İçeriğe Yönlendir

2013 Ford Fiesta Hakkında Yardım


Ferman Yaşar

Recommended Posts

Ferman Yaşar

Herkese merhabalar.Daha önce tavsiye servis için sizlerden öneri almıştım.Öncelik aracımın problemlerimden bahsetmek istiyorum.

1)Arka camlar otomatik açılıyor ama otomatik kapanmıyor tutukluk yapıyor.(Arka camların modülü değişecek yarın)
2)Cd çalar 2-3 saat çalıştıktan sonra sürücü aşırı sıcak deyip çalışmayı durduruyor.(Sökülüp servise gönderilecek)
3)Son olarak araç en son 30 bin bakımında Ankara otokoç servisinde bakıma girdi.Ve iç sirkülasyon motoru fazla sesli çalışıyor dendi ve değişmesi gerek dendi.Araç şimdi istanbul'da.Sizlerin tavsiyesiyle Cevizli şubesine gittim Ve mustafa usta normal dedi ama cam modülleri hallolmayınca beni Şahsuvaroğullarına yönlendirdiler.Orda da bu konudan bahsettim,kontağı çevirip dinlemek istediler ve normal dediler ama bence karambole geldi gürültüden.Çünkü normalde aracı müzik dinleyerecek kullanırım fakat az önce müziği kapatınca direksiyonun hemen sağ alt koşesinde havalandırma gibi bir yer var ve bir fan çalışıyor(Galiba sirkülasyon motoru) Hakikaten aşırı sesli çalışıyor bırr diye,direkt dikkatimi çekti.Ford fiestasında böyle bir ses duyan var mı ? Motor klimayla alakalı değil galiba çünkü kontağı bir tık çevirdiğimde bu fan sesli bir şekilde çalışmaya başladı.

Cevaplarınız benim için gerçekten çok önemli aksi taktirde midem bulandı bu araçtan,kendi 2008 model ikinci el aldığım yaris'im daha sorunsuz cidden.

Yorum bağlantısı
Kenan Koç

sürkülasyon motorunun ses yaptığını yazmışlardı bir konuda ama neredeydi hatırlayamadım.aynı sesten müzdarip olan var yani

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Bence bunlar ufak tefek problemler, Ford'da bu tür seslere fazlaca rastlıyoruz. Hallolmayacak problemler değil hani, Arka camların kapanmayışı bana göre kodlanarak çözüme kavuşturulabilir. CD'ler her araçta hassas, fan motoru arıza yapabilir. Önemli olan motorda çok büyük kronik arıza,

Yorum bağlantısı
Ferman Yaşar

Arka camları defalarca kodladılar.En son arka camlar için modül siparişi verdiler.Az önce şahsuvaroğullarına bıraktım aracı.İç sirkülasyon motoru zaten değişmesi gerekiyor denilmişti Ankara'da ama burda pek önemsemediler,ben de konuya hakim olmadığım için.

 

http://hatalılink/topic/6990-konsoldan-gelen-fan-sesi/

 

Dün bu videoyu buldum,aynı durum bende de var.Videoyu çeken kişi serviste değiştirtmiş parçayı.Bugün ben de öyle bir talepte bulundum.Gelişmeler için haberdar edeceler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...