İçeriğe Yönlendir

Yaktın Bizi Soma...

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Kömür gibi yandı yüreklerimiz, Allah'ım sen bize sabır ver, sen bize dayanma gücü ver, hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmetinle muamele et, madende mahsur kalan kardeşlerimize yardım et. Amin. Ülke olarak başımız sağ olsun, çok büyük acı... :(

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 18
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)

sorumlular cezalandırılmadıkça -ki önceki neredeyse ödüllendirdikleri tüm örneklerde olduğu gibi- bir şey değişmeyecek abi maalesef. 

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bu olayda ihmali olan herkesin Allah bin kere cezasını versin. Söndürdüler milletin ocağını.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Bu olayda ihmali olan herkesin Allah bin kere cezasını versin. Söndürdüler milletin ocağını.

tez zamanda inşallah. işimiz bir O'na kalmış gibi görünüyor zaten abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Birileri zengin olacak diye hep garibanlar ölüyor. İnsan hayatı ucuz değil bedava bu ülkede...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Bizi ve Somayı yakanlar belli.

O araştırma önergesine hayır oyu veren tum MV leri bu olayın vebalini taşımaktadır.

Allah madenci kardeşlerimize yardım etsin, umarım sağ kalanlar tez zamanda kurtarılır ailelerine kavuşurlar.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mustafa Pamuk

Durum çok vahim biraz önce kurtarma çalışmalarından çıkan görevlinin dediklerinden sonra kanım dondu içim sızladı :( Allah geride kalanlara yardım etsin onca eş onca yetim çocuk onca acılı akraba  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Allahım geride kalan yakınlarına yardım et. 

Yorum bağlantısı
Serhat Böcek

Allah rahmet eylesin,umarım sağ kalnlar tez vakitte kurtarılırlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben bir şey söyleyemiyorum... Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır versin, dayanma gücü versin. :(

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Rabbim ölenlere Allahtan rahmet, geride bıraktıkları sabılara da sabrı cemil ihsan eylesin..... mekanları cennet olsun,  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Rabbim rahmeti ile muamele etsin, ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Kurtarılmayı bekleyenlerde bir an önce ailelerine kavuşsunlar inşallah.....

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Allah geride kalanlara sabır versin, su an 201 kişi deniyor ve artmasından korkuluyor.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kelimelerin sustuğu anlar, Allah rahmet eylesin, inşallah kalanlar kurtulur...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)

Acımız çok büyük. Ablam devlet hastanesinde çalışıyor oradaki durumu ağlayarak anlattı. Yürekler dayanmıyor. Rabbim sabır versin.

tarihinde Süleyman Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir olay ve büyük ihmal. Nasıl verecekler bunun vebalini nasıl...

Yorum bağlantısı
Yavuz Kazancı

Vefat edenlere ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır, yaralılara rabbim şifa versin, henüz çıkarılmamış olanların bir an önce sağ salim kurtarılması dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Türk milletinin başı sağolsun... Allah benzerinden ve beterlerinden korusun..

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Allah yardımcıları olsun. İnşallah daha fazla can kaybı olmaz. Ölenlere Allah rahmet etsin. Zor iş. Helal para..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...