Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Eray,sony istiyor bu araba... abi istiyor düşünmüyoda değilim tam yelteniyorum sonra kendi kendime ne gerek var diyorum satıyosan alayım seninkini Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 abi istiyor düşünmüyoda değilim tam yelteniyorum sonra kendi kendime ne gerek var diyorum satıyosan alayım seninkini Yakında herşeyimi sana satacağım Al bir tane ya,sesin kalitesini gör. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Yakında herşeyimi sana satacağım Al bir tane ya,sesin kalitesini gör. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 geçenlerde okula bütünleme sınavı için gitmiştim okulda bunu da yaptım aracı bir güzel yıkayıp siyah renkli cilamı sürdüm (Ozan ve Hakan abinin tavsiyesiyle) manzara eşliğinde yıkama da ayrı güzel oluyomuş buda bonuss 6 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Manzarada iyimiş,arabaya zaten laf yok aynen abi manzarayı yakalayınca resimleri çekeyim dedim bir iki kişi de toplaştı hayrola satıyomusun diye yok dedim öylesine resim çekiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 aynen abi manzarayı yakalayınca resimleri çekeyim dedim bir iki kişi de toplaştı hayrola satıyomusun diye yok dedim öylesine resim çekiyorum Bu tip adamlar her yerde var,benide çok rahatsız ediyorlar Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Maşallah ayna olmuş eyvallah Ozan Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Konuyu yeni gördüm .maşallah çok diri duruyor.kazasız belasız keyifle binin 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Konuyu yeni gördüm .maşallah çok diri duruyor.kazasız belasız keyifle binin eyvallah sağolasın Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 Bi xenonlandım Gökhan abiye ve özellikle Hakan abime çok teşekkür ederim gittim taktı ayriyetten Ve Hakan abinin garaj kapısındaki şu yazı dikkatini çekti park yapanın bacısı var 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Maşallah Iste simdi oldu kardeşim en önemli eksik gitti. Farlarin da yolun da hep açık olsun Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 Maşallah Iste simdi oldu kardeşim en önemli eksik gitti. Farlarin da yolun da hep açık olsun eyvallah kardeşim aynen çok hoşuma gitti bakalım ayar vs yapıldıktan sonra şimşek çaktırıcam Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 Maşallah harika eyvallah sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Haydar Güneş 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 İçimin yağları eridi resmen Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Ellerine sağlık maşallah mermi mermi... 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Çok güzel Eray iyi günlerde zevkle kullanmanı dilerim 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Eylül 2014 Yazar Paylaş 5 Eylül 2014 İçimin yağları eridi resmen Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Teşekkürler daha iyileri sizin olsun Çok güzel Eray iyi günlerde zevkle kullanmanı dilerim Çok teşekkürler inşallah Ellerine sağlık maşallah mermi mermi...Eyvallah Alper abi yavaş yavaş eklemeler oluyo son hali bomba ama 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Eray hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Eylül 2014 Yazar Paylaş 5 Eylül 2014 Eray hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah Sağol Uğur abi kendi emeğimle aldım yavaştan yüklüyorum öğrenci adam anca bu kadarını yapabiliyo Evet bugün ayvalık a geldim çanakkale üzerinden yeri geldi güzel yeri geldi bozuk yollarda gittim arabada 4 iri yarı kişi ve silme dolu bagaj geldim genelde 90 km hızla gittim bi kez kapatıp 170 e çıktım o kadar banamısın demiyor buyrun 510 kmlik yakıt ortalamam yarı depoyu çoool az geçti gayet başarılı bence 4 Yorum bağlantısı
Haydar Güneş 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Benim 2008 fiestanin gogsunude boyle cift renk yapamazmiyim ki bir oluru yokmudur. Cok begendim abi ya dunden beri girip cikip ic geciriyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts