İçeriğe Yönlendir

C Max Arka Koltuk Diz Mesafesini Genişletme

Özgür Karasüleymanoğlu

Recommended Posts

Özgür Karasüleymanoğlu

Merhaba,eski kasa ikinci el c max almayı düşünüyorum.Arka koltukları kaydırıp diz mesafesinin genişletildiğini duydum.Acaba tüm c max 1 lerde bu özellik var mı? Birde c maxler de focuslar gibi sert süspansiyona mı sahip yoksa biraz yumuşatılmış mı aile arabası olduğu için merak ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Diz mesafesi yeterince mevcut..

Orta koltuk geri alınıp, katlanıp sağ ve sol koltuklar birbirine doğru yaklaştırılıp VIP yapılabiliyor..

Süspansiyon, araç ağırlığını da hesaba katarsak memnun edici..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Focusun sertse benim arabada suspansiyon yok :D abi c max diz mesafesi olarak cok iyidir

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Diz mesafesi sınıfındaki en iyi araçtır. Kolukları bile oynatmaya gerek yotur. C-max focustan daha serttir. Ama siz focus için sert süspansiyon demişseniz buna niyetlenmeyin bile....

Yorum bağlantısı

Merhaba,eski kasa ikinci el c max almayı düşünüyorum.Arka koltukları kaydırıp diz mesafesinin genişletildiğini duydum.Acaba tüm c max 1 lerde bu özellik var mı? Birde c maxler de focuslar gibi sert süspansiyona mı sahip yoksa biraz yumuşatılmış mı aile arabası olduğu için merak ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/199411-c-max-arka-koltuklar-vip-nasil-yapilir/page-2

Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

Cevaplarınıza teşekkür ederim.İlgili konuyuda okudum yalnız tam öğrenemediğim şey bu özellik tüm c max 1 lerde,trendlerde var mı yoksa opsiyonel mi?

Yorum bağlantısı

Cevaplarınıza teşekkür ederim.İlgili konuyuda okudum yalnız tam öğrenemediğim şey bu özellik tüm c max 1 lerde,trendlerde var mı yoksa opsiyonel mi?

C-max 1 ghia ve trendlerin hepsinde var bu özellik.isterseniz satılık ilanlarına bakın sağ ve sol arka koltukların altında bir mandal göreceksiniz. O mandal bu koltukları çapraz şekilde hareket ettirmenizi sağlıyor.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

C Max 1'deki  arka koltukların hareketi beş para etmez. Hangi dangalak tasarlamışsa. Diğer araçlarda da var koltukların ileri-geri hareketi ve gerçekten işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ferhat Genç

Bence gayet güzel düşünmüşler. Hem arkaya doğru hem de içe doğru giderek daha geniş bir oturma pozisyonu veriyor. Diğer araçlarda ise sadece ileri geri gidip geniş mekan sunamıyor.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben C Max kullandım, ilgili yeri çok iyi inceledim. Hedeflenenle elde edilen kazanç aynı değil. Koltuğu geriye doğru çekmek istiyorsanız orta koltuğu feda etmeniz gerekiyor. İleri harekette de en fazla 5 cm lik bir kazanç oluyor. Oysa diğerlerinde durum farklıdır. Koltuk kızakları birbirlerine paralel olduğundan herhangi bir koltuğun feda edilmesine gerek kalmıyor. 

Yorum bağlantısı

Burada amaç, yer kazanımından ziyade, aracı 4 kişilik VİP yapmak. Öndeki kol omuz genişliği rahatlığını, arkadaki yolcular içinde, uzun mesafede sağlamak. Hareket kabiliyetini artırmak, kapının baskısını azaltmak..

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Aynen öyle. C-Max'ın arkayı 2 kişilik yapıp seyahat ettikten sonra çok daha keyif almıştım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...