İçeriğe Yönlendir

Fiesta S Sabreden Derviş Muradına Ermiş

Eray Alicikoğlu

Recommended Posts

Alper Aksakal

inşallah sağolun :)

:good1:

Olur ya jantlari değiştirmeyi düşünürseniz haberim olsun lütfen :) tamponlara hiç girmiyorum :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Olur ya jantlari değiştirmeyi düşünürseniz haberim olsun lütfen :) tamponlara hiç girmiyorum :) :)

:biggrin:  :D  :i-ih:  bu araçta en çok hoşuma gidenlerden birisidir jant zaten ama gerçekten fiestanın her modeline çok yakışıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

:biggrin::D:i-ih: bu araçta en çok hoşuma gidenlerden birisidir jant zaten ama gerçekten fiestanın her modeline çok yakışıyor

O zamam sözlerinizden şunu anliyorum ki tamponlari sevmiyorsunuz :) sadece onları satsaniz o da yeter :) :)

Isin esprisi sakın aracın orjinalligini bozmayin ben çok beğendim tekrar Güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
(düzenlendi)

O zamam sözlerinizden şunu anliyorum ki tamponlari sevmiyorsunuz :) sadece onları satsaniz o da yeter :) :)

Isin esprisi sakın aracın orjinalligini bozmayin ben çok beğendim tekrar Güle güle kullanın

:D  biliyorum takıldığını abi sağol

tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız kullanın.  :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız kullanın.  :nazar: 

sağolun :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayirli ugurlu olsun. Fiesta S denince akla gelen isimlerden biriydim eskiden :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayirli ugurlu olsun. Fiesta S denince akla gelen isimlerden biriydim eskiden :)

sağolasın biliyorum az çok 34 EH 2282 başka forumda da görmüştüm ve çokça haşır neşirdin bunlarla :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

sağolasın biliyorum az çok 34 EH 2282 başka forumda da görmüştüm ve çokça haşır neşirdin bunlarla :D

Hemen hemen bircogunu bilirim evet :) 

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

dibim düştü  :biggrin:  bayılıyorum fiesta s'lere birde orjinal ford sony teyp taktırıldımı tadında yenmez herşeyiyle on numara

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

dibim düştü  :biggrin:  bayılıyorum fiesta s'lere birde orjinal ford sony teyp taktırıldımı tadında yenmez herşeyiyle on numara

teşekkürler ben de biraz kendimi toparlayıp sony almayı düşünüyorum zaten :)

Maşallah güzel günlerde kullan :) Allah kaza bela vermesin

teşekkürler inşallah :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

ledlerimi de taktım app yolda sağolsun kuzen çıkartmış 

moB1LX2.jpg?1

SMTCrzv.jpg?1

dkXQ0PQ.jpg?1

Ox4b1Vv.jpg?1

bagaj biraz sarı gibi çıkmış ama o da led

mUeXTwE.jpg?1

FM0yyE2.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kazasız belasız. :nazar:

Azıcıkta konforlu oluverse şunlar.

sağolun hocam konfor bunların genlerine aykırı :D

Yorum bağlantısı

sağolun hocam konfor bunların genlerine aykırı :D

Aynen katılıyorum :) normal fiesta bile sert iken spor yayla birlikte konfor, trim sesi, motor sesi gibi seyleri dert etmemek lazim :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Aynen katılıyorum :) normal fiesta bile sert iken spor yayla birlikte konfor, trim sesi, motor sesi gibi seyleri dert etmemek lazim :D

ne demişler gülü seven dikenine katlanırmış varsın sert olsun dikkat ederiz ona göre :D

Yorum bağlantısı

ne demişler gülü seven dikenine katlanırmış varsın sert olsun dikkat ederiz ona göre :D

Aynen öyle :) ben çok memnunum zaten acikcasi go kart arabasi gibi yolu hissetmek hoşuma gidiyor, direksiyonun sert ve hisli olmasi vs ama arkaya binenler pek memnun kalmiyor istanbulun yamali yollarinda :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Aynen öyle :) ben çok memnunum zaten acikcasi go kart arabasi gibi yolu hissetmek hoşuma gidiyor, direksiyonun sert ve hisli olmasi vs ama arkaya binenler pek memnun kalmiyor istanbulun yamali yollarinda :)

katılıyorum sana yoldaki en ufak hissi direksiyonda hissediyosun ve kontrol sende fusion bizim ilk fordumuzdu ve artık fordun yeri ben de ayrı  ;)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayirli olsun kardes Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. 

eyvallah sağolasın inşallah :) seninki kadar parlamasa da :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

applerimi sonunda taktım parmağım biraz su topladı çift taraflıyı sökerken ama değdi 

NyodbD4.jpg?1

vWZ5TA0.jpg?1

ZcJt51N.jpg?1

uiG2sLH.jpg?1

agrjNbY.jpg?1

bfqi1CG.jpg?1

PPIrQnl.jpg?1

1IseWt7.jpg?1

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Çok yakışmış... :nazar:

eyvallah abi araba kendine geldi :D pasta cilayı da çektim mi tam olacak şu havalar bi düzelsin de 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...