Emir Karadağ 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Arkadaşlar fiestama amerikan park taktırdım. Farlar kapalıyken sinyal verince sinyallere birlikte parklarda yanıp sönüyor. Ne yapmam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Emir hemen taktırdığın yere gidiyosun,bağlantıları kontrol ediyolar.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Muhtemelen tesisatta sorun var,acil bakılmalı... Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Elektrikçide taktırdım. Bu sorunu yapınca söktürdüm. Adam dedi biraz üstünde çalışayım haber vericem dedi.Modülde sıkıntı olabilir mi? Elektriçide yaptırdım. Bu sorunu yapınca söktürdüm. Biraz üstünde çalışayım haber vericem dedi. Muhtemelen tesisatta sorun var,acil bakılmalı...Elektrikçide taktırdım. Bu sorunu yapınca söktürdüm. Adam dedi biraz üstünde çalışayım haber vericem dedi.Emir hemen taktırdığın yere gidiyosun,bağlantıları kontrol ediyolar..Elektriçide yaptırdım. Bu sorunu yapınca söktürdüm. Biraz üstünde çalışayım haber vericem dedi. 12 Mayıs 2014 tarihinde Emir Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kucucuk bi modul 2 kablo var neyin ustunde calisacakmis 1 Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Kucucuk bi modul 2 kablo var neyin ustunde calisacakmis Ters baglamis olabilir. Kabloyu kesip yapmasi lazim distan acip baglanti almicak Valla öyle dedi abi bugün uğrayavam yanına Yorum bağlantısı
Naci Özkan 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Sorunun cozumu icin soylemiyorum ama park ampullerini cikartirsan daha hos durur bence Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Mercekli led park ampülü aldım çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Forumumuzda talip eren abimiz satıyor,ondan alsaydınız keşke.. Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Forumumuzda talip eren abimiz satıyor,ondan alsaydınız keşke Ondan alıcaktım da diğer modelden üretmiyorlarmış. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Ondan alıcaktım da diğer modelden üretmiyorlarmış. Şuan sattığı çok iyi mesela...içerden ayarlanabiliyor renk şiddeti ve bir tuşla sistemi devre dışı bırakabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Forumumuzda talip eren abimiz satıyor,ondan alsaydınız keşke.. Hakan kardeşim bende Talip Bey den almaya niyetlendim ama montaj davasından dolayı vazgeçmiştim.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hakan kardeşim bende Talip Bey den almaya niyetlendim ama montaj davasından dolayı vazgeçmiştim.. Hocam; Bende şuan lastik kaplı taş olandan mevcut ve ikiside açıldı...en kısa zamanda bu modüllü olana geçeceğim...talip abi her konuda destek verir. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hocam; Bende şuan lastik kaplı taş olandan mevcut ve ikiside açıldı...en kısa zamanda bu modüllü olana geçeceğim...talip abi her konuda destek verir. Hakan,formda bu konu vardı ama bulamadım.Bana linkini bi yollarmısın sana zahmet be abim.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hakan,formda bu konu vardı ama bulamadım.Bana linkini bi yollarmısın sana zahmet be abim.. Hemen hocam.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247493-otomatik-far-follow-me-home-amerikan-park/#entry2065913 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hemen hocam.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247493-otomatik-far-follow-me-home-amerikan-park/#entry2065913 Hakan'ım çok teşekkür ediyorum.Bu arkadaşa artım Ö.M den ulaşacağım... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hakan'ım çok teşekkür ediyorum.Bu arkadaşa artım Ö.M den ulaşacağım... Hocam ürünleri cidden çok kaliteli..düşünmeden alabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hocam ürünleri cidden çok kaliteli..düşünmeden alabilirsiniz.. Hakan,kalitesinden zaten şüphem yok.Formda kullanıp övgü dolu yazılar yazanlar çok.Tek sıkıntı montaj Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Hakan,kalitesinden zaten şüphem yok.Formda kullanıp övgü dolu yazılar yazanlar çok.Tek sıkıntı montaj Hocam; Gerekirse telefon ile irtibata geçin montaj aşamasında...elinden geldiğince kolaylık sunar Talip abi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts