İçeriğe Yönlendir

Focus 2` Ye 2.5 Gösterge Montajı.

Aytaç Tan
Çözüme git Aytaç Tan tarafından,

Recommended Posts

Aytaç Tan

Merhaba,

Yarın arabama 2.5 gösterge taktıracağım. Forumdan Özgür İNCİGÜLCAN arkadasımın sayesinde bu işe kalkıştım yardımlarindan dolayi allah razı olsun. Yarın inşallah ustaellerden mutlu son ile eve dönüp fotoğrafları ekleyeceğim.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, güzel bir değişiklik oluyor. Aracımızın dışına yaptıklarımız görenleri ama bu direk bize hitap ediyor.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı olsun, güzel bir işlem, ilk yaptıranlardanım, aracın çehresi değişiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aytaç Tan

Kesinlikle çok güzel oluyor. Arabanin içi çok daha önemli.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

50 TL istiyorlar F3 dizel gösterge paneline, bedavadan biraz pahalı :unsure2:

Düzenleme: "TL" eklendi.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Hayırlısı olsun. :)  Bizim araçlarada 1.6 Ghia'da bulunan hava durumu falan olan gösterge takılırmıki ?  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

hani nerde?????????????

Yorum bağlantısı
Aytaç Tan

Hadi şimdiden hayırlı olsun :) Yokki buralarda böyle ustaeller bizde girişelim bu işlere :)

Allah razı olsun vardır belki araştır bence biraz

Yorum bağlantısı
Aytaç Tan

Abi bizim araçlara uyarmıki o gösterge ?

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Aytaç dostum yarın umarım göstergen olur ve direksiyona girişiriz :D Ayrıca sıcaklık sensörü alman gerekecek unuttum söylemeyi :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun...güzel oluyor..

Ben şimdi üçe merak sardım :fiuw:

Yok artık,oluyor mu serdal..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

f3 göstergesi boş plastik aksam, veri haberleşmesi faklı o yüzden bedavaya yakın rakam

Yorum bağlantısı
Eren Boztepe

İşlem bittikten sonra resimlerinide paylaşırsanız bir de maliyet hakkında sizden bilgi istiyorum :D

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Aytaç güle güle kullan kardeşim biraz önce konuştuk sorunsuz bir şekilde çalışıyormuş

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Hayırlı olsun...güzel oluyor..

Yok artık,oluyor mu serdal..

f3 göstergesi boş plastik aksam, veri haberleşmesi faklı o yüzden bedavaya yakın rakam

Ölçü olarak uyuyor ama Çağlar abinin dediği gibi boş ise işimize yaramaz.
Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Aytaç Tan

Herkese merhaba;

Bugün Ustaeller servisine gittim Sabri ustam sağolsun sıcak karşıladı çayları içerken ekibi çalışmalara başladı. İlk başlarda anahtarı tanıma konusunda sorun çıktı, Bir ara ümidimi keser gibi oldum  ama ustalarım uzun uğraşlar sayesinde hallettiler.Özgür İNCİGÜLCAN kardeşime,forumumuzun ihtiyar heyeti üyesi Sabri usta ve ekibine, parçaların tedariğini yaptığım Ahmet abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım isteyen herkes yapar gerçekten çok hoşuma gitti.

Eski gösterge sökülürken,

Vy0K7x2.jpg?1

Yeni takıldıktan sonra Ustalarımın anahtarı tanıtma çabaları,

mnCiHfH.jpg?1

aDzaPDH.jpg?1

Ve mutlu son,

AQGgRA4.jpg?1

Yardımları dokunan herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Özen
(düzenlendi)

Aytaç hayırlı olsun kardeş , bugun tam sen çıkarken ben girdim ustaellere :) Sabri usta bahsetti gösterge montajından , güle güle kullan inşallah :) Bu arada benim Usta Eller e ilk gidişim, herşeyi geçtim gerçektende o güleryüzlü, samimi yaklaşım, karşılama , uğurlama herşeye bedel ;)  

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aytaç Tan

Aytaç hayırlı olsun kardeş , bugun tam sen çıkarken ben girdim ustaellere :) Sabri usta bahsetti gösterge montajından , güle güle kullan inşallah :) Bu arada benim Usta Eller e ilk gidişim, herşeyi geçtim gerçektende o güleryüzlü, samimi yaklaşım, karşılama , uğurlama herşeye bedel ;)  

Ben çıkarken birisi geldi ama o senmişsin demekki. Çok sağol, Ve gerçekten çok güleryüzlüler söylediklerinin doğruluğunu teyit ederim :)

ilk yapılması gereken degişim bu kasada :nazar:

Kesinlikle çağlar abi. İçerden başlamak daha güzel bence. Çünkü normal olarak aracın içinde vakit geçiriyoruz. Dışına yapılan modifiyede iyi ama içi daha bir başka :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...