Aytaç Tan 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Merhaba, Yarın arabama 2.5 gösterge taktıracağım. Forumdan Özgür İNCİGÜLCAN arkadasımın sayesinde bu işe kalkıştım yardımlarindan dolayi allah razı olsun. Yarın inşallah ustaellerden mutlu son ile eve dönüp fotoğrafları ekleyeceğim. 6 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun, güzel bir değişiklik oluyor. Aracımızın dışına yaptıklarımız görenleri ama bu direk bize hitap ediyor. 30 Nisan 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hayırlı olsun, güzel bir işlem, ilk yaptıranlardanım, aracın çehresi değişiyor. 2 Yorum bağlantısı
Aytaç Tan 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 Kesinlikle çok güzel oluyor. Arabanin içi çok daha önemli. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) 50 TL istiyorlar F3 dizel gösterge paneline, bedavadan biraz pahalı Düzenleme: "TL" eklendi. 30 Nisan 2014 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hadi şimdiden hayırlı olsun Yokki buralarda böyle ustaeller bizde girişelim bu işlere Yorum bağlantısı
Onur Bulut 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hayırlısı olsun. Bizim araçlarada 1.6 Ghia'da bulunan hava durumu falan olan gösterge takılırmıki ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 50 TL istiyorlar F3 dizel gösterge paneline, bedavadan biraz pahalı Düzenleme: "TL" eklendi. hani nerde????????????? Yorum bağlantısı
Aytaç Tan 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 Hadi şimdiden hayırlı olsun Yokki buralarda böyle ustaeller bizde girişelim bu işlere Allah razı olsun vardır belki araştır bence biraz Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 hani nerde?????????????öm gönderdim. Yorum bağlantısı
Aytaç Tan 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 50 TL istiyorlar F3 dizel gösterge paneline, bedavadan biraz pahalı Düzenleme: "TL" eklendi. Abi bizim araçlara uyarmıki o gösterge ? Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Aytaç dostum yarın umarım göstergen olur ve direksiyona girişiriz Ayrıca sıcaklık sensörü alman gerekecek unuttum söylemeyi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Hayırlı olsun...güzel oluyor.. Ben şimdi üçe merak sardım Yok artık,oluyor mu serdal.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 f3 göstergesi boş plastik aksam, veri haberleşmesi faklı o yüzden bedavaya yakın rakam Yorum bağlantısı
Eren Boztepe 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 İşlem bittikten sonra resimlerinide paylaşırsanız bir de maliyet hakkında sizden bilgi istiyorum Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Aytaç güle güle kullan kardeşim biraz önce konuştuk sorunsuz bir şekilde çalışıyormuş Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Hayırlı olsun...güzel oluyor.. Yok artık,oluyor mu serdal.. f3 göstergesi boş plastik aksam, veri haberleşmesi faklı o yüzden bedavaya yakın rakam Ölçü olarak uyuyor ama Çağlar abinin dediği gibi boş ise işimize yaramaz. Yorum bağlantısı
Çözüm Aytaç Tan 1 Mayıs 2014 Yazar Çözüm Paylaş 1 Mayıs 2014 Herkese merhaba; Bugün Ustaeller servisine gittim Sabri ustam sağolsun sıcak karşıladı çayları içerken ekibi çalışmalara başladı. İlk başlarda anahtarı tanıma konusunda sorun çıktı, Bir ara ümidimi keser gibi oldum ama ustalarım uzun uğraşlar sayesinde hallettiler.Özgür İNCİGÜLCAN kardeşime,forumumuzun ihtiyar heyeti üyesi Sabri usta ve ekibine, parçaların tedariğini yaptığım Ahmet abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım isteyen herkes yapar gerçekten çok hoşuma gitti. Eski gösterge sökülürken, Yeni takıldıktan sonra Ustalarımın anahtarı tanıtma çabaları, Ve mutlu son, Yardımları dokunan herkese tekrardan çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Onur Özen 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 (düzenlendi) Aytaç hayırlı olsun kardeş , bugun tam sen çıkarken ben girdim ustaellere Sabri usta bahsetti gösterge montajından , güle güle kullan inşallah Bu arada benim Usta Eller e ilk gidişim, herşeyi geçtim gerçektende o güleryüzlü, samimi yaklaşım, karşılama , uğurlama herşeye bedel 1 Mayıs 2014 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 ilk yapılması gereken degişim bu kasada Yorum bağlantısı
Aytaç Tan 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Aytaç hayırlı olsun kardeş , bugun tam sen çıkarken ben girdim ustaellere Sabri usta bahsetti gösterge montajından , güle güle kullan inşallah Bu arada benim Usta Eller e ilk gidişim, herşeyi geçtim gerçektende o güleryüzlü, samimi yaklaşım, karşılama , uğurlama herşeye bedel Ben çıkarken birisi geldi ama o senmişsin demekki. Çok sağol, Ve gerçekten çok güleryüzlüler söylediklerinin doğruluğunu teyit ederim ilk yapılması gereken degişim bu kasada Kesinlikle çağlar abi. İçerden başlamak daha güzel bence. Çünkü normal olarak aracın içinde vakit geçiriyoruz. Dışına yapılan modifiyede iyi ama içi daha bir başka 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts