Çağlar Adakoğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşımda 2008 laguna3 var.Gri (taş giri).Araç 170 binde.2 parçada boyası varmış.Hız sabitleyici deri,ısıtma koltuk,xenon dlu bir araç zaten Dynamique.Bir tek sunroof yok..Neyse ayrıntılar çok uzar Arkadaşım benim mondeo ile takas edebileceğini yada aracımı satarsamda yinede satabileceğini söyledi ciddi ciddi.Aracı görmedim ama bir sıkıntısı olsa söylerdi zaten. Benim için parasal anlaşmadan öte Laguna 3 bana mondeoyu unuttururmu ? Lagunanın belli kronik arızaları varmıdır ? Yada ben Volvo s40 üzerine yoğunlaşmaya devammı etmeliyim.Aslında honda ve skoda superb içinde değerlendirmelerim vardı.Skodanın km düşük bulmak mondeo gibi imkansız neredeyse.Hondayıda vergisi yüzünden eledim.Çünkü karar verme vaktim yaklaşıyor.Acelem yok aslında ama para durdukça eriyip biter Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.LAGUNA 3 beni üzermi.Saygılar. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 (düzenlendi) 105 hp olan 1.5 dci motor var bunlarda.performans açısından sıkıntı olmaz hatta mondeo dan sonra rampalarda vs. biraz daha rahat edersiniz tork meselesi turbo meselesi. 2 kez bindim.1 kezde vale iken kullandım.benim bindiğim privilege sanırım full olanıydı. Ama en kötü yanı BENCE iç aksamı.yani teyp,ön konsol,kadran bence çok zevksiz.benim bindiğim biraz yıpranmıştı tabi tıkırıtılar geliyordu.Kliması baya ilginç ufak bi tuş topluluğu arasında ekranı var. + ları : model yüksek,yakıt olayı güzel,motor bilindik,6 ileri - leri : satarken adama kan kusturur ,nette parça sıkıntısı yaşayanlar var ( okuduklarım bu yönde ben görmedim ) ,Ve bence en önemlisi üretimden kalkmış bi model. Bunlar benim fikirlerim 9 Mayıs 2014 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Bu arada araç 1.5 dCi Privilege miş şimdi aklım takıldı sordum tekrar.O bana Privilege şöyle,Yok Dynamique böyle ,diğerlerinde artısı eksisi şöyle derken akımda Dynamique diye kaldı demekki içi bejmiş.Sanırım Privilege lerin ekstrası içininde bej olmasıymış. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Laguna acaba kimsenin bilmediği kapalı kutu bir araçmı acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Megane kullanıcısı olarak, temiz bir 2.0dci bulursam (1.5dci 105'lik kullandığımdan) gözüm kapalı alırım. 105hp'lerin laguna'ya biraz az kaldığını, tüketimin 7'li rakamlarda olduğunu belirtmekte fayda var. Motor zaten 15. yaşına girmek üzere. Parçada asla sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Elbet kronik hatası olacaktır aracın ama illallah edeceğinizi düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 Megane kullanıcısı olarak, temiz bir 2.0dci bulursam (1.5dci 105'lik kullandığımdan) gözüm kapalı alırım. 105hp'lerin laguna'ya biraz az kaldığını, tüketimin 7'li rakamlarda olduğunu belirtmekte fayda var. Motor zaten 15. yaşına girmek üzere. Parçada asla sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Elbet kronik hatası olacaktır aracın ama illallah edeceğinizi düşünmüyorum. Sani bey anladığım kadarıyla 1.5 lik motor 15 senelik derken eski reno motorlarımı bunlar ? Yani yeni nesil 1.5 değil yani değilmi.Yani meganlardaki aynı motorlar mı ) Birde 2.0dci lere çok istiyorlar piyasada.Beni 4-5 bin daha zorlar gibi.35 ten başlıyor ve oraya kadar çıkamam herhalde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Tabii, bildiginiz 1.5 tir. Yeni tip eski tip diye bi sey yok Sadece olani biraz daha gelistirir. Yeni tek dizel motoru 1.6 dir ki, o da maalesef yok laguna larda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts