Ayhan Onaran 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 Sen şimdiden hazırlıklara başla. O koku karbonatlı suyla falan geçmiyor.. Geçer gibi oluyor ama sonra aynen devam. Ayrıca biz poşetin her türlüsünü de denedik koku da değişme olmuyor. Kaliteden fark eder diye düşünmüştük ama fark etmediğini görmüştük. Birde dikkat edersen poşetsiz olan ürünlerde kokuyor. Ben buz kullanamıyordum mesela şimdi ohh buzlarda hiç bir koku yok. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Sen şimdiden hazırlıklara başla. O koku karbonatlı suyla falan geçmiyor.. Geçer gibi oluyor ama sonra aynen devam. Ayrıca biz poşetin her türlüsünü de denedik koku da değişme olmuyor. Kaliteden fark eder diye düşünmüştük ama fark etmediğini görmüştük. Birde dikkat edersen poşetsiz olan ürünlerde kokuyor. Ben buz kullanamıyordum mesela şimdi ohh buzlarda hiç bir koku yok. poşet konusunda söylemek istediğim-nette okuduğumuz,kokunun sebebi market -alışveriş poşetleri koku oluşmasını istemiyorsanız market poşetini buzluğa koymayın deniyor.yoksa buzdolabı poşetinin kalitesinden bahsedilmiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 poşet konusunda söylemek istediğim-nette okuduğumuz,kokunun sebebi market -alışveriş poşetleri koku oluşmasını istemiyorsanız market poşetini buzluğa koymayın deniyor.yoksa buzdolabı poşetinin kalitesinden bahsedilmiyor. Tamam abi işte onlar bu bizim aldığımız kokuyu bilmeden ezbere konuşanlar. Bu kokuyu ancak yaşayanlar bilir. Şimdi ben market poşetide koysam o koku gelmez. Ha ne olur başka bir koku olabilir belki poşet yüzünden. Ama bizim asıl başımızın belası olan kokunun poşetle falan uzaktan yakından alakası yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts