Fatih Öztürk27 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Benim alt komşu Suriyeli, benim disk ve Balata değiştirdim gün eve geldim arabanın teker yok balatalarda yok. Adamım aldı geldi balatayı kendisi değiştirdi. Biraz karıştırmanın az cesaretle sök tak yapmanın bence zararı yoktur. Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Yakıt sistemi hariç çogu yerini sökerim takarım tabi evde müsayit hem müstakil hemde bahçe içi yakıt sistemindende korkuyorum.birşey olur diye Yorum bağlantısı
Yunus Çözgen 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Bahsettiğiniz silikon yapı marketlerde bulabilirmiyiz. birde illa siyah olanından mı olması lazım. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Siyah sırıtmaz. Parça ve camın o kısmı siyah olduğu için siyah diyoruz. Yapı markette bulunur. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Focus 1 lerin kanayan yarasıdır..%90 ında o açıklık vardır. Polen filtresi değişimi sonrası ortaya çıkar. bendeki 2009 model araçta da bu aralık var,el ile kontrol ettim cama tam olarak yapışık değil ki,aracım kapalı garaj arabası.ne güneş gördü ne yagmur doğru düzgün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts