Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 2028 beygirlik hiper otomobil! Trion Nemesis 2028 beygirlik hiper otomobil Trion Nemesis'in örtüsü kalktı... Amerikalı süperspor otomobil üreticisi Trion Supercars, yeni modelleri Nemesis üzerinde çalışmalara başladı. V8 twin turbo motoru 2000 HP'den fazla güç üretecek. Bugatti Veyron, Koenigsegg One:1, The Hennessey Venom Gt gibi modellerin korkulu rüyası olabilir. 0'dan 100 km/s hıza 2.8 saniyede ulaşacak. Maksimum hızı ise 450 km/s. Karbon fiber şasi ve gövdeye sahip otomobilin bazı parçaları da ınconel alaşımdan oluşuyor. Trion Nemesis gücünü yere 8 kademeli sıralı otomatik şanzımanla aktarıyor. Otomobilin iç mekanıyla ilgili herhangi bir görsel yayınlamayan şirket, otomobilin geniş bir multimedya ekranına ve "Predator Modu" adı verilen kabin aydınlatması, egzoz, süspansiyon, yerden yükseklik ve devir sınırlayıcı gibi özelliklere sahip bir sistemin sunulacağını belirtiyor. Alıntı Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 (düzenlendi) ne yakar km'de bu? : otv'si ne kadar acaba 8 Nisan 2014 tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 ne yakar km'de bu? : otv'si ne kadar acaba Türk müsünüz? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 LPG ye uyumlu mu motoru ? Cevap evetse 1-2 tane alalım renkleri güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 LPG ye uyumlu mu motoru ? Cevap evetse 1-2 tane alalım renkleri güzelmiş bagaj genişmi acaba Birde Çorum kaloriferi takmışlar. Alev alev. Aynı zamanda kuzuda çevriliyormuş egzos ateşi ile. Ayrı bir çevirme aparatı yapmışlar arka tampona Yorum bağlantısı
Behram Doygun 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Üstten koenigsegg arkadan mclaran öndende dodge viper karışımı bir sey olmuş. 2028 beygir ile 450 yapıp 0-100'ü 2.8 iken Bugatti Veyron aynı değerleri 1000 hp ile veriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Üstten koenigsegg arkadan mclaran öndende dodge viper karışımı bir sey olmuş. 2028 beygir ile 450 yapıp 0-100'ü 2.8 iken Bugatti Veyron aynı değerleri 1000 hp ile veriyor. Ok. Sen Veyron u al, haber ver, test edelim Yorum bağlantısı
Behram Doygun 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Olur valla Kerem abi Ulusta bir tane mavi renkli var sahibiyle tanişamadım daha tanışabilirsem ödünç alıp gelirim deneriz. B) Şakası bir yana ben araba hastasıyım Veyron ilk hız testinde 431 yapmıştı sonra koenigsegg ile beraber denediler Veyron yine geçti ve Veyronun 0-100 2.5 iken, koenigsegg bu değere 2.8 de vardı. ^_^ Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Olur valla Kerem abi Ulusta bir tane mavi renkli var sahibiyle tanişamadım daha tanışabilirsem ödünç alıp gelirim deneriz. B) Şakası bir yana ben araba hastasıyım Veyron ilk hız testinde 431 yapmıştı sonra koenigsegg ile beraber denediler Veyron yine geçti ve Veyronun 0-100 2.5 iken, koenigsegg bu değere 2.8 de vardı. ^_^ Ulusta Veyron mu var Ben şaka olarak, ben değil gerçek, sadece espiri, şakadan, masus, ben şey Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ulusta Veyron mu var Ben şaka olarak, ben değil gerçek, sadece espiri, şakadan, masus, ben şey burdada var , nedir yani Yorum bağlantısı
Behram Doygun 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ulus derken Ankara değil yalnız Istanbul'da Kerem abi yanlış anlaşılma olmasın Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Araba bir şey kızmış sanki , öyle görünüyor . TR deki yakıt fiyatlarına Niğde/Bor'da söğüremedikten sonra neyleyim 2000 beygiri . Beygir söğürme Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 arka direkt p1 yalnız. bir de bu tip araçlar, genellikle çok büyük çaplı tuning şirketlerince üretiiyor. veyron gt veya one:1 ile karşılaştırılacak araçlar olarak görülmüyorlar bu yüzden. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Türk müsünüz? valla ilk aklıma gelen bunlardı, alacaktım ki aklıma geldi çok yakar ötv'si çok die vazgeçtim : : D Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Mındar zaten, böyle arabamı olur. O kadar beygir bir direksiyonla kontrol edilebilemez hem. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Tırrrtttt mış. Abim sanada hiçbişey beğendiremiyoruz. "The Hennessey Venom Gt" ye de tırt demiştin zamanında. Bi üst modelini getirttik senin için. "Şu görmüş olduğun aracın beygirlerinin saman parası için.." Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Abim sanada hiçbişey beğendiremiyoruz. "The Hennessey Venom Gt" ye de tırt demiştin zamanında. Bi üst modelini getirttik senin için. "Şu görmüş olduğun aracın beygirlerinin saman parası için.." Dünyanın en iyi arabası benim arabam. Neden? Çünkü Benim arabam Ben arabaya araba demem araba benim olmadıkça. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Her şey iyi güzel de ah birde yere bu kadar yakın olmayaydı eyiy di Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Türkiyede kasislerden geçmez bu,almaktan vazgeçtim bedava verseler almam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts