İçeriğe Yönlendir

Fiesta S Sabreden Derviş Muradına Ermiş

Eray Alicikoğlu

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu
(düzenlendi)

Benim 2008 fiestanin gogsunude boyle cift renk yapamazmiyim ki :) bir oluru yokmudur. Cok begendim abi ya dunden beri girip cikip ic geciriyorum :)

Valla o tamamen sana bağlı çıkması zor da olsa bulunabiliyo diye biliyorum ama pahalı çok ben zaten özellikle kırmızı göğüslü baktım genelde beyaz ve gri s lerde göğüs siyah oluyo araba da orjinal olunca kaçırmadım bence daha sonradan durum el verince sport bak derim bi tane çok keyifli araçlar ;)

tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haydar Güneş

Valla o tamamen sana bağlı çıkması zor da olsa bulunabiliyo diye biliyorum ama pahalı çok ben zaten özellikle kırmızı göğüslü baktım genelde beyaz ve gri s lerde göğüs siyah oluyo araba da orjinal olunca kaçırmadım bence daha sonradan durum el verince sport bak derim bi tane çok keyifli araçlar ;)

Abi cikmasini bulmak icin cok ugrasmam gerek. En iyisi sprey boyayla allah ne verdiyse deyip :)) nasip belki bende sport kafilesine katilirim ilerde. Simdilik elimdekinin kiymetini bilmeye devam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bi xenonlandım

Gökhan abiye ve özellikle Hakan abime çok teşekkür ederim gittim taktı ayriyetten

Ve Hakan abinin garaj kapısındaki şu yazı dikkatini çekti park yapanın bacısı var :D

Kardeşim güzel günlerde kullan,aracın ve kendin için en önemli parçayı aldın.. :nazar:

Park edenin bacısımı var ?  :D  :D  :D  Kim yazmış la onu  :D  :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kardeşim güzel günlerde kullan,aracın ve kendin için en önemli parçayı aldın.. :nazar:

Park edenin bacısımı var ? :D:D:D Kim yazmış la onu :D:D

Eyvallah abim uzun yolda gördüm zaten en büyük farkını biri yazmış onu görünce çektim sen yazmış olabilirmisin :D
Yorum bağlantısı

Eyvallah abim uzun yolda gördüm zaten en büyük farkını biri yazmış onu görünce çektim sen yazmış olabilirmisin :D

Yok la yok  :D Mahalledeki bebelerin işi o kesin  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Eray Alicikoğlu

Dün kuzenle yan yanayız yine maşallahı var ikisinin de :)

amapu4et.jpg

ugavyvu4.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ahh pepe ahh..İkisinede kocaman maşallah... :nazar:

Eyvallah abim :)

:nazar: x2x41 ;)

Sağol Kerem abi :)
Yorum bağlantısı

Kuzenle yürüdünüz mü hiç bir video falan çekinde izleyelim :)İki fiesta sportu Türkiye'de yan yana getirmek zordur. Şanslısınız o konuda :)

E yardımcı olduk o kadar  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kuzenle yürüdünüz mü hiç bir video falan çekinde izleyelim :) İki fiesta sportu Türkiye'de yan yana getirmek zordur. Şanslısınız o konuda :)

Aynen zoru başardık temde yürüdük bir iki kere 3 te bastık onda yazılım olduğundan 2 sn kafa tutuyorum sonra uzuyo o :D video çekeriz bi ara dükkandan birlikte dönüyoruz akşamları :)

E yardımcı olduk o kadar :biggrin:

Eyvallah abi bilindik araç en azından ;)

Eray kuzen nerede oturuyor ? Aracı görüyorum da :)

Erdem yenibosnada oturuyo ama yeşilköyde falan da çok sık görebilirsin :) sen nerdesin ki
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Koskaca İstanbulda milletin birbirine yakın olması çok ilginç :) herkes ortak yerde buluşabiliyor hemen :) 

abi koskoca istanbul ama bazen öyle şeyler oluyoki diyosun çok küçükmüş nasıl senle karşılaştık diye :biggrin:  buluşma konusunda haklısın yok cila günü yok başka bahanelerle buluşulabiliyo sen de olsaydın istanbulda bol bol katılırdın organizasyonlara eminim  :)

Yorum bağlantısı

Koskaca İstanbulda milletin birbirine yakın olması çok ilginç :) herkes ortak yerde buluşabiliyor hemen :) 

Senide bekleriz kardeşim gel...Adres belli,çorlulu ali paşa medresesi  :p

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Senide bekleriz kardeşim gel...Adres belli,çorlulu ali paşa medresesi  :p

bi ben gelmedim şu çorluluya hee  :fiuw:

atla gel abi araban az yakıyo zaten  :D

Yorum bağlantısı

bi ben gelmedim şu çorluluya hee :fiuw:

atla gel abi araban az yakıyo zaten :D

İnsanlar nerelerden geldi sen gelemedin :D

Bu arada kuzenlerin S lere maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

İnsanlar nerelerden geldi sen gelemedin :D

Bu arada kuzenlerin S lere maşallah :nazar:

eyvallah kardeşim

hee bu arada ledlerden istiyomusun kuzene alıcam bugün yoksa kendin mi temin edersin boş bi zamanda yaparız

Yorum bağlantısı

eyvallah kardeşim

hee bu arada ledlerden istiyomusun kuzene alıcam bugün yoksa kendin mi temin edersin boş bi zamanda yaparız

İstiyorum kardeşim alırsan hesaplasiriz görüştüğümüzde benim temin edecek yerim yok : :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

İstiyorum kardeşim alırsan hesaplasiriz görüştüğümüzde benim temin edecek yerim yok : :)

tamam kardeşim alıyorum  cila gününde de hallederiz  ;)

Kardeşime bir nazar boncuğuda benden olsun :nazar::)

eyvallah kardeşim sağol  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

masallah kuzen araban boncuk maşallah.yanyana da güzel durmuş ikisi maşallah

bu arada burdan gökhan la hakan abiye tekrardan teşekkür ediyorum 

Yorum bağlantısı

Furkancığım bizde sana teşekkür ederiz,aracı satarken hiç üzülmedik açıkcası...PEPE iyi yerde olmaya devam ediyor kısacası  :flowers:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

eyvallah müdür ateş ediyolar ateş :D

Maşallah. S nin yeri güzelmiş.  :nazar:

sağolun s güzel duruyo benimde çok hoşuma gidiyo o detay  :)

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

sağolun s güzel duruyo benimde çok hoşuma gidiyo o detay  :)

Ne yalan söyliyim çalıyorum  :D  aynısını bende yapıcam benim focus yazısının s si düşmüş vesile ile  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...