Uğur Koç 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Merhaba abilerim kardeşlerim; Aracımın motoru 10 ay önce sıfır yapıldı.Sorunsuz kullandım son zamanlar su hortumlarını şişirmesi ve hararet yükseltmesi nedeniyle üst kapağı söktük.Conta yanık çıktı ve kapak çatlaktı. Silindir kapağı ararken komple motor buldum ve satın aldım. Motor gayet güzeldi kapakta işlemsiz sorunsuz çıktı. Kapağı kapakçıya verdik sorun olmadığını söyledi bakımını yaptı fakat basınç testi vs yaptırmadık. Kapak takıldı toplandı arabam eskisinden daha iyi oldu. Fakat tekleme sorunu var. *Map sensörü kontrol edildi sorunsuz *Hava filtre borusundaki rölanti motoru kontrol edildi sorunsuz (elimde yedeği var onunla da denedik) *Disbiratör kapağınden tek tek buji kablolarını çektik sadece 3. pistonda tepki yok. Ateşleme var fakat söksemde taksamda motor aynı çalışıyor değişen bir şey yok. Bujiler ve buji kablosu sıfır. Şüphelenip buji ve buji kablosu değişikliği yaptık sonuç aynı. *Aracımda elektiriksel hiçbir sorun yok kontrol edildi. *Son olarak sibop kaçırıyor olabilir diye bujileri söküp motor kompresyon testi yaptırdık hepsinin basıncı eşit.. Araç rölanti halinde ve ilk kalkış sırasında patırdıyor çok az devrini aldığında sorun yok roket gibi gidiyor.. Sorunu nerede aramalıyım? Kompresyon testi sağlıklı çıktı sibop kaçağı olmadığını garanti edermi? yanık contayla bile böyle bir sorunum yoktu.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Kompresyon testi motor soğukkenmi yapıldı ? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Koç 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) Muhtemelen evet yani soğukken yapmış olabilirler.Sorarım birazdan gidicem, ben yanında değildim dün akşam bıraktım servise sabah yapmışlar.soğukken tekleme daha fazla oluyordu zaten.ısınınca azalıyordu ama kesmiyordu? Neden sordunuz? 25 Nisan 2014 tarihinde Uğur Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Soğukken yapılır diye biliyorumda o yüzden Birde yağlı ve yağsız şekilleride var. Forumda aratırsanız bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 buji ve kablo tamam ama ya bobin?? çatlama patlama yapıyorsa bobin diyorum ben Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Uğur, Manisa'dasın abisi; gidiver İzmir'e Sabri Usta'ma. Bütün dertlerin bitsin. Yapılabilecek ne varsa yapar. Ne uğraşıyon daha? 1 Yorum bağlantısı
Hamdi Bekiz 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 bobin sorunu yaşamış biri olarak bobin diyorum. bobini değiştir Yorum bağlantısı
Uğur Koç 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 (düzenlendi) Elimde bobinde var orijinal. Hiç denemedim.. Fakat hiç böyle bir sorunu olmayan araç kii conta yanıkken bile böyle bir sorunu yoktu. Şimdi neden yapar?Sadece kapak değişti ve düzgün kapak takıldı. Birde tutki bobinden yapıyor hepsinin ateşlemesi bozulmaz mı? hani bobin sadece 3 e bozuk gönderiyo gibi bişey oluyormu? Abi gidivercem Sabri ustama yakın ama deli oluyorum tav oluyorum kucakla para veriyoruz sorunu kendimiz çözüyoruz.600TL işçilik ücreti ödedim kapakçıda içinde 1500TL de çıkma motor ama sonuca bak. Bin kullan diyorlar bana varmı böyle bişey ya? Ben sırf hastalık zevkim için gümrük çıkması bebek gibi scorpio alıcam 20.000TL ye maal oldu bana binmek için böyle patır patır gezicem mantığa bak.. 25 Nisan 2014 tarihinde Uğur Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Koç 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 konnektor dediginiz nedir? beyine giren fiş mi acaba? bakayim bugün? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 3. kablo çekilince çalışma aynı kalıyorsa, takılı iken rölantide şidetle titremesi lazımi gaza basınca da 70 ps gibi gitmeli ? ama düzleyiorsa? elektriksel bir sorun var, mekanik değil Yorum bağlantısı
Uğur Koç 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 bobin i söktük valeo marka çıktı yani eskiden değişmiş. orjinal sağlam motocraft taktik sonuç ayni.evet 3. kablo distribütör den cekilen motor titremiyor ayni sallantiya devam ediyor fakat kalkiş yaptiktan sonra araba sorunsuz roket gibi gaz yiyor gidiyor hala çözüm ariyorum.tekrar tevzi makarasi ve distribütör degistiricem denemek icin.ayrica bakmak icin distribütör den herhangi bir buji kablosunu cektigimde bobin dibinden sağa sola cakiyor takinca kesiyor.normalmidir? Yorum bağlantısı
Uğur Koç 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 ayrica benim aracim ford scorpio ve otomatik vitesti.yasadigim sorunlar nedeniyle manuele cevirmistim sorunsuz kullandim.ust kapagi takarken motoru komple satin aldigim icin o satin aldigim sierra motorunun daha duzgun gorunuyor diye bogaz kelebegini kullanmistim.bundan yaparmi? bu arada scorpio ve sierralarin motorlari aynidir bilmeyen varsa konu baska yere sapmasin diye belirteyim dedim.motorunu aldigim arac orjinal manueldi. Yorum bağlantısı
Uğur Koç 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 distribütör kapagi ve tevzi makarasi degistirdim yine degisen birsey olmadi..silindir kapagi degismeden once hicbir sorun olmayan araç simdi neden böyle oldu bir türlü anlam veremiyorum.silindir kompresyon testide saglikli hepsi esit basıyor. gazlayincada tekleme gidiyor.daha nereye bakmaliyim Yorum bağlantısı
Uğur Koç 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Murat abi sabri usta bu Scorpio ya bakar mı? yeri nerde Biliyormusun?birde varsa telini alayım senden sagol Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 ford ustaeller diye internette aratırsan telefon ve adresleri çıkıyor... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Koç 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 İlginize teşekkür ederim sorun çözüldü. kendi ilçeme gittim ordaki ustam enjektör den hava aldığını farketti söktü enjektorde lastik kalmamış hava aliyormus.lastik ayarladi taktik saat gibi çalışıyor..Hepinize teşekkür ederim.. 3 Yorum bağlantısı
Murat Kılınçarslan 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 Bende aynı sorundan sıkıntılıyım kafayı bozmak üzereyim arabayı bile satamıyoruz bu sıkıntıdan dolayı bütün ateşleme sistemini kaç defa değiştirdim arabada sürekli bir tekleme var motor ısındıkdan sonra fazla yapmıyor ama düşük devirlerde yine yapıyor hurdaya verecem artık bunaldım dünya kadar para harcadım kime götürdüysem arabayı ben anlamam diyor basından savıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 Bende aynı sorundan sıkıntılıyım kafayı bozmak üzereyim arabayı bile satamıyoruz bu sıkıntıdan dolayı bütün ateşleme sistemini kaç defa değiştirdim arabada sürekli bir tekleme var motor ısındıkdan sonra fazla yapmıyor ama düşük devirlerde yine yapıyor hurdaya verecem artık bunaldım dünya kadar para harcadım kime götürdüysem arabayı ben anlamam diyor basından savıyor istanbul da olsanız.... Yorum bağlantısı
Murat Kılınçarslan 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 istanbul da olsanız.... Gelmesine gelirim hocam da araba teklemekten gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 elektroniği mekanikle yapılmış bir sistemdir. önce ve evvela ne kadar vakum hortumu varsa emme den çıkan kontorl edilmeli hatta basittir yenilemeli . 10 mt kaliteli hrotum alıp kes tak şeklinde. kompresyon testi de yapılmalı (buji sök marşa bas basıncı ölç) bunlarun ikssin maliyeti azdır ancak zaman alır biraz da maharet. sonra sonuca göre devam. ancak bundan önce kısa yoldan tamir edilen yer varsa orası işleri çok karıştıır. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kılınçarslan 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 elektroniği mekanikle yapılmış bir sistemdir. önce ve evvela ne kadar vakum hortumu varsa emme den çıkan kontorl edilmeli hatta basittir yenilemeli . 10 mt kaliteli hrotum alıp kes tak şeklinde. kompresyon testi de yapılmalı (buji sök marşa bas basıncı ölç) bunlarun ikssin maliyeti azdır ancak zaman alır biraz da maharet. sonra sonuca göre devam. ancak bundan önce kısa yoldan tamir edilen yer varsa orası işleri çok karıştıır. Hocam Niğde de bunları yapacak usta varsa ülkeyi terk edeceğim Adamlar alışmış bağlayalım arabayı bilgisayara göstersin arızayı yenisini sipariş edelim takalım sistemleri bu şekilde Yorum bağlantısı
Murat Kılınçarslan 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Şimdi aynı tekleme problemini benzinde de yapmaya başladı takır takır tekliyor kaza yaptıracak bu gidişle Allah korusun... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 (düzenlendi) Hocam Niğde de bunları yapacak usta varsa ülkeyi terk edeceğim Adamlar alışmış bağlayalım arabayı bilgisayara göstersin arızayı yenisini sipariş edelim takalım sistemleri bu şekilde Hafta sonu evin önünde açın kaputu ve hortumlara bakın.Mutlaka gözle göreceğiniz yada elinizle hissedeceğiniz bir durum olabilir. Araç çalışırken tıslama hava emişi tarzında bir ses varmı dinleyin.Sonrasında ustam anlatmış zaten.Mutlaka siz halledersiniz. Ateşleme parçaları yenileri ile değişmiş galiba lakin orijinal mi?yan sanayi mi? Kompresyon testi için araştırma yapın baktırın. Daha önce Gaz kelebeği kısımları ile oynandı ise vidalarını kontrol edin.Araç çalışırken elinizle gezdirin hava kaçagı var ise hissedebilirsiniz. Mondeo'da çok uğraşmıştım bu kısımdan çıktı.Kendim arızayı düzelttim.Tam düzgünce kullanmaya başlayım dedim mecburiyetten sattım. Bu tip araçların ustası bu zamanda sadece kullanan kişidir. 15 Ekim 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts