İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiesta Modifiye

Ali Öztürkk

Recommended Posts

Ali Öztürkk

Photoshopta aşağıdaki gibi araç ızgarasını birleştirdim. Aracımın alt ile üst ızgara arasına film çekip aşağıdaki resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum. Abartıyı sevmem sade ve hırçın olsun yeter :p

P3MXk8.jpg

glom8N.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu yeni Fiesta eski kasasından bence daha haşin duruyor.Dün akşam yakından gördüm ön görünüm gerçekten hoşuma gitti diyebilirim.Özellikle yan çizgilerin ön kaputla felan uyumu fena olmuş.Fazla bişiler yapmak kişiye özel haşinlik olacaktır. :tongue:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersin Karaman

bence hiç oynama yapma kardeşim böyle daha ii bedede aynısından var plakanın kenarını kesip yapıştıma yap bence yeter

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ben orijinal halini daha çok beğendim ama önemli olan sizin beğenmeniz.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

dışındaki ve içindeki krom şeritleri de yaparsanız, çok daha güzel olacaktır orijinalinden. ya da paralel ince kromlar da siyah kaplanıp, yalnızca krom çerçeve de kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Tabi ki zevk meselesi ama önemli olan sizin beğenmeniz......

Yorum bağlantısı
Ali Öztürkk

Sevgili Adminler, Ugur kamil'I bu konudan banlayabilirmisiniz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Şimdi tam bir köpekbalığı yada balina mı hangisi ise o olmuş.Bu nedir ?

St haricinde sade olanlarda cidden yakışmıyor.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Photoshopta aşağıdaki gibi araç ızgarasını birleştirdim. Aracımın alt ile üst ızgara arasına film çekip aşağıdaki resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum. Abartıyı sevmem sade ve hırçın olsun yeter :p

P3MXk8.jpg

bence orjinali daha güzel ama ille yapıcam diyorsanız şu şekilde daha hoş oluyor sanırım :) benim şahsi fikrim tabi. detaylara takılmayın paintle 2 dakikada bu kadar oluyor:)

iDphkDi.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...