Melik Ay 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Merhabalar bizim aracın altı yere diğer araçlara göre biraz daha yere yakın.. son bir kaç gündür üst üste sürtmeye başladım.. hatta bugün çıkmaz yola çıktım, yaklaşık 10-20 cm bir kaldırımdan inmeye çalıştım arabanın altı en arkaya kadar sürttü.. sizce bu tür olaylar arabaya .çok zarar verirmi? önerilerinz varmı? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Merhabalar bizim aracın altı yere diğer araçlara göre biraz daha yere yakın.. son bir kaç gündür üst üste sürtmeye başladım.. hatta bugün çıkmaz yola çıktım, yaklaşık 10-20 cm bir kaldırımdan inmeye çalıştım arabanın altı en arkaya kadar sürttü.. sizce bu tür olaylar arabaya .çok zarar verirmi? önerilerinz varmı? En kisa zamanda lifte kaldırıp baktirin önemli noktalarda eğilme olabilir. Kartere zarar vermis olabilirsiniz Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Tabiiki zarar verir, lifte kaldırıp inceleyin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Amortisör özelliklerini yitirmiş olabilir. Mutlaka kontrol şart. Vurukları da kontrol etmeniz lazım. Kartere falan denk gelmiş olmasın da. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 yere yakın mondeo_? 2kasadan bahsediyoruz değilmi? Helezonlara vs.. baksanıza o arabalar hiç alçak değillerdir. Egzosu sürtmüşsünüzdür Belki bi ihtimal karter. Baktırmakta yarar var. Yorum bağlantısı
Onur Solmaz 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Boydan boya sürtüp geçmek yerine keşke tekerlerin altına taş koyup kurtarsaydınız Yorum bağlantısı
Mete Yaban 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 lastikleriniz 14 cantsa deger muhtemelen, birde lastik basınçlarını kontrol edin derim benimde kapıyı açtıgımda kaldırım taslarına çarpıyordu lastik basınçlarını kontrol ettim artık degen yere kapı çarpmıyor Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Lastiğin 15' olması lazım. 20 Santimse kaldırım altı zaten sürter, 10 santimse kaldırımdan düz değilde çapraz bir şekilde in o zaman sürtme ihtimalini düşürürsün. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Tabiiki zarar verir, lifte kaldırıp inceleyin. +1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Ben en son 4 sene önce Stilo nun altını vurmuştum. Yaz ayıydı. Eğilip baktığımda arabanın altından su damlıyordu. Dedim "deldik arabayı" Bir yangın telaş heyecan yaparak sanayiye gittim. Yapılan kontrollerde damlayan suyun klima tahliye suyu olduğu anlaşıldı. Rahatladım. Ama en kısa zamanda altı kontrol ettirin.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Kaldırımlara çıkıp inmeyin en sağlıklısı bu.. Yorum bağlantısı
Melik Ay 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 cevaplar icin herkese tesekurler.. jantlar 14 inc bu surtme olayi genelde araca cok kisi bindigimizde oluyor ve buludugumuz mahallenin neredeyse her cadde her sokakta bir cok kasis var.. ozellikle kasisleri yuksek ve genis yapmislar, bu kasisleri yaparken amaclari ne anlamadim. arabayı en kisa surede gidip baktiracam... Yorum bağlantısı
Recommended Posts