Aydın Perçem 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 C-Max ın parkları kendi kendine yanar mı? Aracı otoparka bıraktım, 2-3 saat sonra geldiğimde parklar yanıyordu, aracı açıp ışığı kapatayım dedim, düğme zaten kapalıydı.. Başka bir sebepten yanabilir mi? Bana bir şey mi anlatmaya çalışıyor bu C-Max? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 İlginç Hiç başıma gelmemişti böyle birşey. Parklar ile ilgili bir yerde kısa devre olabilir mi? Umarım yoktur. Bu arada düğme zaten kapalıysa parklar hala yanıyormu? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Abi hani olmaz ya yine de içimde kalmasın diye soruyorum. Aracı park edip gittiğinizde farları söndürürken yanlışlıkla off konumundan bir tık daha sola çevirmiş olmayasanız? Hani bastırıpta sola çevirince sadece parklar yanar ya. Belki o pozisyonda falan kalmıştır dikkatinizden kaçmış olabilir mi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Abi followme gündüz farı falan taktırdınmı veya bir işlem yapıldı mı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 havalar yağmurlu nemli, acaba bunla alakalı bir kısa devre olabilirmi? benim başımada gelmemişti. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 İlginç Hiç başıma gelmemişti böyle birşey. Parklar ile ilgili bir yerde kısa devre olabilir mi? Umarım yoktur. Bu arada düğme zaten kapalıysa parklar hala yanıyormu? Evet ona şaşırdım ben de.. Abi hani olmaz ya yine de içimde kalmasın diye soruyorum. Aracı park edip gittiğinizde farları söndürürken yanlışlıkla off konumundan bir tık daha sola çevirmiş olmayasanız? Hani bastırıpta sola çevirince sadece parklar yanar ya. Belki o pozisyonda falan kalmıştır dikkatinizden kaçmış olabilir mi Yok Eren, gözle kontrol ettim. -1 de değildi pozisyon, dikti, yani 0 konumu. Abi followme gündüz farı falan taktırdınmı veya bir işlem yapıldı mı Mehmet hocam gündüz farı rölem var, ama parklarla alakası yok. Gündüz ledleri yanmıyordu, ön arka parklar yanıyordu. havalar yağmurlu nemli, acaba bunla alakalı bir kısa devre olabilirmi? benim başımada gelmemişti. Lokman abi sonradan tekrar yanmadı abi, sanmıyorum.. Bi daha bakayım bu arada.. Yanmıyor.. Aklıma alarmla ilgili bir şey geldi, acaba aracı bir zorladı da ondan mı açık kaldı? 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Aklıma alarmla ilgili bir şey geldi, acaba aracı bir zorladı da ondan mı açık kaldı? Alarm çalarken lambalar yanıyorsa, olabilir neden olmasın. Yarın sabah arabayı bi salla bakalım olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Alarm çalarken hatırladığım kadarıyla dörtlüler yanıyordu. Ama alarmı susturmadığımızda acaba parklara mı geçiyor.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 İlk şüpheli alarm modülü bence. Gizlice izlenmeli yada sorgulanmalı. 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Beni bir daha bu otoparka bırakma diyor galiba abi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Abi hani olmaz ya yine de içimde kalmasın diye soruyorum. Aracı park edip gittiğinizde farları söndürürken yanlışlıkla off konumundan bir tık daha sola çevirmiş olmayasanız? Hani bastırıpta sola çevirince sadece parklar yanar ya. Belki o pozisyonda falan kalmıştır dikkatinizden kaçmış olabilir mi Bende bu özelliği geçen farkettim amacı nedir bunun ne işe yarıyor? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Alarm dörtlüleri yakıyor sadece parklarla ilgisi yok diye biliyorum. Bence de ya bir kısa devre var, ya da takılan bir modül felan ile ilgili olabilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Aydın bencede far anahtarında sola doğru en son noktaya çevirdiğinde göstege lambaları yanmadan sadece parkları yakıyor, onda kalmış olabilirmi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Bende bu özelliği geçen farkettim amacı nedir bunun ne işe yarıyor? Eğer parkları açık unutup aşağı inerseniz araba sinyal sesi veriyor ama bastırıpda parklara alırsanız sinyal vermiyor Ben bu farkı gördüm sadece. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 (düzenlendi) Aydın bencede far anahtarında sola doğru en son noktaya çevirdiğinde göstege lambaları yanmadan sadece parkları yakıyor, onda kalmış olabilirmi? Araçtan inip uzaklaşırken defalarca araca baka baka uzaklaşan, defalarca araca çift kilit yapan pimpirikli biriyim, ışıkları nasıl farketmedim ki? Abi pozisyondan emindim ama sanırım başka açıklaması yok.. En sola çevirmiş olabilirim.. 10 Mayıs 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Eğer parkları açık unutup aşağı inerseniz araba sinyal sesi veriyor ama bastırıpda parklara alırsanız sinyal vermiyor Ben bu farkı gördüm sadece. İç ışıklar yanmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 İç ışıklar yanmıyor. ona dikkat etmemişim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Benim araca su girdiği dönem, farlar kapalı iken marşa bastığımda farlar yanar gibi olmuştu bir ara.. Nem sebebi olabilir belki.. Belkide gizli bir özellik dahadır Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Tek açıklaması var o da akü problemi. Benim de başıma farklı şekilde geldi. Bu araçlarda akünüz çok zayıfken veya bitmeye yakınken farlar kendi kendine yanıyor (kontak açık iken, düğme kapalı konumda iken). Farları açıyorsunuz sadece parklar yanıyor. Bunun gibi değişik tepkiler veriyor. Sorun akünüzde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts