Muharrem Karagülle 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Maşallah,kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 maşallah güzel olmuş elinize sağlık... :bravo: Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Yapılan her şey harika olmuş.Çok hoş duruyor.Emeğinize sağlık.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Maşallah güzel dokunuşlar olmuş. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Çok güzel olmuş emeğiniz sağlık maşallah nazar değmesin.Allah kaza bela vermesin .Son jantlar çok doğru bir seçim olmuş. Erkana egzoz konusunda katılıyorum ama belki resmin çekim açısından kötü gibi durmuş olabilirler diyede düşünmüyor değilim. Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 1 Nisan 2014 Yazar Paylaş 1 Nisan 2014 güzel olmuş güle güle kullanın. aracın yandn fotoğraflarını koyarsanız biraz uzatna görsek güzel olucak.resim var ama ön tekerler düz değil pek anlaşılmıyor Janlatı ikinci kez değiştirmeniz çok güzel olmuş, ilk aldığınız çok basit olmuş. Araç herşeyi ile mükemmel olmuş, yalnız arkadaki eksozlar aracı biraz bozmuş bana göre... daha profesyonel bir görünüm olabilirdi, ST şeklinde olsa daha hoş olur gibime geliyor. başlığı görünce kamyon sandım Maşşallah aracınız çok güzel egzozları beğenmedim ama. Çok güzel olmuş emeğiniz sağlık maşallah nazar değmesin.Allah kaza bela vermesin .Son jantlar çok doğru bir seçim olmuş. Erkana egzoz konusunda katılıyorum ama belki resmin çekim açısından kötü gibi durmuş olabilirler diyede düşünmüyor değilim. Ne yalan söyleyim egzosuz benimde içime pek sindiği söylenemez lakin biraz aceleye geldi.Arastırmalarım devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Taner Ayık 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 maşallah.güzel olmuş fakat bende eğzosların yakışmadığını düşünüyorum.birde yay takılırsa daha hoş olur gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 maşallah.güzel olmuş fakat bende eğzosların yakışmadığını düşünüyorum.birde yay takılırsa daha hoş olur gibi geliyor. egzostlar bana görede istenmeyen adam oldular =) yay konusunda kararsızım.40 yanak lastikler zaten konforu etkiledi bide yayları değiştirirsem yoldaki en ufak dalgalanmayı bile hissettirecek =( Yorum bağlantısı
Taner Ayık 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 egzostlar bana görede istenmeyen adam oldular =) yay konusunda kararsızım.40 yanak lastikler zaten konforu etkiledi bide yayları değiştirirsem yoldaki en ufak dalgalanmayı bile hissettirecek =( Evet ama iste arabanin ustundeki jantlari bile gosteren o yaylar.araba pismayinca istedigin kadar jant tak.araba leylek gibi kaliyor.birde jant 18 olunca 1 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Evet ama iste arabanin ustundeki jantlari bile gosteren o yaylar.araba pismayinca istedigin kadar jant tak.araba leylek gibi kaliyor.birde jant 18 olunca Ben bu sözün üzerine 3,5 luk eibach leri takarım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Maşallah çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Faruk İbrahimoğlu 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Araba çok güzel olmuş lakin Jantlara bayıldım.. Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Maşallah çok güzel görünüyor.. Allah hata kaza vermesin Yorum bağlantısı
Paşa Akyıldız 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 aracına bayıldım mükremin abi rabbim kaza bela göstermesin keyifli sürüşler dilerim rabbimden. jantlar 10 numara olmuş kazasız belasız inş. Yorum bağlantısı
Tanju Açargül 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Mükremin Bey aracınız güzel kazasız belasız sürüşler herkesin değindiği gibi jantları mükemmel bence arka bagaj kapağı spoiler istiyorum diye ağlıyor;) Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 İlk yaptırdıgım çift çıkış egzost pek hoşuma gitmemişti.Boş zaman bulmuşken değiştireyim dedim. Elimiz değmişkende arka stoplar biraz kararttık.Güzelde oldu hani Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Mükremin bey , mevcut konunuzdan devam edin lütfen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts