İçeriğe Yönlendir

Mgs Sorunlar Ve Yorumlar

Ünal Doğar

Recommended Posts

Ünal Doğar

Arkadaşlar reklam olsun diye yazmıyorum, sadece forumdaki lpg konusunda mağdur arkadaşların aynı mağduriyeti yaşamaması için yazıyorum.Firma sahibi Fethi Bey sevdiğimiz bir abimizdir.Motor yenileme alanında Hollanda'da daha önce 10 yıl kadar çalışmıştır.Şu anda Kendi Lpg firması MGS'yi kusursuz hale getirmiştir diyebilirim.Ürünleri inceleme ve deneme fırsatım oldu.Obdli kit kusursuz diyebilirim.Arıza ışığı yakmama ve benzindeki performansın aynısını verme garantisi sunuyor.Fethi ustam Adıyaman Şambayat mevkiinde faaliyet gösteriyor, bayileri var, özellikle Adıyaman ve çevresindeki arkadaşların dikkatine.Kit incelemesine gelecek olursak.

Enjektörler: HANA 1.9 ohm 100000 km gözü kapalı götürür, bir diğer artısı da firma enjektörleri valtek çıkışa uygun fabrikadan özel ürettirmiş.

ECU:Piyasadaki Zenit OBD ecu sunun daha kusursuzu firma için ürettiriliyor. Aracın kendi Ecusu üzerinden bağlantı yapıldığı için;performans,tasarruf,güven kendiliğinden geliyor.

Regülatör:Ustamın kendi tasarımı, regülatör girişinde artı bir filtre daha var, diyafram ve regülatör dökümü Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerin nano teknolojiyle çalışan fabrikalarından ithal.75000kmde sadece regülatör girişindeki filtrenin değişmesi kafi.Regülatörün bir özelliği de 60 beygir ile 300 beygir arası tüm araçlara takılabilmesi.

Kısacası kit her yönüyle kalite kokuyor.Ustalığa gelecek olursak Fethi ustam kadar titiz bir insan sektörde sınırlıdır.Yazdıklarımın hiçbiri reklam amaçlı olmayıp bilgilendirme amaçlıdır.Kaliteli kit, kaliteli işçilik=Tasarruf.Ürün ile ilgili bilgi almak isteyenler linkten ulaşabilir cep nosu bizzat Fethi Ustamın:http://www.mgsgas.com/iletisim.html

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Adıyamanda çalışırken bu ustanın methini duymuştum.Giden arkadaşlar memnundu.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ali Kabasakal

Merhabalar.Bu konuda 1-2 haftadır arastırma yapıyorum.genel bilgiler ünal doğarın verdiği şekilde ama epi topu bu konudan bahseden ünal doğar gibi bilgi veren 1 kişi var cevap vermiyor birebir iletişimde mgsnin adını dahi anmıyor :)
birkac uygulama yaptıran var sorunsuzum diyor ama eski konularına baktıgımda ufak tefek sorunları olmuş

Firma sahibi ile birebir görüştüm aşırı bir bilgi verişi yok benim ürünüm iyi farkım bu şu dedi..Anlamadıgım nokta ise diğer kitlerden regülatörü sayesinde daha fazla tasarruf ve performans acısından  benzıne oranla %5 + daha ıyı dedı..benzinden daha ıyı oldugunu belırttı olabılır mı bılmıyorum ama böyle bırsey mumkun oldugunda yaşatmazlar gibime geldi..firma yetkılısı mekanıkcı dıye bılıyorum yurt dısı baglantısını bılıyorum(yanı okudum duydum) 
güneydogu da un yapmıs fakat anadoluda yada forumlarda hemen hemen hıcbır bılgı yada kit ıncelemesı yok

teknık olarak ınceleyen mcs elektronık var fakat detaylı bılgı yada kesınlık söz konusu değil..

benım ıletısımım ıse bır kiti en iyi yapan (özelikle ucuz kitler ve ortalama kitler de dusuk devırler sehır ıcı kullanım ıcın sorun yokken yuksek devırlerde kapasıteye yetısememekten dolayı zamanla arızaya sebep durumların olusması) enjektör regülatör ecu genelde aynı yazılım ztn...

Bu arastırma ıcıne gırme sebebım bır kıt tamamen muazzam olamıyor oluncada pahalıya kacıyor.. madem öyle eskıden pc toplardık toplama pc bulurduk kıtı neden bulamayalım deyıp halıhazırda atıker olan kıtıme bır adet regulatör ve valtekten zıyade matrıx kehın muadılı enjektör arayısına gırdım..

regülatör için romano ve landirenzo zavoli tartarını mgs atıker sr6  önerılerı aldım.enjektör içinde pıyasadan farklı olarak hana dymco ve landirenzo  atiker gold önerileri aldım..bu obdlı ecu muhabbetını hıc anlamadım sanırım oblı olursa enjektör regulatör uyumunda sıkıntı olmuyor ama ecu mu degıstırmeden bahse konu ön takım ıle degısımde uyum saglar mı net bır cevaba ulasamadım.benım gıbı uygulamaya gırenlerden dymco enjektör tartarını kıtte verım alamadıgı sonucuna ulastım..

mgs murat fethı beyle ıletısıme gectım  bana gereklı malzeme ve yazılımı gonderebılecegını belırttı fakat ısrarla fıyat vermedı gelıs fıyatına vercem uygun bır ustaya yonlendırcem yazılımınızı bır arastırın dedı..Ama belırttıgım gıbı kendısının reklamını yapanlardan net bır cevap asla alamadım..UYum problemı ıcın özellıkle..fethı murat bey abımızıde takdır edıyorum bazı seyler ıcın nasıl atıker ugrastı ıse oda ugrasıyor ama onu farklı kılan ne özellıkle kendı tasarımı regülatörünü hıcbır ınceleme bulamadım..MGS regüğlatör ıcınse gırıs kısmında bulunan fıltre ıcın bır yerden 40bn km baska bır yerde 75bın km de degısım söz konusu ıdı..ve mgs kıtlerı mademkı uzun ömurlu ıse neden klişe olan 2 yıl garantı muhabbetı hem musterı cekmek hemde kalıteyı gostermek adına 2 yıl/100.000 km yerıne 3 yıl /120-150.000 km değil bu ve benzeri şüphelerimden dolayı güven alamadım..

forumda bilgisi olanlardan paylaşmasını rica ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...