İçeriğe Yönlendir

Park Sensörü

Ersin Şahin

Recommended Posts

Ersin Şahin
(düzenlendi)

Merhaba sayın forum üyeleri malumunuz Sedan Focusların arka cam altı yükseltisi fazla olduğundan geri park konusunda sıkıntı yaşıyordum ve sonunda arka tamponu haşat duruma soktum. Geri görüş kamerası takmama rağmen pek bi randıman alamıyor ek olarak park sensörü taktırmayı düşündüm ve Cyclone Kablosuz wirless ile çalışan bir park sensörü siparişi verdim wirless sensörler diğer kablolu sensörler arasında ne gibi farklar vardır sizce ? ürünü kendim monte edceğim için kablo ve döşemelerle uğraşmak istemedim açıkcası aynı zamanda güzel bir indirim de yapmışlar kaçırmak istemedim ayrıca her sensör ayrı algılama sağlayıp ekrana o şekilde bilgi veriyormuş ürün şu http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-kablosuz-4-lu-arka-25-mt-30-cm-minimum-park-sensoru-34f003-/productDetails.aspx?productId=otm34f003&categoryId=20024957

tarihinde Ersin Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Hangi kısmı kablosuz ? Sadece ekran ile modül arası mı ?

Evet ekran ile modül arasında kablo yok modül ve sensörler arka kısımda kalıyor
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ekran şart değil ve sadece bip bip sesi yeterli ise bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Ekransızlarda tüm tesisat bagaj civarında kalıyor zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Ekran şart değil ve sadece bip bip sesi yeterli ise bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Ekransızlarda tüm tesisat bagaj civarında kalıyor zaten. 

Engelin hangi yönde olduğunu görmem açısından benim için gerekli diye düşündüm
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Sensörler elinize ulaştığında yazarsanız ve fotoğraf eklerseniz seviniriz. Bir fark olacağını sanmıyorum. Belki ekran bilgisi gecikmeli gelebilir ama günümüz teknolojisinde hissedilir bir fark olacağını sanmam.

Birde ben focus mk1.5in yol bilgisayarı için ayrılan kısmına bu ekrandan sığdırmak istiyorum fakat sığarmı bilmiyorum. Geldiğinde ekran ölçülerini yazarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı

ben yeni yaptırttım 100 tl tuttu işçilik hariç işçilik için birşey diyemem çünkü yanında birçok iş yapıldı

çok menunum ekrana hiç gerek yok ki zaten kullanmayacaksında emin ol

ama park sensörü şart

taktırma sebebim ise park değil geçen ekmek aldım fırından geri geri çıkarken bir çocuk arabanın arkasına geçmiş tabi bende göremedim haliylen çünkü araç hb ve çocuk kısa olunca aynadan da görünmedi birisi uyarmasa çok büyük bi kaza olacaktı ki Allah tan yırttım ve arkasından hemen taktırttım

Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Veli bey geçmiş olsun bununla atlatmışsınız gerçekten şu anki tenkolojide gerekli olduğu kanısına vardımkeşke standart olarak bütün araçlara sunulsa.

Alkım bey ürün için yapılan yorumları inceledim az önce gecikme aralığı yok denecek kadar azmış ve gerçekten mesafe konusunda stabil çalışıyormuş ekranı oldukça hoş geldi bana resimlerinden gördüğüm kadarı ile ama sanırım yol bilgisayarı kısmına sığmaz gibime geliyor araç için en uygun ve güzel gözükecek bir yer bulup oraya monte etmeyi düşünüyorum bende uygulamayı yaptığım zaman fotoğraflarla birlikte ebatlarınıda size yazarım.

Yorum bağlantısı

Malzeme güzele benziyor. Uygulamayı da görmek lazım.

Geçenlerde televizyonda gördüm, araç teybine bağlanan sensörü. Araba geri vitese takıldığı zaman müzik susuyor ve sağ veya sol mesafeyi kademeli olarak teybin ekranından görebiliyorsun.

teyp ve sensör toplam 200 tl idi.

Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Erhan bey söylemiş olduğunuz ürünüde incelemiştim gayet güzel bir ürün ama aracıma yeni double ekran teyp ve kamera bağlattığımdan dolayı tekrar değiştirmek lüzumsuz gibi geldi zaten bu sensörün ekranında da hangi tarafta engel olduğunu ve mesafeyi her bir sensör için ayrı ayrı yapıyor bu özellik çok iyi bence.

Yorum bağlantısı
Ersin Şahin
Gönderilen ResimGönderilen Resim sensörü taktirdim ic dikiz aynasina monte etti usta ebatı oldukca güzel ufak yol bilgisayari olan kısıma sigabilir ama kesip bicmek lazim fotogarflari aksam cektigim icin net olmadi pek gunduz çekip bir kac fotograf daha guncellerim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Ebatları çok uygun geldi yol bilgisayarını kesip biçmek lazım =))

Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Bu görüntü ler daha belli tamamen park sorunu üzerine çözüm sagladim :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...