İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Atiker

Adem Balta

Recommended Posts

Adem Balta

focus için atikerin hangi modeli daha verimli. başka kit markası takılmayacaktır.Şimdiden teşekürler.

Yorum bağlantısı
Misafir

babam da focus  1 var ve aldığımızda atiker takılı idi, arıza lambası yanıyor, takıntılıyım, ne kadar ustaya götürdüysemde sönmedi, ışığın yanması deli ediyor beni

imkanınız varsa başka markalara bakın, atiker focusa iyi gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Atiker var bende ve arıza lambası yanmıyor. Olay iyi bir ayar bence. Gayet memnunum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İhsan Er

Bende de atiker var Ariza lambasi sonmuyor

Gönderilen Resim

Ankara da ayar yapan iyi biter var mi bu arza lambasi icin

Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

Bendede atiker var ama pek memnun değilim,abim lovato kullanıyor  fark çok açık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Maddi açıdan sıkıntı olmazsa prins araştırın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Mehmet Abi fiyatı düşük kitlerin fiyatlarının düşük olmasının nedeni enjektör zaten.2 ohm ahcler takılırsa fiyat zaten 1300-1400 aralığına çıkar.Söylediğiniz enjektörlerle alakalı Atiker 2. girişimi yapıyor.Daha önce de alternatif enjektör çıkarmışlardı ama hüsranla sonuçlanmıştı.

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Lovato tavsiye ederim.Fiyatı uygun ve sorunsuz.3 yıldır bir kez arıza lambası yandı, filtre değiştirdim söndü...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yanlış anlaşılmassa bi önceki aracım da atiker vardı lanet olsun dedim benzin harcamasının önüne geçemedim bide çok dengesiz di araç  şu anki aracımda lovato var hiç bir sıkıntı yaşamadım 

bide atikerin ustası yok montaj işcilikleri sıfırdır  diğer marklara göre 900 1000 lira arası atiker diğer markalar 1500 2000 arası ama iki marka arasındaki fark acayip hissediyorsun

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

2001 model Focus için Prins, Brc, Zavolli gibi markalar lüks bence, Atiker obd veya Lavato taktırılması uygun olacaktır. Ayrıca LPG olayında malzemenin kalitesi kadar İŞÇİLİK önemlidir....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Ben zavolli kullanmıştım bir dönem 2004 focusta. Bir şikayetim yoktu. Geçen hafta forumda öğrendim pipo lu bağlantı diye bir şey varmış, manifold delinmeden takılıyormuş mantıklı geldi. Onu da araştırın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
mustafa şahin

Montajı yapan usta gerçekten önemli. 1 yıl önce arabama atiker simit tank bağlattım 850 tl ye, aracımın tüplü olduğu gaz bitince aklıma geliyor. ha birde garajda yedek lastiği görünce.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben Atiker de kullandım..Brc de kullanıyorum.. ve ne yapıp edin Brc taktırın derim.. Atikeri ben taktırmıştım sonradan üzüldüm pişmanlık duydum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Ben 13.000 kmdir Landi kullanıyorum çok memnunum arıza ışığı bir kaç kez yaktı güzel bir ayardan sonra yanmadı birdaha fiyatı 1450 lira.Landirenzo değil kit ama bazı parçaları aynı ipragaz getiriyor Türkiyeye prinsle beraber.

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli

Daha önce mondeomda brc vardı. Gayet memnundum. Bu mondeomda atiker var ve memnun değilim 

Yorum bağlantısı
Adem Balta

Enjektörleri en iyi olanını taktırın Adem Bey.. 

teşekürler mehmet bey hangisi iyi enjektör onu bilmiyorum.Siyah var kırmızı var.

Yorum bağlantısı
Adem Balta
(düzenlendi)

arkadaşlar hepinize çok teşeküür ederim.

atiker olmasının sebebi bulunduğum yerde atikerci var diğer firmalar uzak ayrıca bütçemde fazla değil . yeni arabam olsa diğer tekliflerinizi değerlendiridim.

bir arkadaşım honda civicte 2 senedir sorunsuz kullanıyor focus 1 kasada sizlerden bilgi almak istedim.

Amacım atikerin sorunsuz  olan bir ürününü almak.

tarihinde Adem Balta tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adem Balta

neden baska kit takılmıyor? Bütçe ile alakalı mı?

hem bütçe hem atikerin servis ağı. arabada eski.

Bende de atiker var problemsiz kullanıyorum.

hangi modeli acaba

Atiker var bende ve arıza lambası yanmıyor. Olay iyi bir ayar bence. Gayet memnunum.

sizinki hangi ürünü

Montajı yapan usta gerçekten önemli. 1 yıl önce arabama atiker simit tank bağlattım 850 tl ye, aracımın tüplü olduğu gaz bitince aklıma geliyor. ha birde garajda yedek lastiği görünce.

sizinki hangi modeli acaba

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Atiker enjektörlerinin hangi enjektörü iyi onu bilmiyorum... 

Ustanıza güveneceksiniz gibi.. 

Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

arabanızı neden küçümsüyorsunuz, sanki o arabaya atiker çok bile der haliniz var ,benim aracım 98 model lpg bağlatacak  olsam evvala prins  sonra brc den başka kit düşünmem, halen lpg taktırmadım benzinli olarak kullanıyorum çok fazla da yaktığı söylenemez selamlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adem Balta

arabanızı neden küçümsüyorsunuz, sanki o arabaya atiker çok bile der haliniz var ,benim aracım 98 model lpg bağlatacak  olsam evvala prins  sonra brc den başka kit düşünmem, halen lpg taktırmadım benzinli olarak kullanıyorum çok fazla da yaktığı söylenemez selamlar

küçümsemiyorum. genel olarak görüşmelerimde modeli düşük arabalara yüksek fiyatta ürünlerin gerekli olmadığını brc firması  söyledi. teşekürler selamlar

Atiker enjektörlerinin hangi enjektörü iyi onu bilmiyorum... 

Ustanıza güveneceksiniz gibi.. 

öyle olacak gibi:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...