İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Honda Civic Hb I-Shift+Lpg

Süleyman Çetin

Recommended Posts

Süleyman Çetin

Uzun yolda 6.4 görmüştüm bunda lpg de.

Yazın uzun yola gideceğim merakla bekliyorum abi.

güle, güle, kazasız belasız kullan. Maşallah.

değerler güzel.

Sağol Lokman abi.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Süleyman Çetin

İlk uzun yol denilebilecek yolculuğumu yaptım. Sakarya -Gemlik arası, Kocaeli üzerinden gidildi. Gemlik içinde 15 km gezildi. Dönüş İznik üzerinden yapıldı. Yalova'da trafik çok yoğundu. Bir de aynı yoğunluk Gemlik'e 2 km kala vardı.

Gidilen toplam yol; 325 km.

Tüketilen toplam gaz; 25,67 lt

Lpg fiyatı; 2,29 TL

Km'de tüketim; 18 Kr

Yol bilgisayarındaki oratalama tüketim; 6,5 lt

Not: Lpg alımı, aynı yerden ve aynı pompadan yapılmıştır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Süleyman Çetin

Aracımla ilgili bugün maalesef ki olumsuz bir durumla karşılaştım. Dün yağan yoğun yağmurdan dolayı aracın arka spoyler bölümündeki mika malzemenin oradan araç su almış. Çok fazla göl olacak kadar değil ama. Yine avuç içi kadar su mevcuttu tabanda. Allah'tan bagaj havuzu vardı da suyun büyük bölümü orada idi. Aile dostu kaportacı abimin yanına gittim. Hemen bagaj kapunun iç platikleri söküldü. Aman Allahım gözlerimize inanamadık. Her yer siyah silikondan geçilmiyor. Hemen soluğu Sakarya yetkili servisinde aldım. Bununla ilgi önceden bir kayıt görünüp görünmediğini öğrendim. Eylül 2013'te araç su alma şikayeti ile Kocaeli  Honda Haldız'a gidiyor. Araca garanti kapsamından işlem yapılıyor. Ama yapılan işçiliğin yetkili(!) servis ahlakıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ama fotoğrafları görünce yorum sizin. Neyse fazla uzatmayayım. SAkarya Honda Sandıkçı servis çalışanları; eksik malzeme kullanıldığı, yanlış montaj yapıldığını söylediler. Şimdi düzeltirken de o mika malzemenin büyük bir ihtimalle kırılacağını söylediler. Hemen fotoğrafları çektim. Müşteri hizmetlerine mail olarak şikayet ettim. Yetmedi sözlü olarak da anlattım. Fotoğraflarını da mail yoluyla ulaştırdım. Bana hafta içi bilgi verileceği ve yetkili kişilerce aracın inceleneceğini söylediler.

Araca bu konuda kesinlikle yetkili servis dışı müdahale edilmemiştir. Aracı aldığım arkadaşı aradım. Görüştük. Bilgiler doğrulandı. Sizce süreç nasıl işler? Ben nasıl davranmalıyım?

HY9uyka.jpg

ejsFd8p.jpg

6r9UCe3.jpg

10jhUCW.jpg

uUHyioT.jpg

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Süleyman Çetin

Araç dün itibari ile satılmıştır. Arkadaşım kazasız, belasız kullanır inşallah.

Ben de şu an İzmir'deyim. Sabri ustamla bulduğum yeni aracı alıyorum inşallah.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı uğurlu olsun,yeni aracınızı da merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...