İçeriğe Yönlendir

Ön Plakayı Kare Yaptım Eski Yere Nasıl Birşey Uygulanır?

İbrahimcan Gökalp

Recommended Posts

İbrahimcan Gökalp

Sağ tarafı nasıl yamayabilirim arkadaslar acil yardım :unsure2: 
Babam olaya müdahale etmeden birşey uydurmalıyız   :(

e3qb.jpg

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

plaka düşmüş bende yenisini yaptırdım küçük yapmışlar  :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Neden kare yapmak gereği duydunuz, şahsi fikrim pek güzel durmamış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdülkadir Demirci

Bence çok hoş olmuş. Boş kalan yere oyuncak ayı ya da taz iyi gider :p

Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Elektirk bandı  

:D Hergün bi bant çekerim artık muzaffer :D

plaka düşmüş bende yenisini yaptırdım küçük yapmışlar 

:D umarım güzel bir sonuç bulabiliriz.

Neden kare yapmak gereği duydunuz, şahsi fikrim pek güzel durmamış.

Sıra dışı bir aracım olmasını istiyorum her araçta olmayan ürünleri kullanmak hosuma gidiyor. Fikrinize saygım sonsuz zevk meselesi.

Boşluğa Düz Bir Zemin Hazırlayıp Mustafa Şahinn Arkadaşımızın Yaptığı Çizimlerden Koyulabilir.  

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244649-vekt%C3%B6rel-%C3%A7izimlerim/

http://i.imgur.com/eKfTDzz.jpg

Onun aynısı ön camımda sol atta mevcut ama oraya olabilir güzel bi fikir.

Plakayı ortalaman yeterli :)

Plaka Solda olsun ama yaa oyle daha güzel  :bravo:

Bence çok hoş olmuş. Boş kalan yere oyuncak ayı ya da taz iyi gider 

Aile arabası olunca Oyuncak biraz bozuyor  :(

plakalığı sök silikonla yapıştır ortaya .

Anlayamadım ama güzel bi çözümlemeye ihtiyacım var fikriniz güzel gelebilir 

Güzel Bir kaportaci bul.. Boslugu macunla kapattir..!tampon rengiyle boyattir.. Oldu bitti.. Orjinal olur..! 

yeni tampon alsam daha iyi olucak gib   bi eş dost olsa guzel olurdu ama bizim memlekette pek sağlam usta yok gibi. :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

yeni tampon alsam daha iyi olucak gib   bi eş dost olsa guzel olurdu ama bizim memlekette pek sağlam usta yok gibi. :unsure2:

Yeni tampon alsanız da birşey değişmez,yeni tamponda da plaka yeri aynı şekilde olacaktır.

Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Yeni tampon alsanız da birşey değişmez,yeni tamponda da plaka yeri aynı şekilde olacaktır.

Tampon biraz eski sis kısmıda yok ya o yuzden dedim birazda o olursa belki  daha iyi olur dediğiniz gibi delik gene delik olcak orası ne yazıkki  :(

Yorum bağlantısı
Emrah Pamuk

bana sorarsanız plakalıgı çıkartın silikon yada silikonlu çift taraflı bant ile yapıştırın ortanacak şekilde ama uzun plaka daha iyi gider

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Kare plakalar bazı araçlar dışında pek hoşuma gitmiyor ama kendimi bildim bileli böyle sağda veya solda olan plakayı hiç sevemedim.
Bence plakayı ortalayıp hafifte aşa takarsan çok güzel görünür. ;)

xRaMMG.jpg

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Kare plakalar bazı araçlar dışında pek hoşuma gitmiyor ama kendimi bildim bileli böyle sağda veya solda olan plakayı hiç sevemedim.

Bence plakayı ortalayıp hafifte aşa takarsan çok güzel görünür. ;)

Gönderilen Resim

Yok artik yaa akil akildan ustunmus ugur kardesim bunu deniyecegim.... Cok begendim eli e emegine saglik

Ortalasanız nasıl olur ?

Ortalarsak bu kadar guzel olurmus kardesim ugur kardesim yapti gene bunu ilk firsatta faaliyete gecirecgim:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tamponda plaka yeri varsa,şahsi görüşüm o kare plaka hiç bir şekilde uyum sağlamaz...uğurun arabasındaki gibi bir tamponunuz olsaydı güzel olurdu.

Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Tamamdir ugur kardesim plakayi bu sekilde yapacagim ve hatirlarsin diger konumda tamponda serit vardi onu sokup bu maskeyi takip plakayi takicam en yakin zamanda fotolarim

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Tamamdir ugur kardesim plakayi bu sekilde yapacagim ve hatirlarsin diger konumda tamponda serit vardi onu sokup bu maskeyi takip plakayi takicam en yakin zamanda fotolarim

ama söyle bir gercek var plaka deliklerinde plakayi baska yere almak Kotu oluyor Bence Hic takmayin derim
Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Evet hocam haklisin isin ozunde ama ilk orayi yamayacagim bisi bulucam oyle bi uygulama yapmayi dusunuyorum eskiden ilk resimdeki gibiydi ordada cok belli oluyordu. Bi care ureticem.izin gunumde oraya

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...