Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum abilerime kardeşlerime sorucak cok sorum var baştada Vossen 18 jant acaba benim arabama olur mu? arabam Ford Focus 2011 model hb Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum abilerime kardeşlerime sorucak cok sorum var baştada Vossen 18 jant acaba benim arabama olur mu? arabam Ford Focus 2011 model hb Olmasına olur da Apaçi focus'undan başka bişeye benzemez Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Olmasına olur da Apaçi focus'undan başka bişeye benzemez Saygı değer abim ya bazıları diyor olmaz filan diye bir kaç jantcıya sordum olmaz dedi ? kafam iyce karıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Saygı değer abim ya bazıları diyor olmaz filan diye bir kaç jantcıya sordum olmaz dedi ? kafam iyce karıştı. Paşam spacer vs bi şekilde uydurulur.. ama boşver Orjinal ekipman iyidir ya da ST veya RS jant tak Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Paşam spacer vs bi şekilde uydurulur.. ama boşver Orjinal ekipman iyidir ya da ST veya RS jant tak Abi o jantlardan herkes ' de var ama ben focus ' da Vossen hiç görmedim farklılık yaratmak istiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Abi o jantlardan herkes ' de var ama ben focus ' da Vossen hiç görmedim farklılık yaratmak istiyorum Vossen jant'a para verene kadar... Çook iyi bi lastik tak kafan rahat olsun Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Vossen jant'a para verene kadar... Çook iyi bi lastik tak kafan rahat olsun Abi onuda takarız şu yaştada yapmıycaksam evlenincemi yapcam Yorum bağlantısı
Hakan Saraç 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 (düzenlendi) apaçi falan olmazsın kardeşim gayet de güzel olur ölçüleri uygunsa. beğeniyorsan tak sonra içinde kalmasın başkaları istemedi diye.. vossen jant güzel bi tasarıma sahip.. 6 Mayıs 2014 tarihinde Hakan İyisaraç tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 görünüm keyif meselesidir, olur mu olmaz mı ise matematik meselesi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 5x108, 8.5" ET52.5 sizin için neler ifade ediyor ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 5x108, 8.5" ET52.5 sizin için neler ifade ediyor ? Olmazın matematikçesi mi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Olmazın matematikçesi mi Bizim Türk Milletinde olmaz diye birşey yok Eren.. Yeterki istesin eksta bijon açandan, olan bijon deliğini kaynakla kapatan, içine tornadan çıkmış bilenzik takandan tutta ne ararsan var 2 Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 apaçi falan olmazsın kardeşim gayet de güzel olur ölçüleri uygunsa. beğeniyorsan tak sonra içinde kalmasın başkaları istemedi diye.. vossen jant güzel bi tasarıma sahip.. Aynen öyle kardeşim dedigin gibi katılıyrum Bizim Türk Milletinde olmaz diye birşey yok Eren.. Yeterki istesin eksta bijon açandan, olan bijon deliğini kaynakla kapatan, içine tornadan çıkmış bilenzik takandan tutta ne ararsan var banada olmaz filan dediler ama uydurduklarını söylediler. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Adı üzerinde uyduruktan birşey olur.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 uyar, otoparkta fotoğraf çekimi için uyar, ailemi alıp tatile gitmem ama o uyanla 3 Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 uyar, otoparkta fotoğraf çekimi için uyar, ailemi alıp tatile gitmem ama o uyanla Aile aracı degıl zaten kendım tek bınıyorum aile aracı olsa zaten yaptırmam. Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 kendim de binmem 45 yaşında bi insan için binmemen gayet normal binersen anormal olur :D benim yaşım daha 22 ve ilerdede focusun üstünü kestirip cam tavan yapcam zevk meselesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 45 yaşında bi insan için binmemen gayet normal binersen anormal olur :D benim yaşım daha 22 ve ilerdede focusun üstünü kestirip cam tavan yapcam zevk meselesi Göksel ağbinin dediği gibi: uydururuz diyenler, yolda tekerin fırlama ihtimali ile yapılan uyduruk sistemler kullanır, canımı sevdiğim için binmem demiştim, sunroof mesela benim için olmazsa olmaz ama 2. arabam da cupra, sakin gidemem yollarda, sunrrof rüzgar sesi yapıyor otomotiv hep zevk meselesidir yoksa yüzlerce değişik kombinasyon satılmazdı Yorum bağlantısı
Hasan Çayırlı 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Göksel ağbinin dediği gibi: uydururuz diyenler, yolda tekerin fırlama ihtimali ile yapılan uyduruk sistemler kullanır, canımı sevdiğim için binmem demiştim, sunroof mesela benim için olmazsa olmaz ama 2. arabam da cupra, sakin gidemem yollarda, sunrrof rüzgar sesi yapıyor otomotiv hep zevk meselesidir yoksa yüzlerce değişik kombinasyon satılmazdı o zaman bitane bmw 5.20d alcaksın ne sunrofu ses yapar ne jantı cıkar 2005 2006 bıtane pederde var onerırım sana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 jantların bijon delikleri kaynaksızsa sorun çıkmaz da, enjektörle uğraşamayız biz fordcular 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Ben de fiestaya 18" focus st takmayi planliyorum. Bi ustaya sordum 8lik insaat demirini cakariz diskin ustune bijon niyetine dedi. Bi de fiesta cabrio yapmayi planliyorum. Bagaj kapagini sokucem tavani kesicem on camdan da. Arkaya nasil branda ya da hard top yaparim onu çözemedim. Usta da bulamıyorum ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Ben de fiestaya 18" focus st takmayi planliyorum. Bi ustaya sordum 8lik insaat demirini cakariz diskin ustune bijon niyetine dedi. Bi de fiesta cabrio yapmayi planliyorum. Bagaj kapagini sokucem tavani kesicem on camdan da. Arkaya nasil branda ya da hard top yaparim onu çözemedim. Usta da bulamıyorum ne önerirsiniz? İnşaatın tepesinden 8lik demirin üstüne düşsün emi Şaka di mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts