İçeriğe Yönlendir

Mondeo 3 - Sony 6 lı Cd Calar Sıkıntısı

Fatih Avcı

Recommended Posts

Fatih Avcı

Abi o surekli çıkıyor yolda giderken bile teyp kapanıyor o yazı çıkıyor açılıyor kırıcam teyp o derece artık sürekli oluyor

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Teybi sök, bir elektrik kablolardan direk geliyor diğeri kontaktan geliyor olması lazım..Kontaktan gelen arasıra kesildiği için teyp bir saat sonra kapanıyordur..

Yorum bağlantısı
Fatih Avcı

Teybi sök, bir elektrik kablolardan direk geliyor diğeri kontaktan geliyor olması lazım..Kontaktan gelen arasıra kesildiği için teyp bir saat sonra kapanıyordur..

Abi ben çıkaramamki onu koca teybi nasıl çıkarayım. =)

Bu arada benimki sürekli kapanıp açılıyor yolda giderken bile.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi ben çıkaramamki onu koca teybi nasıl çıkarayım. =) Bu arada benimki sürekli kapanıp açılıyor yolda giderken bile.

One hour yazısını yolda farketmen mümkün olmadığından bir saat sonra teyp kapandığında kapanıp açıldı sanıyor olabilir misin ? ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Avcı

Yok abi yolda giderken 3 dakkada bir one hour yazıp kapanıp açılıyor bazen hiç olmuyor ama Son zamanlarda sürekli öne hour yazıp kapanıp açılıyor.

maslağa uğrarsanız bakalım

Çağlar abi yarın bir aksilik olmazsa gelebilirim. Hemde tanışmış oluruz.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

benim teyp işi tamamdır,arkadaşlar.katkılarından dolayı fatih keskin e ,çağlar abimize,serkan toker kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

benim teyp işi tamamdır,arkadaşlar.katkılarından dolayı fatih keskin e ,çağlar abimize,serkan toker kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum...

Güle güle kullan.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

IBAN vermeyi unutmuşsun :p:)

Tam yerinde ve süper bir espri :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Avcı

Abiler bu teybi kiracagim teyp radyo modunda bir anda kapanıyor açılıyor ekranda sony cd sistem yaziyor

Yorum bağlantısı
Fatih Avcı

Dediğim yere baktınız mı ?

Abi çağlar abinin yanına uğrayacaktim uğrayamadim o ilgilenecekti gıcık oldum bu teybe.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Abiler bu teybi kiracagim teyp radyo modunda bir anda kapanıyor açılıyor ekranda sony cd sistem yaziyor

fatih kardeşim benim teyp dede bire bir seni teyp de olan aynı şeyi yaşadım.ve ankara bulup aldım(serkan toker sağolsun)

yapacak bir şey yok .tamirine de kimse yanaşmıyor.

bu konuda serkan toker in bir projesi hayata geçti.onunla irtibata geç sorunun çözülür inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

benim de cd çalarken ses çok net baslar tizler iyi fakat radyoyu açtığımda ses boğuk geliyor biraz. neden olabilir?antenle mi ilgilidir, yapılabilecek bir ayarı falan var mıdır?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Onur Bilseloğlu

Merhabalar,

Konuyu hortlatayım diyorum :)

Aracımı aldığımda Cd çalmıyor ve ekranı çok kirliydi. Ekran değişimi, CD changer'ın dişlilerinin değişimi ve 1-2 yerdeki lehim atıklarının onarımını yaptırdım. 

Ancak kendi kendine kapanıp açılma sorunum devam etmekte. AF-TA vs. kapatıldı ve hafızaya alma işlemi yinelendi, sorun aynen devam. Yalnız dikkat ettim, 89-88 gibi frekanslarda daha çok yapıyor.

Ve ilginç bir bilgi olarak, belki denk geldi belki de gerçekten bir farklılık var, Ankara'da bayram boyunca radyon hiç kapanıp açılmadı, sorunsuzdu. Sizce?

Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Sinan Menekşe

Konuyu bende tekrar hortlatayım dedim sorun çözülmemiş gibi

Bende de var sony teyp ve sureklı cd ye geçip tekrar radyoya geçiyor nasıl olcak bui iş ? 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Erhan Tayar

Benim teypte birkaç tane Cd takılı kalmış ve çıkmıyor. (6lı)

Maslak'tay ım. Çözüm öneriniz var mı ?

Yorum bağlantısı
Erhan Tayar

Arkadaşlar orijinal teybi (cd 132) araca takacağım fakat AUX bağlantısı hazır halde bağlı mıdır yoksa bir Aux kablosu ile teyp ve torpido arasında bağlantı kurmam gerekiyor mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...