İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Honda Civic Hb I-Shift+Lpg

Süleyman Çetin

Recommended Posts

Süleyman Çetin

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.kazasız belasız.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kazasız keyfle binersiniz inşallah.

İnşallah. Teşekkürler.

hayırlı olsun maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Hayırlı olsun hocam.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Yakında bir Sakarya buluşması yapmak lazım...

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...Benim de zamanında ilgilendiğim bir modeldi nedense kime sorduysam şanzımanı nazik veya sorunlu cevabı almıştım...Siz kullandıkça deneyimlerinizi bizimle paylaşırsınız artık... :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Teşekkürler. Panjur derken; cam olan mı yoksa planın altındaki örümcek ağı gibi olan mı? Alternatif varsa ve de güzelse neden değişmeyelim. :p

Hayırlı olsun,Panjur orjinal panjur,Değişmenize gerek yok ;)

2007  2008lerde panjur komple cam idi( H logosu içindeydi) kronik sorunuydu(düşerdi) H amblemi için,Komple panjur değişirdi.

Bu makyajda bunu ortadan kaldırdılar.

düşmede değilde görüntü olarak type-R daha güzel duruyor. kırmızı logo olursa tadından yenmez.

user23110pic39071267475.jpg

http://www.teamjapspeed.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/Type-R.jpg

Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06

Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Maşallah.Hayırlı olsun hocam.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Yakında bir Sakarya buluşması yapmak lazım...

İnşallah. Sağol hocam. Sizin o taraflara yakın Acarlar Longozu'nda buluşmak lazım hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

İnşallah. Sağol hocam. Sizin o taraflara yakın Acarlar Longozu'nda buluşmak lazım hocam.

Acarlar longozunda olabilir farklı bir mekan da olabilir...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...Benim de zamanında ilgilendiğim bir modeldi nedense kime sorduysam şanzımanı nazik veya sorunlu cevabı almıştım...Siz kullandıkça deneyimlerinizi bizimle paylaşırsınız artık... :nazar:

Teşekkürler. İnşallah şanzımanı üzmez bakalım. Kullandıkça aracı öğreniyorum. Paylaşımlar muhakkak olacaktır.

düşmede değilde görüntü olarak type-R daha güzel duruyor. kırmızı logo olursa tadından yenmez.

Panjur değil de jantları değişmek lazım gibi hocam.

Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin :nazar:  :nazar:

İnşallah. Teşekkür ederim.

Acarlar longozunda olabilir farklı bir mekan da olabilir...

Havalar ısınınca ben hazırım hocam. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler abi. Araçla ilgili seni ara ara rahatsız edersem şimdiden kusura bakma.  Ben de panjurda ne sorun var diyorum. :D

Narin şanzıman derken abi? Elimizde kalmasın sonra. Eşim de kullanıyor o yüzden merak ettim.

Vites geçişleri hissediliyor abi. Bunun bi sebebi var mıdır? Ya diyorum "Ben daha tam kullanmaya alışamadım". Çünkü ilk otomatik aracımız.

Motoru 1.4 Vtec.

;)

elinizde kalmaz Korkmayın...

Yormayın şanzımanı yeterli,

Dediğim gibi çok dik yokuşlarda,frenden ayağı kaldırıp gaza basmak için çok beklemeyin,Direk basın.

Vitesler hissettirir (cvt hariç her modelde)

1.8 tam otomatik tercihim oludru ama ;)

1200 tl ye bakar.

Type-R panjuru...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Allah kaza bela vermesin. Araca ve Genç şöföre de Maşallah :nazar::)

Teşekkürler. O benden daha istekli. :biggrin:

;)

elinizde kalmaz Korkmayın...

Yormayın şanzımanı yeterli,

Dediğim gibi çok dik yokuşlarda,frenden ayağı kaldırıp gaza basmak için çok beklemeyin,Direk basın.

Vitesler hissettirir (cvt hariç her modelde)

1.8 tam otomatik tercihim oludru ama ;)

1200 tl ye bakar.

Type-R panjuru...

Tamamdır abi. Dik yokuşlarda frenden ayağı kaldırınca gaza basmak için fazla beklemeyeceğiz. Bu tamam. Şanzımanı yormamak için başka dikkat edilmesi gereken neler vardır desem?

O zaman vites geçişleri normal. Ben de tam otomatik aramıştım(sedan) ama nasip buymuş.

1200 TL mi? :vroom:

:nazar:

kazasız belasız kullanın.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun çok beğendiğim bir araç. Kuzenim de bir üst donanimlisini aldı sanırım arkadasindan. 1.4 vtec ve şanzıman ayni. Jantlari daha büyük ve sunroof vardı gordugum farklar olarak. Keyifli günlerde kazasız belasız kullanın

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sayın meslektaşım..Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız,iyi günlerde kullanın inşallah.Bu kasaya bayılırım ben,çok güzel. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Honda Hayat Ondaa 

Güle gülee kullannn honda candırr  :good1:  :good1:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Aracınız hayırlı olsun,gördüğüm kadarıyla kapı içindeki hoparlörün koruması yok. Orijinalmi öyle ? Eğer öyleyse bir süre sonra deforme olmaz mı ? ayak çarpması falan gibi

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun.

Teşekkürler.

Hayırlısı olsun.Maşallah.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun çok beğendiğim bir araç. Kuzenim de bir üst donanimlisini aldı sanırım arkadasindan. 1.4 vtec ve şanzıman ayni. Jantlari daha büyük ve sunroof vardı gordugum farklar olarak. Keyifli günlerde kazasız belasız kullanın

Teşekkürler. Comfort focustan sonra bana dolu geldi.

Sayın meslektaşım..Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız,iyi günlerde kullanın inşallah.Bu kasaya bayılırım ben,çok güzel. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Teşekkür ederim hocam. Amin, inşallah.

Honda Hayat Ondaa 

Güle gülee kullannn honda candırr  :good1:  :good1:

Teşekkür ederim.

Aracınız hayırlı olsun,gördüğüm kadarıyla kapı içindeki hoparlörün koruması yok. Orijinalmi öyle ? Eğer öyleyse bir süre sonra deforme olmaz mı ? ayak çarpması falan gibi

Teşekkür ederim. Görünen aksam plastik. Sadece hoparlör şekli verilmiş. Kapı döşeme plastiğiyle bir bütün halinde. Spor görünüm olması için böyle yapmışlardır diye düşünüyorum.

Ufaklığın sevinci her şeye değer :)  :nazar:

Aynen hocam. Gerçi direksiyona oturunca gözü dönüyor. Her paraçayı koparırcasına çekmese daha iyi olacak ama. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlısı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın. Önce oğlunuza sonra aracınıza kocaman birer  :nazar:  :nazar: Dış ve iç tasarımı harika olan, çok sevdiğim ve ileride almayı düşündüğüm bir araç. 1,4 olması ayrı güzel. Çekişi vs tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayirli olsun.guzel araba.ici de dediginiz gibi yeterli genislikteyse daha ne olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun , araç güzel duruyor maşallah . Ancak fiyat biraz yüksek gibi geldi bana , 42-43 civarı yeni kasa accord alınabiliyorken . Gerçi sizin içinize sindiyse ondan iyisi yoktur :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler. O benden daha istekli. :biggrin:

Tamamdır abi. Dik yokuşlarda frenden ayağı kaldırınca gaza basmak için fazla beklemeyeceğiz. Bu tamam. Şanzımanı yormamak için başka dikkat edilmesi gereken neler vardır desem?

O zaman vites geçişleri normal. Ben de tam otomatik aramıştım(sedan) ama nasip buymuş.

1200 TL mi? :vroom:

Teşekkürler.

Kalkışlarda çok sert kalkmamak yeterli ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...