Volkan ÖZBAKIŞ 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 s.a abiler arkadaşlar yeni üyeyim ismim volkan özbakış Gaziantepliyim ve antepte ikamet etmekteyim binevler semtindeyim 1- aracım mondeo 97 glx hatchback far çatığım zaman anahtarı çeviriyorum far yanıyor yanlız arka stoplar ve gösterge ışıkları yanmıyor2-önceden bu durum arada bir olur çok sürmez aynı gün içersinde düzelirdi budefa komple gitti 1 haftadır düzelmedi tüm sigortalara baktım ve bagajdaki kabloları gözden geçirdim bir sorun göremedim3-G.antepte illaki usta elektrikçi vardır ama ben defalarca sorunla karşılaştım kim nereye derse gittim ama psikolojimi bozdular nerdeyse,en ufak soruna bile sigorta tablasını değişmemiz lazım veya motoru indirmemiz lazım denildi Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Far anahtarını bir kontrol ettirin bence, problem anahtardan kaynaklanabilir. Genellikle problemleri en kolaydan en zora doğru giderek çözmekte yarar vardır. Yorum bağlantısı
Volkan ÖZBAKIŞ 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) far anahtarı olabilir diye sökecektim sigorta tabla kapağını çıkarttım ama fa anahtarının oldugu bölümü çıkartamadım gözüm kesmedi açıkcası belkide çok basittir ama kırarım diye korktum açıkcası basit yöntemi varsa tarif ederseniz bi deneyeyim yoksada bi elektrikçiye gidicem artık motoru indirmemiz lazım derlerse hiç şaşırmam açıkcası 25 Mart 2014 tarihinde VOLKAN ÖZBAKIŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 far anahtarı olabilir diye sökecektim sigorta tabla kapağını çıkarttım ama fa anahtarının oldugu bölümü çıkartamadım gözüm kesmedi açıkcası belkide çok basittir ama kırarım diye korktum açıkcası basit yöntemi varsa tarif ederseniz bi deneyeyim yoksada bi elektrikçiye gidicem artık motoru indirmemiz lazım derlerse hiç şaşırmam açıkcası Far anahtarının bulunduğu kısmı resimde işaretli kısımlardan hafifçe kanırtarak çıkartıp, sonrasında alttaki klipslerden kurtulması için yine hafifçe yukarı doğru çekmeniz gerekli. far anahtarını arkadan sökeceksiniz.Ancak far anahtarının içini açmaya çalışmayın,dağıtabilirsiniz,sonrasında toplaması zordur.Sadece soketi söküp soketin erkek ve dişi kısımlarını temizlemeye çalışın.kontak mutlaka kapalı olsun sigortaları attırmayın. Yorum bağlantısı
Volkan ÖZBAKIŞ 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) arkadaşlar sağolun dediğiniz gibi far anahtarını söktürdük sanayide anahtarın bir tarafı erimiş malesef,arıza çıktı ama sorun şimdi başladı galiba ford parçacılarında anahtar yok tamirat gibi bir durum varmı acaba 25 Mart 2014 tarihinde VOLKAN ÖZBAKIŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ozkanzorlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Genelde far anahtarının bağlantı soketinde kararma-yanma olur. İnce uçlu bir tornavida ile soketteki kararan yerleri kazırsanız probleminiz düzelir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 arkadaşlar sağolun dediğiniz gibi far anahtarını söktürdük sanayide anahtarın bir tarafı erimiş malesef,arıza çıktı ama sorun şimdi başladı galiba ford parçacılarında anahtar yok tamirat gibi bir durum varmı acaba Erimişse yenisini alın. Tamiri pek mümkün olmayan bir parça. Muhtemelen aşırı akım çeken bir şey var. Ekstra sis, amerikan park vs ? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Erimişse yenisini alın. Tamiri pek mümkün olmayan bir parça. Muhtemelen aşırı akım çeken bir şey var. Ekstra sis, amerikan park vs ? Resmi değiştirmişsin tanımadım valla arkadaşlar sağolun dediğiniz gibi far anahtarını söktürdük sanayide anahtarın bir tarafı erimiş malesef,arıza çıktı ama sorun şimdi başladı galiba ford parçacılarında anahtar yok tamirat gibi bir durum varmı acaba Özkan bey'in söylediği gibi ince uçlu sivri birşeyle soket girişleri temizleyerek deneyin. Değitirecekseniz de eğer ön ve arka sisli olan anahtarsa fiyatı 140 tl , sadece arka sisler varsa fiyatı 30 tl. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Resmi değiştirmişsin tanımadım valla Sizi görsek biz de tanıyamayacağız, yüz belli olmuyor ki Farklılık olsun dedim Karabük'te çekmişleri bu resmimi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Sizi görsek biz de tanıyamayacağız, yüz belli olmuyor ki Farklılık olsun dedim Karabük'te çekmişleri bu resmimi Biz de değiştirelim o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Sizi görsek biz de tanıyamayacağız, yüz belli olmuyor ki Farklılık olsun dedim Karabük'te çekmişleri bu resmimi Beni de yakından görmüş olursun. Bu bünyeyi iyi tanı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235232-bugün-hangi-üyemizi-gördünüz/?p=2247006 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Biz de değiştirelim o zaman İyi olsa da "dumana hayır" Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Beni de yakından görmüş olursun. Bu bünyeyi iyjüjş. G. ; @.;;1w2 22i tanı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235232-bugün-hangi-üyemizi-gördünüz/?p=2247006 s.a abiler arkadaşlar yeni üyeyim ismim volkan özbakış Gaziantepliyim ve antepte ikamet etmekteyim binevler semtindeyim X, 1- aracım mondeo 97 glx hatchback far çatığım zaman anahtarı çeviriyorum far yanıyor yanlız arka stoplar ve gösterge ışıkları yanmıyor 2-önceden bu durum arada bir olur çok sürmez aynı gün içersinde düzelirdi budefa komple gitti 1 haftadır düzelmedi tüm sigortalara baktım ve bagajdaki kabloları gözden geçirdim bir sorun göremedim 3-G.antepte illaki usta elektrikçi Ö. V vardır ama ben defalarca sorunla karşılaştım kim nereye derse gittim ama psikolojimi bozdular nerdeyse,en ufak soruna bile sigorta tablasını değişmemiz lazım veya motoru indirmemiz lazım denildi s.a abiler arkadaşlar yeni üyeyim ismim volkan özbakış Gaziantepliyim ve antepte ikamet etmekteyim binevler semtindeyim 1- aracım mondeo 97 glx hatchback far çatığım zaman anahtarı çeviriyorum far yanıyor yanlız arka stoplar ve gösterge ışıkları yanmıyor 2-önceden bu durum arada bir olur çok sürmez aynı gün içersinde düzelirdi budefa komple gitti 1 haftadır düzelmedi tüm sigortalara baktım ve bagajdaki kabloları gözden geçirdim bir sorun göremedim 3-G.antepte illaki usta elektrikçi vardır ama ben defalarca sorunla karşılaştım kim nereye derse gittim ama psikolojimi bozdular nerdeyse,en ufak soruna bile sigorta tablasını değişmemiz lazım veya motoru indirmemiz lazım denildi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hiç bir şey anlamadım Gerçekten ben yapmadım Ne olmuş olabilir? Çok aktif olduğumdan forum yetiştirememiş olabilir mi? Gerçekten Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Gerçekten ben yapmadım Ne olmuş olabilir? Çok aktif olduğumdan forum yetiştirememiş olabilir mi? Gerçekten Telefonla mı gönderdiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Telefonla mı gönderdiniz? Az önce işim çıktı, fabrika sahasında birkaç foto çekmek için telefonu kullandım. Belki cebimde açık kalmış ve olmuş olabilir. Ama anlamadım gerçekten.. Dış mihraklar demek ki Yoksa 16:30 a kadar %100 bilgisayardan giriyorum Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Telefonla mı gönderdiniz?Evet, telefonda açılmış Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Forumu da bozdu adam yaaa Evet, telefonda açılmış Yorum bağlantısı
Volkan ÖZBAKIŞ 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 cevaplar için teşekkürler arkadaşlar dün 10-15 tl gibi bi masrafla yaptırmış kardeşim sanayide haliyle orjinal gibi olmaz, ilerde yine sorun verirse değişicez artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts