Ömür Can 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım 24 Nisan da Focus hb 1.6 otomatik bir arac aldım araca hiç tüp takılmamış biraz internette araştırma yaptım değişik markalar önermişler.Atikerin OBD II kitinden taktırmak istiyordum Antalyada ki tavsiye edilen bir LPG montaj yapan yeri aradığımda benim araca Atiker safe taktırmamı önerdi boşu boşuna fazla para verme dedi senin arabanın modeli düşük olduğu için OBD II nin özelliklerini kullanamaz dedi. sizlerin araçlarında hangi LPG takılı ve bu ustaNın dedikleri doğru mu acaba? birde ben simit tank düşünüyorum.dolum ağzı en uygun sizce neresi olmalı ve konsola takılan LPG göstergesini nereye taktırayım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 simit tank daha iyidir yoksa koltukkları yatıramassınız lpg göstergesini bence sola takın dolum yeri için bence tamponu deldirmeyin 1 Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım 24 Nisan da Focus hb 1.6 otomatik bir arac aldım araca hiç tüp takılmamış biraz internette araştırma yaptım değişik markalar önermişler.Atikerin OBD II kitinden taktırmak istiyordum Antalyada ki tavsiye edilen bir LPG montaj yapan yeri aradığımda benim araca Atiker safe taktırmamı önerdi boşu boşuna fazla para verme dedi senin arabanın modeli düşük olduğu için OBD II nin özelliklerini kullanamaz dedi. sizlerin araçlarında hangi LPG takılı ve bu ustaNın dedikleri doğru mu acaba? birde ben simit tank düşünüyorum.dolum ağzı en uygun sizce neresi olmalı ve konsola takılan LPG göstergesini nereye taktırayım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim... BRC Taktırdım 2 hafta önce full şehir içi 31kuruş şehir dişi 24 kuruş yaktı...Benzinle mi gazlamı gidiyorsun hiç farkedilmiyor.Aracım focus 2 otomatik 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Hayırlı olsun. LPG de marka değil işçilik diyenlerdenim ben de, dolayısıyla marka Atiker olabilir. HB araçlarda simit tank daha kullanışlı olur. Dolum yeri tampon altında, gösterge de sol altta uygun olur... 2 Yorum bağlantısı
Ömür Can 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 BRC Taktırdım 2 hafta önce full şehir içi 31kuruş şehir dişi 24 kuruş yaktı...Benzinle mi gazlamı gidiyorsun hiç farkedilmiyor.Aracım focus 2 otomatik BRC yi kaça taktırdınız ? Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 LPG Dolum yeri olarak benzin dolum yerinin yanı olabilir mi? ( Yurt dışı gelen araçlarda görüyorum da kapak altında) Yorum bağlantısı
Ömür Can 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Hayırlı olsun. LPG de marka değil işçilik diyenlerdenim ben de, dolayısıyla marka Atiker olabilir. HB araçlarda simit tank daha kullanışlı olur. Dolum yeri tampon altında, gösterge de sol altta uygun olur... Teşekkür Ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 (düzenlendi) BRC + Simit Tank + İyi İşçilik + Aygaz 27 Nisan 2014 tarihinde Emrullah Gül tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 BRC yi kaça taktırdınız ? 1700 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 BRC Taktırdım 2 hafta önce full şehir içi 31kuruş şehir dişi 24 kuruş yaktı...Benzinle mi gazlamı gidiyorsun hiç farkedilmiyor.Aracım focus 2 otomatik Abi Bence ayardandır. benim aracımda da BRC var Şehir içi 23-24 uzun yol 19-20 kr. Ayarına baktırt bence Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Abi Bence ayardandır. benim aracımda da BRC var Şehir içi 23-24 uzun yol 19-20 kr. Ayarına baktırt bence sakarya da yaşıyorum..250 metrede bir set veya ışık var..Çukurları saymıyorum bile...Adapazarının yol sistemi berbat..O yüzden iyi yakıyor yine Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Antalya'da usta tarif edebilirim. Ben kendi aracıma prins taktırdım memnunum. Farklı markalar da var sanırım ama bütçeniz uygun ise prins iyidir. Yorum bağlantısı
Ömür Can 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 Antalya'da usta tarif edebilirim. Ben kendi aracıma prins taktırdım memnunum. Farklı markalar da var sanırım ama bütçeniz uygun ise prins iyidir. 5000 tl kredi çekerek aldım zaten aracı. taktıracağım LPG nin uygun fiyatlı olması lazım sanırım en uygun fiyatda Atikerde var hem bakarsın 3-5 yıl sonra satarım.Araç alıcakarın sanmıyorum ki aracın LPG markasına bakarak alsın lar herkesin alırken önem verdiği aracın orjinalliği ve kilometresi.Onun için sorunsuz olsun varsın ucuz lpg markası olsun Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Ucuz etin yahnisi maalesef güzel olmuyor. sen daha arabayı kullanmadan satmayı aklına getiriyorsun arkadaşların dediği gibi biraz daha kalite bişey taktır sıkıntı çekmeyesin Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 1 ay once Lovato obd.li kit taktirdim. Parcalar orijinal İtalyan. Brc de bazi yerlerin yerli parca taktigini duydum. Taninmis,isciligi iyi olan yerlere taktirmaya dikkat edin. 1550 tl pesin verdim. Karisik tuketim 21 kurus yakiyorum. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Ben BRC tercih ettim 2 sefer, her ikisinde de sakin kullanımda neredeyse dizel kadar az yaktı. Şimdi aracım kardeşim kullanıyo, yarı otoban yarı şehir içi şeklinde kullanıyo, ne kadar yaktığını söylesem inanan çıkmaz. Yalnız şöyle bir sıkıntım oldu, LPG takıldıktan sonra 2. ve 4. bobin basıncı düştü. Aracı alırken hepsi 180i görüyordu ama şimdi malesef 2 ve 4 155-160 arası gösteriyor. İşin teknik kısımlarını bilmem tabi ancak, LPG montajında supaba kaçan parçaların sebep olabileceğini söyledi ustam. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 5000 tl kredi çekerek aldım zaten aracı. taktıracağım LPG nin uygun fiyatlı olması lazım sanırım en uygun fiyatda Atikerde var hem bakarsın 3-5 yıl sonra satarım.Araç alıcakarın sanmıyorum ki aracın LPG markasına bakarak alsın lar herkesin alırken önem verdiği aracın orjinalliği ve kilometresi.Onun için sorunsuz olsun varsın ucuz lpg markası olsun Uygun fiyatli olarak brcden memnun cok kisi var bence atikerin uzerine biraz daha ekle brc al. Usta bulamazsanda haber ver yonlendireyim. Yorum bağlantısı
Ömür Can 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Atiker taktıracaktım nasıl olduysa ustanın gazına geldim, AKL taktırıyorum şu sıralar montajıda bitmiştir sanırım. iş çıkışı aracımı almaya gideceğim.Ustayı dinlememde ki kasıt lpg montaj işinden önce Ford araçların tamirini yapan bir usta oluşundan dolayı... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Atiker taktıracaktım nasıl olduysa ustanın gazına geldim, AKL taktırıyorum şu sıralar montajıda bitmiştir sanırım. iş çıkışı aracımı almaya gideceğim.Ustayı dinlememde ki kasıt lpg montaj işinden önce Ford araçların tamirini yapan bir usta oluşundan dolayı... Bende akl kullanıyorum 1yıl 13.000 kmdir daha 1 defa tık etmedi uyum sorunum yok 10.000km de filtre değişti bakım yapıldı 50 tl ye gönlünüz rahat olsun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Atiker taktıracaktım nasıl olduysa ustanın gazına geldim, AKL taktırıyorum şu sıralar montajıda bitmiştir sanırım. iş çıkışı aracımı almaya gideceğim.Ustayı dinlememde ki kasıt lpg montaj işinden önce Ford araçların tamirini yapan bir usta oluşundan dolayı... Ne kadar ödeme yaptınız? Ben Atiker taktırdım 10.000 km oldu hiç bir sıkıntı yok. Pipo ve OBD2 kullanıldı. Ne lamba yanıyor nede manifold delindi. İşçilik önemli olan marka takıntısı olan bir kaç arkadaş var onlar gibi olmayın. Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Ömür Can 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Ne kadar ödeme yaptınız? Ben Atiker taktırdım 10.000 km oldu hiç bir sıkıntı yok. Pipo ve OBD2 kullanıldı. Ne lamba yanıyor nede manifold delindi. İşçilik önemli olan marka takıntısı olan bir kaç arkadaş var onlar gibi olmayın. Hayırlı olsun.. Ben Pipo uygulamasını sadece BRC takılırken uygulnıyor sanıyordum gerçi pipo uygulaması hakkında da pek bir fikrim yok.Benim araç 2003 model olduğu için OBD II kit gerekmez dediler senin arabanın modeli düşük olduğu için onun özelliklerini desteklemez dendi ben ayrıca bunu 3 farklı yere sorduğumda aynı cevabı aldım.Neyse AKL 'yi simit tank 1150 ye 9 taksit taktırdım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Hayırlı olsun.. Yalnız şunu söylemek istiyorum ; Araçta takılı olan kit'in markası çok önemli satarken. Ben mesela daha çok hiç LPG takılmamış olanı tercih ediyorum olur da bulamazsam o zaman bilinmiş tanınan markaları tercih ediyorum. BRC Atikerden az biraz pahalı ama Atikere göre bence çok daha kaliteli bir kit. .AKL bilemiyorum..Olsa olsa atiker ayarında bir kit olabilir.. Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ben Pipo uygulamasını sadece BRC takılırken uygulnıyor sanıyordum gerçi pipo uygulaması hakkında da pek bir fikrim yok.Benim araç 2003 model olduğu için OBD II kit gerekmez dediler senin arabanın modeli düşük olduğu için onun özelliklerini desteklemez dendi ben ayrıca bunu 3 farklı yere sorduğumda aynı cevabı aldım.Neyse AKL 'yi simit tank 1150 ye 9 taksit taktırdım. Hayırlı olsun. İçinize sindiyse sıkıntı yok. Güle Güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Ömür Can 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Hayırlı olsun. İçinize sindiyse sıkıntı yok. Güle Güle kullanın.. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 ben şundan emin ki atiker x diye bir marka çıkarsın enjektörlerin tipini filan değiştirsin ve fiyatına 2500 tl desin o x markasından şaşmayacak öve öve bitiremeyecek insanlar var.. önceliğim işçiliktir. lpg yazılımda fark yaratırsa yaratır.. o da aradaki binlerce lira kadar yaratmaz ben eminim.. Tekrar Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts