İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Honda Civic Hb I-Shift+Lpg

Süleyman Çetin

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullanın. :):nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

aracınız hayırlı olsun. benim çok beğendiğim araçların başında geliyor. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlısı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın. Önce oğlunuza sonra aracınıza kocaman birer  :nazar:  :nazar: Dış ve iç tasarımı harika olan, çok sevdiğim ve ileride almayı düşündüğüm bir araç. 1,4 olması ayrı güzel. Çekişi vs tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Teşekkür ederim. İşin açıkçası çekiş işini özellikle yazın ben de merak ediyorum. Şu anda öyleçekiş sıkıntısı yok ama klima ile ne olur bilemiyorum.

Hayirli olsun.guzel araba.ici de dediginiz gibi yeterli genislikteyse daha ne olsun.

Teşekkür edrim. Gerçekten araç dışarıdan görüldüğü kadar küçük değil.

Hayırlı olsun , araç güzel duruyor maşallah . Ancak fiyat biraz yüksek gibi geldi bana , 42-43 civarı yeni kasa accord alınabiliyorken . Gerçi sizin içinize sindiyse ondan iyisi yoktur :nazar:  :nazar:  :nazar:

Teşekkür ederim. Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz. Piyasası 37'den yukarı doğru gidiyordu.1-2 bin altına alabilsek iyiydi. Ama hoşumuza gidince 3-5 bakmadık desek yeridir. Eşim de kullanacağı için HB olması daha da cezbetti. :)

Hayırlı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

Kalkışlarda çok sert kalkmamak yeterli ;)

Zaten ona özellikle dikkat ediyorum abi. Çok agresif kullanan birisi de değilimdir. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun

Teşekkürler.

Hayırlı olsun :nazar:

Teşekkürler.

Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullanın. :):nazar:

İnşallah abi. Teşekkürler.

aracınız hayırlı olsun. benim çok beğendiğim araçların başında geliyor. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Teşekkürler. İnşallah sizin aracınız da istediğiniz fiyata satılır.

Maşallahı var ikisininde

Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

hayırlı olsun, kazasız belasız. :nazar:

İnşallah. Teşekkürler.

Hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz, ben çok beğendim :nazar:

Çok sağol abi. İnşallah. Araç ararken başını çok ağrıttım. Hakkını helal et.

Güzel araba.

Kazasız belasız. :nazar:

İnşallah hocam. Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Hayırlı uğurlu olsun. Haberimiz olaydı karşılardık , ağırlardık abi.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

KAzasız, belasız, cezasız Süleyman. :bravo:

İnşallah abi. Teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun. Haberimiz olaydı karşılardık , ağırlardık abi.

Sağol Mehmet düşünüp söylemen bile yeterli. Ağırlamış kadar oldun. Balıkesir'in yabancısı değilim. Memleket Soma-Manisa. ;)

Hayırlı uğurlu olsun güzel seçim....

Teşekkürler.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süleyman Çetin

Aracı her geçen gün tanımaya devam ediyorum. Vites geçişlerini hissetirme olayını neredeyse sıfırlara getirdim. Motor sesine göre çok hafif gazdan ayağımızı çekince geçişler olduça hissedilmez oluyor. Tabi zamanla daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum. İlk hızlanması biraz yavaş ama ileriki hızları benim için gayet tatminkar. Fazla hız meraklısı olmayınca performansı yeterli denilebilir. Yakıt olarak 2 depo sonucu; ş.içi km'de 22-23 kuruş yakıyor. Lpg fiyatı 2.41 Kr.  Bence gayet güzel.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süleyman Çetin

Araca yakıt konusunda her geçen gün daha aşık olmaya başladım. Ş.içi 60 TL ile 310 km yol gitmişim. Lpg 2.41.  Km'de 19-20 kuruş arasında yapar ki bence mükemmel. Normal kullanımda bu değeri yakaladım. Daha sakin kullansam demekki daha da düşecek.

Focus'tan sonra özellikle dikkatimi çeken fark fren oluyor. Araç gidiyor ama sanki hiç durmayacakmış gibi geliyor.

Yorum bağlantısı

Araca yakıt konusunda her geçen gün daha aşık olmaya başladım. Ş.içi 60 TL ile 310 km yol gitmişim. Lpg 2.41. Km'de 19-20 kuruş arasında yapar ki bence mükemmel. Normal kullanımda bu değeri yakaladım. Daha sakin kullansam demekki daha da düşecek.

Focus'tan sonra özellikle dikkatimi çeken fark fren oluyor. Araç gidiyor ama sanki hiç durmayacakmış gibi geliyor.

Şehir içi değerler mükemmel cidden çok iyimiş. Benzinde de çok yüksek degildir o zaman diye tahmin ediyorum

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Şehir içi değerler mükemmel cidden çok iyimiş. Benzinde de çok yüksek degildir o zaman diye tahmin ediyorum

Yol bilgisayarı 6.9 lt'yi gösteriyordu.

Yorum bağlantısı

Yol bilgisayarı 6.9 lt'yi gösteriyordu.

Otomatik benzinli araç icin cok iyi değer bence. Maşallah. Uzun yolda daha da düşecektir

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güle, güle, kazasız belasız kullan. Maşallah.

değerler güzel.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...