Eray Alicikoğlu 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Ne yalan söyliyim çalıyorum aynısını bende yapıcam benim focus yazısının s si düşmüş vesile ile yap gitsin fiesta olsa st koy diyecektim direk sve t yi söküp arkasına çift taraflıyı koydunmu taş gibi 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 ST, RS satılık çok görüyorumda S yi pek bulamıyorum nerde bulabiliriz Ebaya müracaat edemem oradan alışveriş yapamıyorum. yap gitsin fiesta olsa st koy diyecektim direk sve t yi söküp arkasına çift taraflıyı koydunmu taş gibi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 ST, RS satılık çok görüyorumda S yi pek bulamıyorum nerde bulabiliriz Ebaya müracaat edemem oradan alışveriş yapamıyorum. biraz arştırmak lazım pek bilgim yok internette dolaşıp bulabilirsin tahminimce Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Dün kuzenle yan yanayız yine maşallahı var ikisinin de iki tane S ten daha güzeli nedir ?? 3 tane S Görüşelim bir ara 3 ü yanyana güzel olur E yardımcı olduk o kadar Abi sen piyasadaki bütün S leri elden geçiriyorsun bakıyorum da Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 iki tane S ten daha güzeli nedir ?? 3 tane S Görüşelim bir ara 3 ü yanyana güzel olur Abi sen piyasadaki bütün S leri elden geçiriyorsun bakıyorum da Bahadır abi seninki de hayırlı olsun inşallah buluşuruz bi ara 2 taneden fazla yanyana gelmedi şu ana kadar [emoji16] Erayın kuzeni aracını satılığa koymuş. Satılmadan 3 ünü bir araya getirseniz iyi olur Tok satıcı o satmaz daha getiririz seninle gelemedik yeni sahibiyle heliriz inş [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 (düzenlendi) Bahadır abi seninki de hayırlı olsun inşallah buluşuruz bi ara 2 taneden fazla yanyana gelmedi şu ana kadar [emoji16] Tok satıcı o satmaz daha getiririz seninle gelemedik yeni sahibiyle heliriz inş [emoji23][emoji23] Teşekkür ederim.Hepimize Allah kaza bela vermesin. O zaman en kısa zamanda bir ilk i gerçekleştirelim kardeşim. 12 Kasım 2014 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 O zaman en kısa zamanda bir ilk i gerçekleştirelim kardeşim.Abi inş 4 tane de yapabiliriz aslında [emoji48] bizim ümitte de var alabileceğin iyi bi aracı aldın sen de ama masraf açmaz sana [emoji106] Ben araç alayımda bir hafta sonu sırf buluşmak için geleceğim oraya. Medresede kahve içesim var çok acayip Türkiyede 25 tane olan araçtan 3 ünü yan yana getirmek büyük başarı olur. Instagramda fordtürkiye ve whoreyourford sayfalarına paylaşımını sağlamak lazım Bekleriz abi dur bakalım 4 tane getirmek lazım yanyana [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Abi inş 4 tane de yapabiliriz aslında [emoji48] bizim ümitte de var alabileceğin iyi bi aracı aldın sen de ama masraf açmaz sana [emoji106] Bekleriz abi dur bakalım 4 tane getirmek lazım yanyana [emoji16] Çok hızlı gelişti benimki , pazar Hakan abiyle konuşuyordum,salı günü Mert'le telefonda konuşup cuma günü gidip aldık. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 Çok hızlı gelişti benimki , pazar Hakan abiyle konuşuyordum,salı günü Mert'le telefonda konuşup cuma günü gidip aldık.İyi yaptın zaten herşeyi yazıyo konuda da güzel araç buldun mu kaçırmıyacaksın bende ilana konduğunun 2. Gün gittim kapora verdim zaten o ara satsaydı mert abi ben onunkini alacaktım [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Bahadır ile araçları kafa kafaya çarpıştırın bakalım. Hanginizinkli daha iyi.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Ben araç alayımda bir hafta sonu sırf buluşmak için geleceğim oraya. Medresede kahve içesim var çok acayip Türkiyede 25 tane olan araçtan 3 ünü yan yana getirmek büyük başarı olur. Instagramda fordtürkiye ve whoreyourford sayfalarına paylaşımını sağlamak lazım Oranın kahvesi ve sohbetlerimiz mükemmel diyorum başka da bişey demiyorum Mert. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 Bahadır ile araçları kafa kafaya çarpıştırın bakalım. Hanginizinkli daha iyi.. Valla onu bilmem de senin fiatla bizim fordları çarpıştırsak nasıl olur abim [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Valla onu bilmem de senin fiatla bizim fordları çarpıştırsak nasıl olur abim [emoji23][emoji23] Sizinkiler alçak, benimki yüksek. Ezerim sizi.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 Sizinkiler alçak, benimki yüksek. Ezerim sizi.. Doğru ya orasını unuttum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Abi sen piyasadaki bütün S leri elden geçiriyorsun bakıyorum da Fiesta S bizim işimiz.. Ben araç alayımda bir hafta sonu sırf buluşmak için geleceğim oraya. Medresede kahve içesim var çok acayip Mekan emrinde... Oranın kahvesi ve sohbetlerimiz mükemmel diyorum başka da bişey demiyorum Mert. +1 Yorum bağlantısı
Ayberk Değirmenci 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 jantların markasını öğrenebilirmiyim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 jantların markasını öğrenebilirmiyim Jantlar orjinal fiesta sport jantı piyasada bulman çok zor Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 kışlık moddayız farklı bir kapak tasarımı yapıyorum yakında bitiricem 4 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 Merakla bekliyoruz o tasarımı Eray. yakında abi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 kışlık moddayız farklı bir kapak tasarımı yapıyorum yakında bitiricem 3 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 Hahah [emoji23] naptın beyaa az daha beyaz yanak da takacaktım babam engel oldu güzel olacak görürsün bak [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Hahah [emoji23] naptın beyaa az daha beyaz yanak da takacaktım babam engel oldu güzel olacak görürsün bak İnşallah kardeşim meraktayım takipteyim. Beyaz yanak hee aynı olayları yaşamışız Göksel abiden aldın virüsü herhalde 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 İnşallah kardeşim meraktayım takipteyim. Beyaz yanak hee aynı olayları yaşamışız Göksel abiden aldın virüsü herhaldeYa ben daha önceden de diyodum yapıcam diye ama yapmaya gelince çok düşündüm yapmadım [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 kapakları taktım detaylı resimler gelicek 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts