İçeriğe Yönlendir

Kaldırım Kenarı Mantara Sürttüm...

Emrah Akdoğan

Recommended Posts

Emrah Akdoğan

Arkadaşlar ne aynada ne kenarda göremediğim mantarı sürtme sesi üzerine fatkettim tabi iş işten geçmişti :( Minik bir hasar olmakla beraber bu nasıl yapılır çekiç mi macun mu? Birde ortalama kaöa mal olur sizce ?

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar

Kaskoda mini onarım varsa ücretsiz halledebilirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çok sık gördüğümüz hasarlardan birisi maalesef. Hemen hemen 10 aracın 2-3 tanesinde bu şekilde hasar var.. Mantar sanırım bizim ülkemize özgü birşey.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Mini onarım kabul etmiyor bunları. Bende sormuştum. Çok rahatsız etmiyorsa kalabilir (sadece pasta ile çizikler giderilebilir) Yoksa Sani Bey in dediği gibi "Çekilecek, macunlanacak, boyanacak."

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Mini onarım benim bildiğim 10cm kadar onarıyor üstünü cebinizden ödüyorsunuz bir sorun derim marşpiyel olduğu için macunlanıp boyanması sorun yaratmaz orasıda göze batabilcek biyer bence yaptırın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Auto King bazen dört hakkınızı birden kullanıp yapabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. bir şekilde halledilir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, aynısının iki katı bizim arabada da var, bu şekilde binmek göze hoş görünmüyor, düzeltilip, çekiçlenip, boyanacak ama marşpiyel olduğu için hiçbir değer kaybı vs.... olmayacak... can sıkmaya değmez.... burası Türkiye...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tanıdık boyacınız ustanız varsa 100 TL ye hallederler. Kasko mini onarımdan yapmazsa hasar kaydı falan çıkar o da ayrı bir mide bulantısı zaten. Bence dışarda cepten yaptırın.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Geçmiş olsun zaten bu mantarların yarardan çok zarar oluşturduklarını düşünüyorum...İyi bir kapotracı güzel bir şekilde kapatır ve boyar o bölgeyi, eski görünümünden de farkı kalmaz diye düşünüyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Gecmis olsun. Kendim de zamanin surttugumde cok kizmistim gormedigim icin. Yapacak birsey olmamasina ragmen kaldirimi park yeri olarak kullananlari engelemeye yonelik mantarlarin aracimiza verdigi zararlar son olmayacak maalesef.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

bu meretler

Oooo... Tam mevsimi şimdi bunların. Yağpmurdan sonra açan güneş altında toplayıp  :crazy:  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hay o mantarı icat edenin ben.... :angry:

Bide şu turuncu plastik zamazingolar var Abi. Zararsız gibi görünselerde, tehlikeliler..
Yorum bağlantısı
Misafir

Mantara ben de surttugumde kendime acemi surucu damgasi vurmustum. Gormedigim bir yerdeydi ama nasil gormedim diye cok hayiflanmistim. Indan sonra kabusum okdu bir sure kaldirim kenarlari. Iki uc kere kontrol etmeler, aractan inip bakmalar uzun sure devam etti. Basit bir hasar ama mesakatli bir tamir, yaptirmayayim desen goze batacak cirkin bir goruntu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bide şu turuncu plastik zamazingolar var Abi. Zararsız gibi görünselerde, tehlikeliler..

Kesinlikle abi ben de bir tanesinin ezmistim mecbur park için çıkarken lipin köşesini kırdı. Arkadaş da yuzeysel surttu bayagi çizdi

Yorum bağlantısı
Misafir

Kesinlikle abi ben de bir tanesinin ezmistim mecbur park için çıkarken lipin köşesini kırdı. Arkadaş da yuzeysel surttu bayagi çizdi

Aynen. Bende arka kapıyı hafif ezip çizmiştim..
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Geçmiş olsun.Mini onarımdan halledilir...

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun, kesinlikle her 2/3 araçtan birinde malesef bu tür hasar oluşabiliyor. Ustasına göre değişir, ancak yetkili servis olacaksa maliyet 300-400Tl bulabilir.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Geçmiş olsun, evet sakıncalı bir şey bu mantar. En iyisi turuncu plastik olanlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...