İçeriğe Yönlendir

Araç Için Sarjli El Süpürgesi Tavsiyeleriniz?

Emre Usta

Recommended Posts

Eren Boztepe

Benim aracımda mevcut linkteki ürünün aynısı araç için ideal bir gereç.Bu işi arkadaşım satışını yapıyor isterseniz size yardımcı olurum 30 tl ydi ben aldığımda isteyen olursa irtibatta geçebilir benimle :D

Yorum bağlantısı

Cekim gucu acaba

Yani küçük paralara büyük iş beklememek lazım. Ben araç içi süpürgesi kullanma taraftarı da değilim açıkcası. İmkanım olduğu için evden uzatma çekerim elektirik süpürgesi kullanırım. 2-3 haftada bir yapsanız iş görür. Bence sizde imkanınız varsa öyle yapın. Bu aletler pek sağlam olmuyor. Zaten 12v dan büyük bir performansta beklenmez :) boşa para vermeyin.

Yorum bağlantısı
Eren Boztepe

Aracında sigara içiyosan onun külünü rahatlıkla alıyor ondan emin olabilirsiniz benim almaktaki amacım tamamen bu yöndeydi.Elektrikli süpürge performansı bekleyecek halimiz yok zatennnn.... 

Yorum bağlantısı

Aracında sigara içiyosan onun külünü rahatlıkla alıyor ondan emin olabilirsiniz benim almaktaki amacım tamamen bu yöndeydi.Elektrikli süpürge performansı bekleyecek halimiz yok zatennnn.... 

Arkadaş direk çekim gücü diye sormuş. demek ki iyi bir çekiş gücü arıyor ki bu tür ürünlere yönelmiş. Bende bu tür ürünlerden üstün bir çekiş gücü beklememesi için uyardım. He ayrıca sigara külü için böyle bir alete de para vermek tamamen zevk meselesi bana göre.

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Sigara icmiyorum :-) 12v olunca cekimi nasil diye sordum.uzatma isi 5.kattan olmasi zor oluyor

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Sonucta ic dis icin o kadar para vermeye degmiyor icini kendim temizlemekten yanayim.adamlarin icini sildigi bezi gorunce artik ic temizlik yaptirmiyorum.disini benzinlikte yikatiyorum kendim cilalayip jantlari temizliyorum

Yorum bağlantısı

Sonucta ic dis icin o kadar para vermeye degmiyor icini kendim temizlemekten yanayim.adamlarin icini sildigi bezi gorunce artik ic temizlik yaptirmiyorum.disini benzinlikte yikatiyorum kendim cilalayip jantlari temizliyorum

En iyisini yapıyorsunuz zaten. Kimse aracınıza sizin kadar özenmez. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

o linkteki simboyu kesinlikle almayın ne bişey çekiyor ne de bi işe yarıyor benimkinden tuhaf sesler de geliyor ve kafasına göre çalışıyor o kadar söyliyeyim :)

uygun bulduğum zaman black decker almayı planlıyorum

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bakın, bunların alayı tırttır, alacaksanız yine alın ve ön kapağını açıp hava kaçıran yerleri tıkayın, genelde kapaktan vakum kaçırır bunlar, oraları hava geçirmez hale getirin, sadece ağız kısmından hava alsın, bu şekilde bir nebze daha iyi oluyor ve idare ediyor, onun haricinde 300 liralık oto süpürgesi bile adam gibi çekmiyor zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Armagan

İlla uzatma çekmenize gerek yok, 12 volt 220 volt converter alın hem süpürgeyi çalıştırın hem de parkta piknikte telefon laptop şarjında kullanın  :good1: .

http://m.ebay.com/itm/251509269985

Bunu mu kastettiniz. Bu elektrik supurgesini calistirir mi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende sinbo var sadece kaba tozları almada başarılı. Küçük tozları alamıyor. Bu konuda en iyisi black dekerdır. 80 küsürdür ama hakkını verir

Şundan verelim mayt larıda emdir  :D

evdysondc30.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

p=v*i ani bu cihaz aküden kayıp olmadan 1500W verse (ki verim %100 olamaz muhakkak kayıp olur) 125A akım çeker. 72Ah lık bir aküyü yarım saatte sıfırlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz

elektrikli süpürgelerin en düşüğü bile 1000-1500w arası değişiyor ayrıca tam sinüs çeviriciler biraz tuzlu

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Akımı çeken çıkışa bağladığınız yüktür. 1500 w. ifadesi cihazın çıkış olarak verebildiği maksimum gücü belirtir  :) .

tamam da 1500Wdan az çeken süpürge kimin evinde var. genelde 1500-2500W bandında süpürgeler.

Yorum bağlantısı

Bende sinbo kullanıyorum ama,çok kirli olursa süpürge makinasıyla işimi hallediyorum...

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın
(düzenlendi)

2-3 yıldır bende kullanıyorum, muadillerine göre gayet başarılı. kullanırken araç çalışır vaziyette olursa daha iyi çekim yapabiliyor. ayrıca içindeki filtresini sık sık temizlemek gerek, temizlenmediği takdirde dediğiniz gibi toz püskürtüyor.

temizlesemde temizlemesemde toz puskurtuyor adam gibi de cekmiyor el süpürgesine verdiğim parayla 2 sene 1 tl ye benzinliklerin süpürgesini kullanırdım :(

tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Şimdi sonuç ne arkadaşlar elektrikli süpürgeyi evden mi uzatıyoruz, paraya kıyıp invertor alıp arabadan mı uzatıyoruz?

Yoksa hiç elektrikli süpürgeyi işe bulaştırmayıp oto süpürgesiyle mi yetiniyoruz :D Neticelendirelim artık.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

aynısını 2 sene önce almıstım 2 gun önce çope attım cekım gucu sıfıra yakın cektiği tozuda dısarı atıyor arabanın içini toz duman ediyor kesinlikle onermem 

Hangi çöpte  :)  :exc1:  :crazy:

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Urunu Alsak mi almasak mi acaba urunu yoksa toza devammi yorumlara gore oto kuafore devam

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Al gitsin, her kullanımda bez filtresini temizleki düzgün çeksin, ayrıca toz kapağının sızdırma sıkıntısı varsa onuda hallet, o zaman iş görür hale gelir, eğer zamanla çalışırken  ciyaaaak diye sürtme sesi gelirse motor oynamış pervane kenara sürtüyor demektir, açıp sağlamlaştır, senelerce kullanırsın :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...