Serkan Ünsalan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Jant gobekleri uymuyor.jant takildiginda sallaniyor duruyor.benim eski jantlarin 2si pejo jantiydi.hemen degistirmistim 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Can 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 tanıdık jantcı falan yok mu abi hiç? olmadı ödünç alak 2 tanesini krikolarla biz hallederiz bence abi Var aslında buldum da takarsam bi resmini çekerim bakalım Jant gobekleri uymuyor.jant takildiginda sallaniyor duruyor.benim eski jantlarin 2si pejo jantiydi.hemen degistirmistim Bilezik koymuşmuydun ? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 bilezik uyduramamıştık zaten ondan sonra söktüm attım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Bu bilezik işine ben soğuk bakıyorum, normalde bijonlara yanal kuvvetlerde yanal yük biner. Düz durumlarda jant göbeği tam oturduğu için yükü aks çeker. Bu bilezik jantla jantın oturduğu kısmın arasına giriyor, yapıldığı malzeme sağlam değilse yük zamanla bijonlara kayacaktır. Allah muhafaza bijon kesme dedikleri şey çok sıkıntılı bir durum. Aynı şey flanş dedikleri şey içinde geçerli onda da sanırım balans ayarı ya olmuyor ya çabuk bozuluyor. Benden uzak Yorum bağlantısı
Muhammet Can 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 bilezik uyduramamıştık zaten ondan sonra söktüm attım Anladım kardeşim saol Bu bilezik işine ben soğuk bakıyorum, normalde bijonlara yanal kuvvetlerde yanal yük biner. Düz durumlarda jant göbeği tam oturduğu için yükü aks çeker. Bu bilezik jantla jantın oturduğu kısmın arasına giriyor, yapıldığı malzeme sağlam değilse yük zamanla bijonlara kayacaktır. Allah muhafaza bijon kesme dedikleri şey çok sıkıntılı bir durum. Aynı şey flanş dedikleri şey içinde geçerli onda da sanırım balans ayarı ya olmuyor ya çabuk bozuluyor. Benden uzak Alpina,lemans kullandım onlardada bilezik vardı plastik zaten sert plastik onlarda birşey olmamıştı kullandığım zamanlar.Diğer jantların hepsine bilezik gerekiyor orjinal olmadığı sürece.Flans falan yaptırmam zaten gerek te yok.Saol kardeşim Yorum bağlantısı
Muhammet Can 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 Kardeşim Arabaya baktım bugün güzel durmuş ,ama gözüm lemanslara alışmış Kardeşim sana süprizim var :D 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 selamlar bilgisizliğimi mazur görün , bu bbs jantlar çok hoşuma gidiyor ancak bu jantların ön ve arkaları birbirinden farklı mı yoksa sadece lastikler mi farklı? eğer jantlar farklı ise dördünü de öndekilerden almak mümkün müdür? ayrıca mümkün olduğu takdirde 16 inç 45 yanak lastikle fiestada nasıl durur sizce? Yorum bağlantısı
Muhammet Can 12 Haziran 2014 Yazar Paylaş 12 Haziran 2014 selamlar bilgisizliğimi mazur görün , bu bbs jantlar çok hoşuma gidiyor ancak bu jantların ön ve arkaları birbirinden farklı mı yoksa sadece lastikler mi farklı? eğer jantlar farklı ise dördünü de öndekilerden almak mümkün müdür? ayrıca mümkün olduğu takdirde 16 inç 45 yanak lastikle fiestada nasıl durur sizce? Merhaba, arabanın üstündeki jantların ismi lemans tır.4 üde 9 ofset 205 45 16 lastk ölçüleri var.Focusta 9 ofset aşırı fazla dışarda görünüşü yönden tartışılır herkesin zevki ayrıdır.Fakat kullanımı biraz zor araba çok vuruyordu tak tak diye spor yay olmasına rağmen jantları değiştirdim 8 ofset bbs taktım sonra daha rahat olmuştu. Fiesta konusunda bir bilgim yok sizi yanlış yönlendirmeyim.Ama şunu diyebilirmki fordun çamurlukları çok dar.8 ofset bile sürtme yapıyor size önerim düz bir 16 yada 17 jant takmanız 16 da 45 yanak 17 de 40 yanak. Ofsetli jant takacaksanız 16 da kesinlikle 205 40 16 lastik kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts