Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 inşallah sağolun Olur ya jantlari değiştirmeyi düşünürseniz haberim olsun lütfen tamponlara hiç girmiyorum :) 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Olur ya jantlari değiştirmeyi düşünürseniz haberim olsun lütfen tamponlara hiç girmiyorum :) bu araçta en çok hoşuma gidenlerden birisidir jant zaten ama gerçekten fiestanın her modeline çok yakışıyor 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 bu araçta en çok hoşuma gidenlerden birisidir jant zaten ama gerçekten fiestanın her modeline çok yakışıyor O zamam sözlerinizden şunu anliyorum ki tamponlari sevmiyorsunuz sadece onları satsaniz o da yeter :) Isin esprisi sakın aracın orjinalligini bozmayin ben çok beğendim tekrar Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) O zamam sözlerinizden şunu anliyorum ki tamponlari sevmiyorsunuz sadece onları satsaniz o da yeter :) Isin esprisi sakın aracın orjinalligini bozmayin ben çok beğendim tekrar Güle güle kullanın biliyorum takıldığını abi sağol 26 Nisan 2014 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız kullanın. sağolun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayirli ugurlu olsun. Fiesta S denince akla gelen isimlerden biriydim eskiden 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayirli ugurlu olsun. Fiesta S denince akla gelen isimlerden biriydim eskiden sağolasın biliyorum az çok 34 EH 2282 başka forumda da görmüştüm ve çokça haşır neşirdin bunlarla 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 sağolasın biliyorum az çok 34 EH 2282 başka forumda da görmüştüm ve çokça haşır neşirdin bunlarla Hemen hemen bircogunu bilirim evet Yorum bağlantısı
Ekin Güney 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 dibim düştü bayılıyorum fiesta s'lere birde orjinal ford sony teyp taktırıldımı tadında yenmez herşeyiyle on numara 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Maşallah güzel günlerde kullan Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 dibim düştü bayılıyorum fiesta s'lere birde orjinal ford sony teyp taktırıldımı tadında yenmez herşeyiyle on numara teşekkürler ben de biraz kendimi toparlayıp sony almayı düşünüyorum zaten Maşallah güzel günlerde kullan Allah kaza bela vermesin teşekkürler inşallah Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 ledlerimi de taktım app yolda sağolsun kuzen çıkartmış bagaj biraz sarı gibi çıkmış ama o da led 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Kazasız belasız. Azıcıkta konforlu oluverse şunlar. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Kazasız belasız. Azıcıkta konforlu oluverse şunlar. sağolun hocam konfor bunların genlerine aykırı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 sağolun hocam konfor bunların genlerine aykırı Aynen katılıyorum normal fiesta bile sert iken spor yayla birlikte konfor, trim sesi, motor sesi gibi seyleri dert etmemek lazim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Aynen katılıyorum normal fiesta bile sert iken spor yayla birlikte konfor, trim sesi, motor sesi gibi seyleri dert etmemek lazim ne demişler gülü seven dikenine katlanırmış varsın sert olsun dikkat ederiz ona göre Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 ne demişler gülü seven dikenine katlanırmış varsın sert olsun dikkat ederiz ona göre Aynen öyle ben çok memnunum zaten acikcasi go kart arabasi gibi yolu hissetmek hoşuma gidiyor, direksiyonun sert ve hisli olmasi vs ama arkaya binenler pek memnun kalmiyor istanbulun yamali yollarinda Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Aynen öyle ben çok memnunum zaten acikcasi go kart arabasi gibi yolu hissetmek hoşuma gidiyor, direksiyonun sert ve hisli olmasi vs ama arkaya binenler pek memnun kalmiyor istanbulun yamali yollarinda katılıyorum sana yoldaki en ufak hissi direksiyonda hissediyosun ve kontrol sende fusion bizim ilk fordumuzdu ve artık fordun yeri ben de ayrı Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. teşekkürler Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Hayirli olsun kardes Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. eyvallah sağolasın inşallah seninki kadar parlamasa da Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 applerimi sonunda taktım parmağım biraz su topladı çift taraflıyı sökerken ama değdi 3 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Çok yakışmış... eyvallah abi araba kendine geldi pasta cilayı da çektim mi tam olacak şu havalar bi düzelsin de Yorum bağlantısı
Recommended Posts