Misafir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 ben şundan emin ki atiker x diye bir marka çıkarsın enjektörlerin tipini filan değiştirsin ve fiyatına 2500 tl desin o x markasından şaşmayacak öve öve bitiremeyecek insanlar var.. önceliğim işçiliktir. lpg yazılımda fark yaratırsa yaratır.. o da aradaki binlerce lira kadar yaratmaz ben eminim.. Tekrar Hayırlı olsun Çok güzel bir noktaya değindin Beyazıt.. Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım 24 Nisan da Focus hb 1.6 otomatik bir arac aldım araca hiç tüp takılmamış biraz internette araştırma yaptım değişik markalar önermişler.Atikerin OBD II kitinden taktırmak istiyordum Antalyada ki tavsiye edilen bir LPG montaj yapan yeri aradığımda benim araca Atiker safe taktırmamı önerdi boşu boşuna fazla para verme dedi senin arabanın modeli düşük olduğu için OBD II nin özelliklerini kullanamaz dedi. sizlerin araçlarında hangi LPG takılı ve bu ustaNın dedikleri doğru mu acaba? birde ben simit tank düşünüyorum.dolum ağzı en uygun sizce neresi olmalı ve konsola takılan LPG göstergesini nereye taktırayım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...bak kardeşim al malın iyisi çekme kaygısı atikerle ilgiliyazım var forumda oku bana sorarsa prıns takır ama çok para araban 0 degil degmez 2500 vermeye brc obd sistemi taktırmanı tercih ederim özelini kulanamasın demiş sana atiker ne özeli varmış obd sadeze 5bin deviri görsünmü arabaya benzin püskürtüyor ve zengin karışım yapıyor buda motoru rahatlatır 2006 gıcay taktırdım 115 beygir benzinle performansı aynıydı ve hiç tüpçüye ugramadım şu anda 2001 kapı malı ambiant gp var stafanelli diye italyan var üzerinde bunuda aldıgımdan belli ayarıyla oynatmadım sade filitre degişimi yaptırıyorum tüp başlıgını sag alta yaptır taponu deldirme zatem delmezler eksozun karşısına yaptır yoksa muaneden geçirmezler simit tank kullanmanı tavsiye ederim ve göstergeyi rahatca göre bilecegin ve işlem yapabilecegin yere taktır şu anki gösterge paneli gösün altındaki plastik parçada ben memlunum yine diyorum atikerden uzak dur tüpçüyle akraba hatta kardeş bile olursun.:-D Yorum bağlantısı
Firuz Şahin 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 (düzenlendi) Beyazıt Gündem arkadaşımız için 7 Mayıs 2014 tarihinde Firuz Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ibrahim öz 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Bende akl kullanıyorum 1yıl 13.000 kmdir daha 1 defa tık etmedi uyum sorunum yok 10.000km de filtre değişti bakım yapıldı 50 tl ye gönlünüz rahat olsun bende atikerden bıktım tüm araçlarımda sıkıntı yaşadım. akl taktırdım gayet memnunum. akl nin sahipleriyle de bizzat görüştüm. zaten atikerle ortaklar. ancak yazılım ithal. bu nedenle atikerden daha iyi. prince brc vs markalar kesinlikle çok daha süperdir eyvallah. ancak fiyat farkına değer mi orası tartışılır Yorum bağlantısı
ibrahim öz 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 bu güne kadar tüm araçlarımda atiker vardı ve hep sıkıntı çektim.fabrikaya kaç kere gittim. ilgilenmiyorlar diyemem, ancak sorun yok diyorlar yada bulamıyorlar geri gönderiyorlar maalesef. konyalı olduğum için servisten yana sıkıntı yok. ama bulunamadıktan sonra ne fayda. lovato kullandım rahat ettim. şu an akl kullanıyorum. (yarı atiker yarı ithal) gayet memnunum. ama imkanı olan varsa kesinlikle lovato brc yada prince tavsiye ederim. ayrıca bi başka konu şu ki enjektörlü araçların aygazdan uzak durmaları şiddetle tavsiye olunur. karbürötörlü sistemde pek sıkıntı olmuyor. ama enjektörlü araç sahipleri aygazın gazı yağlı olduğu için kısa sürede sıkıntı yaşıyor. her 10bin de bir düzenli olarak filtre değişimi yaparsanız sorun olmaz sanıyorum. ben sırf aygaz yüzünden sistem değiştirmek zorunda kaldım. bi daha önünden geçmem. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Bende 1 haftalık Focus'çuyum 2004 HB 1,6 Otomatik Ghia sahibiyim. Aracı alırken BRC marka LPG sistemi vardı. Eski aracımda Nissandı ve Atıker vardı her çalıştırmada stop etmeler vs yaşardım şimdilik hiç bir sıkıntı yaşamadım ama forum bu konuda güzel bir bilgi kaynağı bende birşeyler karalayayım dedim. Yorum bağlantısı
ibrahim öz 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 akl nin tüp filtresine de öyle fazla para vermeyin arkadaşlar. geçen hafta 20 liraya değiştirttim bilginiz olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts