Adem Balta 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 focus için atikerin hangi modeli daha verimli. başka kit markası takılmayacaktır.Şimdiden teşekürler. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 neden baska kit takılmıyor? Bütçe ile alakalı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 babam da focus 1 var ve aldığımızda atiker takılı idi, arıza lambası yanıyor, takıntılıyım, ne kadar ustaya götürdüysemde sönmedi, ışığın yanması deli ediyor beni imkanınız varsa başka markalara bakın, atiker focusa iyi gelmiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Atiker var bende ve arıza lambası yanmıyor. Olay iyi bir ayar bence. Gayet memnunum. 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Bende de atiker var problemsiz kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
İhsan Er 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Bende de atiker var Ariza lambasi sonmuyor Ankara da ayar yapan iyi biter var mi bu arza lambasi icin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Enjektörleri en iyi olanını taktırın Adem Bey.. 2 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Bendede atiker var ama pek memnun değilim,abim lovato kullanıyor fark çok açık. 1 Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Maddi açıdan sıkıntı olmazsa prins araştırın derim. 1 Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Mehmet Abi fiyatı düşük kitlerin fiyatlarının düşük olmasının nedeni enjektör zaten.2 ohm ahcler takılırsa fiyat zaten 1300-1400 aralığına çıkar.Söylediğiniz enjektörlerle alakalı Atiker 2. girişimi yapıyor.Daha önce de alternatif enjektör çıkarmışlardı ama hüsranla sonuçlanmıştı. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Lovato tavsiye ederim.Fiyatı uygun ve sorunsuz.3 yıldır bir kez arıza lambası yandı, filtre değiştirdim söndü... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 yanlış anlaşılmassa bi önceki aracım da atiker vardı lanet olsun dedim benzin harcamasının önüne geçemedim bide çok dengesiz di araç şu anki aracımda lovato var hiç bir sıkıntı yaşamadım bide atikerin ustası yok montaj işcilikleri sıfırdır diğer marklara göre 900 1000 lira arası atiker diğer markalar 1500 2000 arası ama iki marka arasındaki fark acayip hissediyorsun Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 2001 model Focus için Prins, Brc, Zavolli gibi markalar lüks bence, Atiker obd veya Lavato taktırılması uygun olacaktır. Ayrıca LPG olayında malzemenin kalitesi kadar İŞÇİLİK önemlidir.... 1 Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Ben zavolli kullanmıştım bir dönem 2004 focusta. Bir şikayetim yoktu. Geçen hafta forumda öğrendim pipo lu bağlantı diye bir şey varmış, manifold delinmeden takılıyormuş mantıklı geldi. Onu da araştırın derim. 1 Yorum bağlantısı
mustafa şahin 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Montajı yapan usta gerçekten önemli. 1 yıl önce arabama atiker simit tank bağlattım 850 tl ye, aracımın tüplü olduğu gaz bitince aklıma geliyor. ha birde garajda yedek lastiği görünce. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Ben Atiker de kullandım..Brc de kullanıyorum.. ve ne yapıp edin Brc taktırın derim.. Atikeri ben taktırmıştım sonradan üzüldüm pişmanlık duydum.. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Ben 13.000 kmdir Landi kullanıyorum çok memnunum arıza ışığı bir kaç kez yaktı güzel bir ayardan sonra yanmadı birdaha fiyatı 1450 lira.Landirenzo değil kit ama bazı parçaları aynı ipragaz getiriyor Türkiyeye prinsle beraber. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Daha önce mondeomda brc vardı. Gayet memnundum. Bu mondeomda atiker var ve memnun değilim Yorum bağlantısı
Adem Balta 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Enjektörleri en iyi olanını taktırın Adem Bey.. teşekürler mehmet bey hangisi iyi enjektör onu bilmiyorum.Siyah var kırmızı var. Yorum bağlantısı
Adem Balta 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 (düzenlendi) arkadaşlar hepinize çok teşeküür ederim. atiker olmasının sebebi bulunduğum yerde atikerci var diğer firmalar uzak ayrıca bütçemde fazla değil . yeni arabam olsa diğer tekliflerinizi değerlendiridim. bir arkadaşım honda civicte 2 senedir sorunsuz kullanıyor focus 1 kasada sizlerden bilgi almak istedim. Amacım atikerin sorunsuz olan bir ürününü almak. 9 Nisan 2014 tarihinde Adem Balta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Balta 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 neden baska kit takılmıyor? Bütçe ile alakalı mı? hem bütçe hem atikerin servis ağı. arabada eski. Bende de atiker var problemsiz kullanıyorum. hangi modeli acaba Atiker var bende ve arıza lambası yanmıyor. Olay iyi bir ayar bence. Gayet memnunum. sizinki hangi ürünü Montajı yapan usta gerçekten önemli. 1 yıl önce arabama atiker simit tank bağlattım 850 tl ye, aracımın tüplü olduğu gaz bitince aklıma geliyor. ha birde garajda yedek lastiği görünce. sizinki hangi modeli acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Atiker enjektörlerinin hangi enjektörü iyi onu bilmiyorum... Ustanıza güveneceksiniz gibi.. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 arabanızı neden küçümsüyorsunuz, sanki o arabaya atiker çok bile der haliniz var ,benim aracım 98 model lpg bağlatacak olsam evvala prins sonra brc den başka kit düşünmem, halen lpg taktırmadım benzinli olarak kullanıyorum çok fazla da yaktığı söylenemez selamlar 1 Yorum bağlantısı
Adem Balta 10 Nisan 2014 Yazar Paylaş 10 Nisan 2014 arabanızı neden küçümsüyorsunuz, sanki o arabaya atiker çok bile der haliniz var ,benim aracım 98 model lpg bağlatacak olsam evvala prins sonra brc den başka kit düşünmem, halen lpg taktırmadım benzinli olarak kullanıyorum çok fazla da yaktığı söylenemez selamlar küçümsemiyorum. genel olarak görüşmelerimde modeli düşük arabalara yüksek fiyatta ürünlerin gerekli olmadığını brc firması söyledi. teşekürler selamlar Atiker enjektörlerinin hangi enjektörü iyi onu bilmiyorum... Ustanıza güveneceksiniz gibi.. öyle olacak gibi:) Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/19/ahejurys.jpg Yorum bağlantısı
Recommended Posts