İçeriğe Yönlendir

Arabamı Basınçlı Suyla Yıkarken Boyası Çıktı

Bilgehan Doğan

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Bazı yıkama cihazlarının basınçları, olması gerekenden fazla oluyor. Benim arkadaşında cam fitilleri kesilmişti. Bazen bıçak etkisi bile yaratabiliyorlar. Dikkatli olmak lazım.

Tecrübe ile sabit, sol el baş parmağım ile işaret barmağımın arasını cıstttt diye kesmiş, derisini de kaldırmıştı.

Elinize tutun direk keser kanatir çoğu makine. Kiri çabuk çıkarsın diye sonuna kadar aciyorlar basıncı maalesef

+1000

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246483-bas%C4%B1n%C3%A7l%C4%B1-suyun-v%C3%BCcuttaki-etkisi/

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:shok: Çok geçmiş olsun. Ayakkabısının ucunu keserek ayak parmaklarını yaralayan yıkamacı görmüşlüğüm var..

çok mümkün 

Yorum bağlantısı
Engin Kırtay

Benim aracın tamponundaki boya da kalktı üstelik orjinal boya, tam ford ambleminin altındaki yerde. rutuş ile geçti sorun yok.

Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan

Yazın parmakarası terlikle yıkarken 10cm den ayağıma geldi. Ayak bembeyaz olunca ölü deriyi soydu zannettim. Eve geldim ayağım kan içindeydi. Haftaiçi ayakkabıdan dolayı 15 günde zor iyileşti. Aman dikkat...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burak Ekici

Aynı sorun benım aracımın tamponunda da meydana geldı ve büyük bir alanda vernik atması oldu ve gün geçtikçe yürüdü. O bölge mat bir şekilde duruyor hafta sonu komple tamponu boyatıcam aynen bir arkadaşımızın dediği gibi tamponda boya var diyen adama arabamı satmam zaten.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...