Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 :nazar: Hayırlı olsun.Maşallah sağolun Yorum bağlantısı
Murat Bal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun Gerçekten çok güzel Güle güle kullanın 26 Nisan 2014 tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 "S"in ne farkı varki ? not:gerçekten bilmiyorum Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Güle güle bin dostum, araç oldukça harika görünüyor. Sanırım bu aracı geçen hafta İncirli Ömür Plaza'nın orada görmüştüm. Belki de benzeri olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.hayırlı olsun inşallah.. Hayırlı olsun Gerçekten çok güzel Güle güle kullanın Hayırlı olsun Maşallah,hayırlı uğurlu olsun. sağolun teşekkürler Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel aracınız .. uzun zamandır bu kadar diri fiesta s görmemiştim gözüm gönlüm açıldı ben de ona tav oldum alırken zaten önceki sahipleri çok düzgün insanlar ve araç hiç yorulmamış Güle güle bin dostum, araç oldukça harika görünüyor. Sanırım bu aracı geçen hafta İncirli Ömür Plaza'nın orada görmüştüm. Belki de benzeri olabilir. teşekkürler aynen öyle geçen hafta cuma alım satımı bahçelievlerde yaptık "S"in ne farkı varki ? not:gerçekten bilmiyorum iç kısmı tamamen farklı ve spor dış tamponlar yürüyen aksam spor ve en önemlisi 1.6 dizel focus motorlu 26 Nisan 2014 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ümit kobuz 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı uğurlu olsun kardeş bu aracı kaçırmadığına sevindim maşallah çok güzel görünüyor .. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 teşekkürler aynen öyle geçen hafta cuma alım satımı bahçelievlerde yaptık Divinia Cafe & Restaurant'ın ara sokağından geçtiyseniz o araç sizdiniz o halde Bizde arkadaşımla Fiestalar hakkında konuşuyorduk tam söz Fiesta S'e gelmişti ki oradan siyah bir S geçti Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Divinia Cafe & Restaurant'ın ara sokağından geçtiyseniz o araç sizdiniz o halde Bizde arkadaşımla Fiestalar hakkında konuşuyorduk tam söz Fiesta S'e gelmişti ki oradan siyah bir S geçti valla isim olarak çıkaramadım ama aldığım kişiyi metrobüse bırakıp bakırköyün içine girdim büyük ihtimal benimdir topu topu kaç tane var ki zaten Hayırlı uğurlu olsun kardeş bu aracı kaçırmadığına sevindim maşallah çok güzel görünüyor .. eyvallah kardeşim ilk ilana düştüğü gün haber vermen de beni baya gaza getirdi sağolasın Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun Maşallah Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun Maşallah Allah kaza bela vermesin teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun.Maşallah. Çevre çok tanıdık geldi yaa Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Maşallah kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun.Maşallah. Çevre çok tanıdık geldi yaa sağol abi bakırköydeyim Maşallah kazasız belasız inşallah teşekkür ederim Yorum bağlantısı
ümit kobuz 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 eyvallah kardeşim ilk ilana düştüğü gün haber vermen de beni baya gaza getirdi sağolasın Ne demek kardeşim, gördüm aracı hoşuma gitti hemen sana haber verdim işte, bende senin kadar heyecanlandım emin olabilirsin Bir ara tanıştıralım bizim S'leri 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Maşallah çok güzel araba. Kazasız belasız binersin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Maşallah çok güzel araba. Kazasız belasız binersin inşallah. inşallah sağolun Ne demek kardeşim, gördüm aracı hoşuma gitti hemen sana haber verdim işte, bende senin kadar heyecanlandım emin olabilirsin Bir ara tanıştıralım bizim S'leri Yorum bağlantısı
Recommended Posts