İbrahimcan Gökalp 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Sağ tarafı nasıl yamayabilirim arkadaslar acil yardım Babam olaya müdahale etmeden birşey uydurmalıyız Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 plaka düşmüş bende yenisini yaptırdım küçük yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Neden kare yapmak gereği duydunuz, şahsi fikrim pek güzel durmamış. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Boşluğa Düz Bir Zemin Hazırlayıp Mustafa Şahinn Arkadaşımızın Yaptığı Çizimlerden Koyulabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244649-vekt%C3%B6rel-%C3%A7izimlerim/http://i.imgur.com/eKfTDzz.jpg Yorum bağlantısı
Abdülkadir Demirci 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Bence çok hoş olmuş. Boş kalan yere oyuncak ayı ya da taz iyi gider Yorum bağlantısı
Atilla Atun 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 plakalığı sök silikonla yapıştır ortaya . Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mart 2014 Yazar Paylaş 30 Mart 2014 Elektirk bandı Hergün bi bant çekerim artık muzaffer plaka düşmüş bende yenisini yaptırdım küçük yapmışlar umarım güzel bir sonuç bulabiliriz. Neden kare yapmak gereği duydunuz, şahsi fikrim pek güzel durmamış. Sıra dışı bir aracım olmasını istiyorum her araçta olmayan ürünleri kullanmak hosuma gidiyor. Fikrinize saygım sonsuz zevk meselesi. Boşluğa Düz Bir Zemin Hazırlayıp Mustafa Şahinn Arkadaşımızın Yaptığı Çizimlerden Koyulabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244649-vekt%C3%B6rel-%C3%A7izimlerim/ http://i.imgur.com/eKfTDzz.jpg Onun aynısı ön camımda sol atta mevcut ama oraya olabilir güzel bi fikir. Plakayı ortalaman yeterli Plaka Solda olsun ama yaa oyle daha güzel Bence çok hoş olmuş. Boş kalan yere oyuncak ayı ya da taz iyi gider Aile arabası olunca Oyuncak biraz bozuyor plakalığı sök silikonla yapıştır ortaya . Anlayamadım ama güzel bi çözümlemeye ihtiyacım var fikriniz güzel gelebilir Güzel Bir kaportaci bul.. Boslugu macunla kapattir..!tampon rengiyle boyattir.. Oldu bitti.. Orjinal olur..! yeni tampon alsam daha iyi olucak gib bi eş dost olsa guzel olurdu ama bizim memlekette pek sağlam usta yok gibi. 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 yeni tampon alsam daha iyi olucak gib bi eş dost olsa guzel olurdu ama bizim memlekette pek sağlam usta yok gibi. Yeni tampon alsanız da birşey değişmez,yeni tamponda da plaka yeri aynı şekilde olacaktır. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Yeni tampon alsanız da birşey değişmez,yeni tamponda da plaka yeri aynı şekilde olacaktır. Tampon biraz eski sis kısmıda yok ya o yuzden dedim birazda o olursa belki daha iyi olur dediğiniz gibi delik gene delik olcak orası ne yazıkki Yorum bağlantısı
Emrah Pamuk 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 bana sorarsanız plakalıgı çıkartın silikon yada silikonlu çift taraflı bant ile yapıştırın ortanacak şekilde ama uzun plaka daha iyi gider Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 (düzenlendi) Kare plakalar bazı araçlar dışında pek hoşuma gitmiyor ama kendimi bildim bileli böyle sağda veya solda olan plakayı hiç sevemedim.Bence plakayı ortalayıp hafifte aşa takarsan çok güzel görünür. 3 Nisan 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Kare plakalar bazı araçlar dışında pek hoşuma gitmiyor ama kendimi bildim bileli böyle sağda veya solda olan plakayı hiç sevemedim. Bence plakayı ortalayıp hafifte aşa takarsan çok güzel görünür. Yok artik yaa akil akildan ustunmus ugur kardesim bunu deniyecegim.... Cok begendim eli e emegine saglik Ortalasanız nasıl olur ? Ortalarsak bu kadar guzel olurmus kardesim ugur kardesim yapti gene bunu ilk firsatta faaliyete gecirecgim:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Tamponda plaka yeri varsa,şahsi görüşüm o kare plaka hiç bir şekilde uyum sağlamaz...uğurun arabasındaki gibi bir tamponunuz olsaydı güzel olurdu. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Tamamdir ugur kardesim plakayi bu sekilde yapacagim ve hatirlarsin diger konumda tamponda serit vardi onu sokup bu maskeyi takip plakayi takicam en yakin zamanda fotolarim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Tamamdir ugur kardesim plakayi bu sekilde yapacagim ve hatirlarsin diger konumda tamponda serit vardi onu sokup bu maskeyi takip plakayi takicam en yakin zamanda fotolarimama söyle bir gercek var plaka deliklerinde plakayi baska yere almak Kotu oluyor Bence Hic takmayin derim Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Evet hocam haklisin isin ozunde ama ilk orayi yamayacagim bisi bulucam oyle bi uygulama yapmayi dusunuyorum eskiden ilk resimdeki gibiydi ordada cok belli oluyordu. Bi care ureticem.izin gunumde oraya Yorum bağlantısı
Recommended Posts