekli konuşuyorduk bu konuda o bana uygun maliyetli düşük tüketimli corsa 1.7dti ile başla desede ben giden hızlı birazda görüntü olarakta içime sinen birşeyler istediğim için düşünmüyordum hal böyle olunca Süha abide madem öyle A3 1.8T bak ben çok bakmıştım birzamanlar diyince ardından birkaç videoda izletince başladık araştırmaya ankarada birtane temiz eli yüzü düzgün buldum gösterdim. Olabilir ama baktırmak lazım diyince Erkan abiyi aradık direk sağolsun gitti baktı kullandı ve temiz düzgün biraz temizlik ve bakımla güzel olur dedi araç sahibiylede konuşup anlaşınca kalkıp ankaraya gittim..Baya sıkıntılı bir yolculuk oldu ama uzatmak istemiyorum sağolsun Erkan abi gece 3te beni gelip aldı otogardan ve otele yerleştirdi.Ertesi sabah tekrar alıp araç sahibiyle buluşmaya gittik araca baktırdık ve aldık :) Erkan Uludağ ve Süha Demirtaş abilerime çok teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı Mustafa Tüfekçiyide unutmamak lazım ;) 

Araç ile ilgili izlenimlerim genel olarak olumlu gidişi olsun yol tutuş olsun gerçekten çok keyifli ve zevkli bir araç. 155.000Km.de LPG yok

NOT : Bu arada araç tamamı ile benimdir aileden herhangi bir yardım almadan tamamen kendi çalışıp kazanmış olduğumla aldığımı belirtmek isterim ;)

Resimler gelsin :)

İlk gün noter sonrası

swwb.jpg

1.8T :)

1ouk.jpg

Dönüş yolculuğu başladı

r41n.jpg

İstanbula geldikten sonra klasik olarak kumburgazdaki arkadaşların yıkamasında güzel bir temizlik yaptık

nbkw.jpg

udij.jpg

2v1i.jpg

mg8b.jpg

4muo.jpg

Daha sonra Süha abinin kendine almış olduğu coilover'lar rahata alıştığı ve tekrar böyle sert sürüşe alışmak istemediği için istersen verebilirim demesiyle yay olmasına rağmen aklımda çok daha iyisi oldu ve Coilover deneyimi ile tanıştım :)

CoilOver ve olmazsa olmazım amerikan park

gqg6.jpg

zj39.jpg

8bz0.jpg

x5sm.jpg

iweq.jpg

0ukp.jpg

97it.jpg

Bunlarda gündüz çekimleri

ybkl.jpg

qivk.jpg

gmxd.jpg

dtpah.jpg

1i77.jpg

8gds.jpg

v7c0.jpg

ys9o.jpgfjrm.jpg

Daha sonra s3 tarzı bir eksoz düşündüğümden ona benzer bir kafalık aldım ve birazda ses için kat iptali ve son susturucu iptali yapıldı.Ses için daha sonra video çekeceğim

hr9y.jpg

6qi6.jpg

2dic.jpg

6wbt.jpg

de85.jpg

mrjm.jpg

1kkc.jpg

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin şeker gibi araç  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Ergül

Hayırlı uğurlu olsun, insanın tamamen kendi birikimiyle araba alması gerçekten çok güzel bi duygu..

Araba her yönüyle çok güzel görünüyor, ama özellikle yeni egsoz çıkışı çok orjinal olmuş :)

Allah nazarlardan saklasın, maşallah  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Hayırlı olsun makine tedirgin :) s serisi bir jant da gelirse tadından yenmez

zamanla olucak inşallah şuan için üstündeki lastikler yeni olduğundan vede durumlar müsait olmadan bir süre böyle devam :)

Hayırlı uğurlu olsun, insanın tamamen kendi birikimiyle araba alması gerçekten çok güzel bi duygu..

Araba her yönüyle çok güzel görünüyor, ama özellikle yeni egsoz çıkışı çok orjinal olmuş :)

Allah nazarlardan saklasın, maşallah  :nazar:

sürekli gittiğim serviste 2003 s3te gördüm hoşuma gitti arkadanda spoiler hariç body kit olarak bir farklılık olmayınca benimkinede yakşır diye düşündüm :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Çok güzel bir araç kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim..

Coiloverların hakkını güzel bir 18' ile vermek gerekir diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Çok güzel bir araç kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim..

Coiloverların hakkını güzel bir 18' ile vermek gerekir diye düşünüyorum...

teşekkürler anıl abi niyetim s3 jant ama bakalım zamanla

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Hayırlı olsun,5v Ne olaki, silindir başına düşen sübab sayısı mı

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Kazasız belasız cezasız inşallah hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

hayırlı olsun. mercek far ve sunroof olaydı dadından yinmezdi :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlısı olsun kardeşim. Kazasız belasız kullan. Çarşamba canlı canlı duyup görmek nasip oldu. Gerçekten harika alet  :nazar:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Tekrar hayırlı olsun Cüneyt.Allah kaza bela göstermesin.:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

iyi kaçan bi arabadır aman dikkat..kazasız belasız inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Başar Mert

kardeşim hayırlı olsun hep aklımdaki binmek istediğim ve çok beğendiğim bir araç, çok fazla keyif alacağına eminim sonuçta o bir audi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun Cüneyt......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Son susturucu çok orjinal durmuş. Ancak araba "JANT isterim JAAANT" diyor.. İlk fırsatınızda halledin.. Bilginize... :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...