Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Kardeşim bi akşam bunları bende test etmek istiyorum. Hepsi süper ya Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Owww.... Müthiş aletler, çok zevkli bir hobi Özellikle 4x4 ler bir Harika.. Yalnız bunların parası ile sıfır Fiesta alırsın herhalde Yorum bağlantısı
Mert Çakar 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Kardeşim bi akşam bunları bende test etmek istiyorum. Hepsi süper ya Abi ne zaman istersen ben her akşam meydandayım 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 (düzenlendi) sende var mı yoksa ali abi Vardı, aslında bu işle kardeşim ilgilidir, HPİ Savage XL 5.9 vardı, sonrasında uğraşamadı ve satıp elektriklilere döndü, şuan iş güç uğraşmıyor bende bakamıyorum tabii, zevkli ve pahalı bir hobi, şimdilik beklemede, ben heli ciyim esas, şöyle sağlam bir heli alma niyetim var aslında ama şuan zamanı değil, başka önceliklere kaymış durumdayım. Alet şuydu... 4 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Çatapatpatpat dan sonra bi Mert klasiği daha Yorum bağlantısı
Mert Çakar 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Çatapatpatpat dan sonra bi Mert klasiği daha Aynen necati abi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 (düzenlendi) Bandırmaya gelince ilk işim test etmek olacak. Bu arada farların durumu nasıl sıkıntı var mı ? 9 Nisan 2014 tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Bandırmaya gelince ilk işim test etmek olacak. Bu arada farların durumu nasıl sıkıntı var mı ? ben birazdan test edeceğim Yorum bağlantısı
Mert Çakar 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Bandırmaya gelince ilk işim test etmek olacak. Bu arada farların durumu nasıl sıkıntı var mı ? abi sağ sis farın içi olduğu gibi su açmak lazım bidaha ben birazdan test edeceğim 9- 9 çeyrek gibi herkes toplanmıs olur abi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Ayıp ettin İyi bakalım. Eren iyi bir toplantı planlayalım. Pervanelerin orada ok.. Ekip sağlam olmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 İyi bakalım. Eren iyi bir toplantı planlayalım. Pervanelerin orada ok.. Ekip sağlam olmalı.Oraya Mert gelemez geçen bizim mekana zor girdi. Araba yapışmış yere Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Oraya Mert gelemez geçen bizim mekana zor girdi. Araba yapışmış yere Helikopter bulsun o zaman piste direk indirir. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 İyi bakalım. Eren iyi bir toplantı planlayalım. Pervanelerin orada ok.. Ekip sağlam olmalı. Oraya Mert gelemez geçen bizim mekana zor girdi. Araba yapışmış yere Abi ben kenarda bırakırım arabayı sizinkine atlar gelirim o gün Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Abi ben kenarda bırakırım arabayı sizinkine atlar gelirim o gün Önemli olan arabalar zaten Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Abi ben kenarda bırakırım arabayı sizinkine atlar gelirim o gün Saftirik seni ne yapalım. Araba yoksa seninde gelmene gerek yok zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts