Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Nereye strafor yapıcan Kerem ben aynen yapmıştım,simit tankın etrafını sıfır kaplayıp bagajı da dümdüz yapmıştım.ne yaparsan yap,f2- 2.5 da ince stepnenin bile dik olarak durmasına imkan yok,öyle durabileceği bir yer yok.imkansız.o kadar çare arayıp en sonunda eğik olarak lastikle tutturmuştum ben. Benim araç dizel abi. Ne biliyim ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Kuzenimin başından geçen kazayı gördükten sonra simit tanka karşıyım.Arkadan bir bmw 80 90 km ile vuruyor ve stepne bile yamuluyor içeride, ya gaz tankı olsaydı orada? Allah kaza bela vermesin kimseye ama olası bir kazada çok büyük sorunlara yol açabilir bence varsın biraz daha az yer kalsın bagajda bence tank yaptırın.(Kuzenimin arabası gazlıydı ve koltuğun arkasındaydı tam bagajda tank) LPG tanklarının sacları araç saclarından 2-3 kat daha kalın. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bende simit kullaniyorum. Stepne sikinti oluyor fakat motorsiklet model stepne almayi dusunuyorum. Yer kaplamiyor. 70-80km de hizla gidebiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts