Selçuk Karaca 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Arkadaşlar 2012 model Focus Trend aracıma benzin dayanmıyor Bursada malum trafik dur-kalk yapa yapa km.de 450-500 tl yakıyor. Lpg taktırmaya karar verdim Bursada iyi bir lpg ustası yada firma ismi verirseniz sevinirim Ayrıca BRC taktırmayı düşünüyorum fiyat konusunda her hangi bir araştırma yapmadım Fiyatlar nasıl. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Yeni aldığım Civic'e Bursa'da Nira Mühendislik'te Brc marka Lpg takılmış. İşçiliği gerçekten çok güzel yapılmış. Sabitlenmemiş hiç bir parçası yok. Arıza lamba olayı da yok. Siz memnun kalırmısınız bilmiyorum ama ben işçiliğini gerçekten çok beğendim. Bursalı arkadaşlar daha iyi bilgi vereceklerdir. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Brc yerine teleflexe de bakabilirsiniz.Zira teleflex yaz-kış- rakım gibi değişken değişimlerinde tekrar tekar kalibrasyon gerektirmiyor. Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Teleflex i bende duymuştum. Bir bakın derim. Övülen bir marka. Yorum bağlantısı
Recommended Posts