İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Honda Civic Hb I-Shift+Lpg

Süleyman Çetin

Recommended Posts

Süleyman Çetin
(düzenlendi)

İki haftalık arayıştan sonra aracımızı Balıkesir'de memur bir arkadaştan bulduk. Geçen 2 hafta boyunca  ne İ30'lar, ne Crv'ler, ne Jazz'lar, ne Astra'lar mı bakmadık. Neredeyse arabayla yattım arabayla kalktım desem yalan olmaz. Ama sonunda Sedanını ararken HB'ini bulduk. Dışarından küçük gibi görünse de içinin o kadar da dar olmadığını gördük. Bagaj HB bir araç için yeterli. Bundan iyisi şamda kayısı tadında. Aracın sadece ön tampounu değişmiş. O da yetkili sevisinde yapılmış. Kayıtlarına gittim baktım. Öyle kayde değer bir şey değilmiş. 1.250TL'ye halledilmiş. Diğer tarafları orijinal. 2010 Model ve 52000km'de. 47.500 km'de iken araca Brc marka lpg takılmış. İşçiliği, şu zamana kadar gördüğün en iyi lpg motajı diyebilirim. Boşta sallanan hiçbir parçası yok. Filtreler dahil sabitlenmiş. Aracın özelliklerini çok fazla bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla VSA, lastik basınç kontrolü ve elektrikli aynalar var. Sonuç olarak içimize sinerek aldık. :nazar:

Az da fotoğraflar konuşsun...

RSeJwnb.jpg?1

SRe27S9.jpg?1

1gDzGdb.jpg?1

iuwhJQ9.jpg?1

CUuNJEA.jpg?1

iV2oIo4.jpg?1

8uHH4aY.jpg?1

zjDdd20.jpg?1

tarihinde Süleyman Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 14
Yorum bağlantısı
Recep Güney

hayırlı olsun ufaklığa da arabaya da maşallah:) :nazar:

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Maşallah ikisine de. :)

Herkes hoşlanmaz bu kasadan ama ben beğeniyorum,hayırlı olsun.

Ne kadara aldınız?

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

hayırlı olsun ufaklığa da arabaya da maşallah:) :nazar:

Teşekkürler.

Maşallah ikisine de. :)

Herkes hoşlanmaz bu kasadan ama ben beğeniyorum,hayırlı olsun.

Ne kadara aldınız?

Teşekkürler.Piyasası nasıldır bilmiyorum ama hoşumuza gitti. 39000'a mal oldu.

Maşallah güle güle kullanın.

Sağolasın Ali Hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Maşallah bende pek beğeniyorum bu kasayı ama önemli olan içinize sinmiş. Güle güle kullanın kazasız belasız inş.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Civic candir doğru seçim tebrik ederim. Benim civic satilsin nasipse bende yüksek modeli alacağım inşallah..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hayırlı olsun ... Maşallah fotoğraflardan temiz olduğu belli oluyor.arkadaşımın abisinde vardı yaklaşık 2 sene önce .yakıttan şikayet edip sattıklarını hatırlıyorum.inş bu konuda sizi üzmez

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Her daim yeni kasa olarak kalacak bi model, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Maşallah bende pek beğeniyorum bu kasayı ama önemli olan içinize sinmiş. Güle güle kullanın kazasız belasız inş.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Civic candir doğru seçim tebrik ederim. Benim civic satilsin nasipse bende yüksek modeli alacağım inşallah..

Teşekkürler. Kiminle konuştuysam otomatik için Honda'ya bak dedi. Ben de baktım. :)

Hayırlı olsun ... Maşallah fotoğraflardan temiz olduğu belli oluyor.arkadaşımın abisinde vardı yaklaşık 2 sene önce .yakıttan şikayet edip sattıklarını hatırlıyorum.inş bu konuda sizi üzmez

Teşekkürler. Yakıt konusunda bugün ilk defa depoyu sonuna kadar bitirme fırsatım oldu. Ş.içi ş.dışı karışık ama ağırlıklı olarak ş.içi 27lt gazla 320km gittim. Bana yakıt iyi gibi geldi. Ama bakalım kullandıkça belli olacak.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Hayırlı olsun Güzel Günlerde Kullanın  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

1.8 manuel hayalimdi.... hayırlı olsun HB en güzel civic bence, tabi ön panjur acil değişecek :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Honda otomatikde bir numaradir başkasıni tanımam gerçekten..

İnşallah. :)

Hayırlı olsun Güzel Günlerde Kullanın  :nazar:

Teşekkürler.

1.8 manuel hayalimdi.... hayırlı olsun HB en güzel civic bence, tabi ön panjur acil değişecek :)

Teşekkürler. Panjur derken; cam olan mı yoksa planın altındaki örümcek ağı gibi olan mı? Alternatif varsa ve de güzelse neden değişmeyelim. :p

Hayirli olsun...

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun. Marjinal bir model ama coupe görünümlü 4 kapılı bir aracın havası ayrı oluyor. Arka bagajdaki camda bile mühendislik var. Güle güle kullanın.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Süleyman Türker

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin hocam

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun. Marjinal bir model ama coupe görünümlü 4 kapılı bir aracın havası ayrı oluyor. Arka bagajdaki camda bile mühendislik var. Güle güle kullanın.

Saygılarımla.

Teşekkürler abi. Görünüşü güzel ama dikiz aynasından bakınca görüntüyü kısıtlıyor abi. Yeni kasaları da hala böyle ürettiklerine göre Honda mühendislerinin vardır bi bildiği diyelim.

Bu arada araçta Start var Stop Yok. Mühendisler "Durmak yok yola devam." gibi bir mesaj mı vermek istemişler burada? :D

Di5Qvb6.jpg?1

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun, aracın arka tasarımı çok iyi 1.8 mi?

Teşekkürler. Araç 1.4  ve 100ps.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun,Panjur orjinal panjur,Değişmenize gerek yok ;)

2007  2008lerde panjur komple cam idi( H logosu içindeydi) kronik sorunuydu(düşerdi) H amblemi için,Komple panjur değişirdi.

Bu makyajda bunu ortadan kaldırdılar.

süspansiyonu serttir.

Kullanımı zevklidir.

Şanzıman narin bir şanzımandır.

Dik yokuşlarda frenden ayağınızı çekerçekmez,Gaza hafif basın. Beklemeyin...

Akıllı şanzıman denilen bi şanzımana sahiptir.

Yanınızda biri varmış,Vitesi o değiştiriyor sanarsınız ;)

Motor tipi nedir? 1.4  1.8?

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun,Panjur orjinal panjur,Değişmenize gerek yok ;)

2007  2008lerde panjur komple cam idi( H logosu içindeydi) kronik sorunuydu(düşerdi) H amblemi için,Komple panjur değişirdi.

Bu makyajda bunu ortadan kaldırdılar.

süspansiyonu serttir.

Kullanımı zevklidir.

Şanzıman narin bir şanzımandır.

Dik yokuşlarda frenden ayağınızı çekerçekmez,Gaza hafif basın. Beklemeyin...

Akıllı şanzıman denilen bi şanzımana sahiptir.

Yanınızda biri varmış,Vitesi o değiştiriyor sanarsınız ;)

Motor tipi nedir? 1.4  1.8?

Teşekkürler abi. Araçla ilgili seni ara ara rahatsız edersem şimdiden kusura bakma.  Ben de panjurda ne sorun var diyorum. :D

Narin şanzıman derken abi? Elimizde kalmasın sonra. Eşim de kullanıyor o yüzden merak ettim.

Vites geçişleri hissediliyor abi. Bunun bi sebebi var mıdır? Ya diyorum "Ben daha tam kullanmaya alışamadım". Çünkü ilk otomatik aracımız.

Motoru 1.4 Vtec.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...