Hasan Varnalı 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 daha önceki aracım focus 2 tdci dı şimdi focus 3 aldık benzinli yanlız bunda bişi farkettim yada bana öyle geliyor sanki focus 2 nin direksiyonu daha sağlam gibi sanki focus 3 direksiyon kopcak gibi geliyor tabii kopacağı yoktur da öyle bi his oluşuyor yol tutuş olarakta bu araçta esp olmasına rağmen focus 2 daha iyi gibiydi ve yolda daha tok duruyordu bunlar banamı geliyor yoksa böylemi herkeste gerçekten.Ama şuda varki albenisi daha yüksek bunun sanki Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Focus 3 kullanıcısını şımartıyor bu da insanoğlunun ister istemez hoşuna gidiyor. Direksiyon için ise F2, F3'ten daha hisli, F1 ise F2'den daha hisli gelir bana. Yol tutuş için ise ikinci verdiğim örneği yine kabullenirim Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 daha önceki aracım focus 2 tdci dı şimdi focus 3 aldık benzinli yanlız bunda bişi farkettim yada bana öyle geliyor sanki focus 2 nin direksiyonu daha sağlam gibi sanki focus 3 direksiyon kopcak gibi geliyor tabii kopacağı yoktur da öyle bi his oluşuyor yol tutuş olarakta bu araçta esp olmasına rağmen focus 2 daha iyi gibiydi ve yolda daha tok duruyordu bunlar banamı geliyor yoksa böylemi herkeste gerçekten.Ama şuda varki albenisi daha yüksek bunun sanki Önceki arabanız kaç model bilmiyorum ancak, altınızdaki sıfır araba , sıfır araba ile ikinci eli kıyaslamamak lazim.. tek parmakla dönen bir direksiyonun var daha ne istiyorsun Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2014 Önceki arabanız kaç model bilmiyorum ancak, altınızdaki sıfır araba , sıfır araba ile ikinci eli kıyaslamamak lazim.. tek parmakla dönen bir direksiyonun var daha ne istiyorsun araba 2014 te o konu tartışılmaz çok şükür ama diğer aracımızda dönüyordu tek elle Focus 3 kullanıcısını şımartıyor bu da insanoğlunun ister istemez hoşuna gidiyor. Direksiyon için ise F2, F3'ten daha hisli, F1 ise F2'den daha hisli gelir bana. Yol tutuş için ise ikinci verdiğim örneği yine kabullenirim f1 sürmedim ama sanırım tespit doğru Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 F1 hidrolik, f2 dizel ehpas, f3 ise epas kullanıyor direksiyonda. Gittikce elektrikleştiler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts