Mustafa Erhan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Arkadaşlar Clio varken içeride bir tuş vardı bastığımda tüm kapıları içeriden kilitleyebiliyordum. Focusda bu yok mu? Şoför kilidini kilitlediğimde sadece orası kilitleniyor... Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 bende naylon renonun o özelliğini c-max ım da arıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Bizin Fiesta flairde bile var focusta nasıl yok anlamadım şoför kapısını içerden kitleyince bütün kapıları kitliyor Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 Normalde bende öyle biliyorum ama olmuyor... Yoo mu bi ayarı falan? Yorum bağlantısı
Ünal Öztürk 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Şoför tarafındaki kapıyı kitlediğinizde (kapı açma kolunun altındaki mandal) bütün kapılar kapanır. Hatta otomatik kilitleme modunu programlarsanız (forumda bulabilirsiniz) yola koyulduğunuzda hızınız 10-15 km/saat olduğunda kapılar kendiliğinden kilitlenir Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 Öndeki kapı kollarını içeriye doğru ittirdiğinizde 4 kapıyı kitlemesi gerek Bende olmuyor usta nasil ayarlayacam? 99 model arac. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Arkadaşlar Clio varken içeride bir tuş vardı bastığımda tüm kapıları içeriden kilitleyebiliyordum. Focusda bu yok mu? Şoför kilidini kilitlediğimde sadece orası kilitleniyor... Focusta da bu özellik var ancak sizin merkezi kilitinizde maalesef sorun var.. Yoksa şoför tarafından kitlediğinizde 4 kapı da kitlenmeli.. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 Nasi ayarlanir? Ek olarak aracin kapilari kilitliyken disaridan bastigimda ilk once sofor aciliyor sora bastigimda diger kapilar aciliyor bununla alakali olabilir mi? Ben baglantili oldugunu dusunuyorum. Disaridan bastigimda 4 kapi acilsin istiyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Nasi ayarlanir? Ek olarak aracin kapilari kilitliyken disaridan bastigimda ilk once sofor aciliyor sora bastigimda diger kapilar aciliyor bununla alakali olabilir mi? Ben baglantili oldugunu dusunuyorum. Disaridan bastigimda 4 kapi acilsin istiyorum. Aracın yanındayken kumandadan açma ve kapama tuşuna aynı anda 3 saniye basın, tek tıkta tüm kapılar açılsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Olmuyor hocam o sekilde malesef. Denedim hatta 5 sn tuttum. Yorum bağlantısı
Ersin Şahin 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Merkezi kilit sisteminizi deaktif etmişsiniz kontak acik konumuna getirin araci calistirmayin sofor tarafi kilidi 3 kez kapa ac kapa ac kapa ac sonra kontağı kapatip 3 kez kapa ac kapa ac kapa ac bi sinyal sesi duyacaksin sonra kontagi aç araci calistirma sinyal sesi duyana kadar ya 2 yapmada yda 3 yapmada duyulur kapa ac kapa ac normalde 10 km hiza cikinca otomatikvkilidi aktif hale getirmek icin kullaniliyor bu ama merkezi kilit sistemi aktiflikten cikmisti benim aractada bu işe yaradi bir deneyin derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts